masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۳ سلام کامیار ممنونم ازدعاهایی که برام کردی من مرخص شدم دارم میرم خونه.. خدابیامرزتت 2 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ جمعه را فراموش کن دل به تقویم سیاه این روزها نبند پنج شنبه زنده است هنوز با تمامی مردگان خویش... روحش شاد.. :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۳ داداش...به بچه هاش رحم کنه خدا...بهش بگو...پیش خدایی بگو.... کامیار...حالش بدتر شده... اشکمم خشک شده... فاتحه...:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ تابستان را که داغ نیامدن کردیپاییز را سرد نبودن نکن ؛گناه دارد ... روحت غرق در آرامش 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ اینم اومد پیشت... ولی این 2تا بچه کوچیک داشت... چی بگم... خدا رحمتت کنه. 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ دیر اومدم ببخش... عیدت مبارک... فاتحه... :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ :icon_gol::icon_gol::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ دیر اووووومدم. ببخشییییییییید... .... فاتحه... خدا رحمتت کنه...:icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ سلام... فردا کامیار... فاتحه... :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اللّهم صل علی محمد و آل محمد خدارحمتت کنه مهربــون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده