Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ :icon_gol: فاتحه... برام دعا کن... 2 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ در گذرگاه زمان، خیمه شب بازی دهر ، با همه تلخی و شیرینی خود میگذرد ، روزها میگذرند عشق ها میمیرند رنگها رنگ دگر میگیرند، و فقط خاطره هاست که چه شیرین و چه تلخ ، دست ناخورده به جای می ماند... روحش شاد 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ من تازه این پست دیدم. خدا رحمتت کنه روحت شاد امیدوارم اون دنیا جات خوب باشه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ داداش کنکور عالی دادم...مرسی از دعاهات... خدارحمتت کنه...روحت شاد... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ آخرین بار ازت خواستم دوست داداشم شفا پیدا کنه... نشد... اومد پیشت... خوشبحالتون... جفتتون جوون و پاک... خدابیامزدتون...:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ رفیقم،داداشم اومد پیشت.... هواشو داشته باش....خیلی مَشتی...بچه باحالِ....هواشو داشته باش لعنت به این زندگی 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ خوب همه جوونا جمع شدید اونجاها... هی خدا... خوشبحالتون... خدا رحمتت کنه.. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ یادشان گرامی باد eder, Essi, fargol_2408, hodaa, mina jojo, Mr. Specific, Neutron, yasi * m لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ یادشان گرامی بادeder, Essi, fargol_2408, hodaa, mina jojo, Mr. Specific, Neutron, yasi * m دور از جون این بچه ها این تاپیک برای دوستمونه ک عمرشون و دادان به شما مستر اسپسفیک یا اسماعیل ک هستن مینا جوجو ک ویناست یاسی ک هست نوترون هم ک هری پاترن ک امشب بودن 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۳ من تازه این تایپیک و دیدم بسی زیاد ناراحت شدم :cryingf::w821: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده