Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 خرداد، 2014 چی میشه گفت هر از گاهی که چشمم به این تاپیک میخوره بیشتر یاد اعضایی از نواندیشان میفتم که شاید دیگه کلا نباشن اما چون نام و نشونی ندارن، کسی یاد اونا نمیفته خدایا همشونو ببخش و بیامرز 7
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 13 خرداد، 2014 خیلی جا خوردم با اینکه نمیشناسمش اما خیلی ناراحت شدم خدا همه مارو بیامرزه 3
masi eng 47044 ارسال شده در 15 خرداد، 2014 ایشالله یه روزی هم. من ماندگار بشم به معنای واقعی.....حلالم کنید. 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 تیر، 2014 دشت ها مان بی حاصل دست ها مان بی برکت سال ها .. ، نه !! قرن هاست انسان می کاریم و سنگ می رویَد ..! کامیار عزیزم روحت شاد فاتحه ای میخوانیم :) 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 9 تیر، 2014 راستی فرشته ام سلامتی؟ حال من که هيچ خوب نيست! جانماز سبز من دوباره گم شده شب رسيده توی آسمان دل ولی رد پای روشن ستاره گم شده خوش به حالت ای فرشته هرکجا که خواستی می پری... روی باد روی ابر روی شانه های ماه! آسمان هم از تو هميشه راضی است می روی بی گناه ... بی گناه ... بی گناه...! راستی به من نگفته ای آن طرف کنار لحظه های دوردست روزهای آسمان چه شکلی است؟ کاش می شد ای فرشته راه خانه ی ستاره را به من نشان دهی يا که از فراز قله های دور دستی از دعا ، برای من تکان دهی 4
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 تیر، 2014 چیـــز هایی هست که از دست رفتنشان را هیچ چیـــزی در دنیا نمـــی تواند جبران کند !! 2
ارسال های توصیه شده