Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ فضای مجازی واســـه بعضــــیا مثل بهشت زهراست واسه سر زدن به اونی که دوستش دارن ولی دیگه ندارنش...!ء برای آروم کردن دل خودشون میرن توی پروفایلش با یه دنیا حسرت و خاطره فقط سکوت میکنن و کامنت دوستای تازشو میخونن 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ فاتحه..... خدا واقعا رحمتتون کنهشما که به خدا نزدکترید برا یکی از دوستان نواندیشی دعا کنید حالش خوب بشه 5 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ خوشبحالتون که امتحاناتتون تموم شده .... ماهروز امتحان داریم ..پشت سر هم .... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ فاتحه.....خدا واقعا رحمتتون کنهشما که به خدا نزدکترید برا یکی از دوستان نواندیشی دعا کنید حالش خوب بشه ................. 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ به سلامتی اون رفیقی که یه روز میاد سرخاکم اما نمیتونم جلوش پاشم................... اماخیالم راحته که خاک زیر پاشم. 6 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol:روحش شاد و یادش گرامی . :icon_gol::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۲ اینو هم امروز توی تاپیک دلتنگستان دیدم #13 قاصدک! هان ؛ چه خبر آوردی؟ از کجا و ز که خبر آوردی؟ خوش خبر باشی، اما، اما گرد بام و در من بی ثمر می گردی انتظار خبری نيست مرا نه ز ياری، نه ز ديّار و دياری - باری برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس برو آنجا که تو را منتظراند قاصدک در دل من همه کورند و کرند دست بردار از این در وطن خويش غريب قاصد تجربه های همه تلخ با دلم می گويد که دروغی تو، دروغ؛ که فريبی تو، فريب قاصدک هان، ولی ... آخر ... ای وای راستی آيا رفتی با باد؟ با توام، آی کجا رفتی؟ آی راستی آيا جايی خبری هست هنوز؟ مانده خاکستر گرمی جايی؟ در اجاقی - طمع شعله نمی بندم - خردک شرری هست هنوز؟ قاصدک ابرهای همه عالم شب و روز در دلم می گريند لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۲ مرگ من روزی فرا خواهد رسید.... 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ در چشمان تو پرنده ای پرید و گم شد در دوردست و من ناگاه پر شدم ازاندوه رفتنت 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۲ ای فرشته.. می شود برای من کمی دعا کنی؟ يا اگر خدا اجازه می دهد يک کمی بجای من خدا خدا کنی؟ راستی فرشته ام سلامتی؟ حال من که هيچ خوب نيست! جانماز سبز من دوباره گم شده شب رسيده توی آسمان دل ولی رد پای روشن ستاره گم شده خوش به حالت ای فرشته هرکجا که خواستی می پری... روی باد روی ابر روی شانه های ماه! آسمان هم از تو هميشه راضی است می روی بی گناه ... بی گناه ... بی گناه...! راستی به من نگفته ای آن طرف کنار لحظه های دوردست روزهای آسمان چه شکلی است؟ کاش می شد ای فرشته راه خانه ی ستاره را به من نشان دهی يا که از فراز قله های دور دستی از دعا ، برای من تکان دهی راستش دلم مثل يک نماز بين راه خسته و شکسته است او مسافر است می رود به شهر آفتاب گرچه راه آفتاب بسته است کاشکی نمازهای صبح من قضا نمی شدند دستهای من ، هيچ وقت ، از آسمان جدا نمی شدند ای فرشته میخواهم به دستهای من کمک کنی دستهای کوچکی که اشتباه می کنند يا به قول مادرم گناه می کنند...! بگذريم! پيچک کنار پنجره نور ماه را گرفت و رفت آخرش به آسمان رسيد يک سبد ستاره چيد من ولی هنوز هم چقدر کوچکم...! ماه مثل سيب روشنی روی شاخه های دور آرزو نشسته است حيف که برای چيدنش نردبان من شکسته است ديگر اينکه ديوها چراغ های کوچه را شکسته اند هر کجا که می روم فکر می کنم که در کمين رفت و آمدم نشسته اند ای فرشته که تا هميشه روشنی يک چراغ هم برای من بيار! ای فرشته! ای که دل به حجره های نو بسته ای ای که پای غصه های من نشسته ای حرفهای من هنوز نا تمام مانده است هيچ کس ولی شعرهای دفتر دل مرا نخوانده است با وجود اين بيش از اين مزاحمت نمی شوم پس خدا هميشه حافظت!!! ای فرشته ... فرشته ...فرشته... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ و مرا به نیت گم شدن آفریدی... به خدا برسان سلام ما را 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۲ گویی از صحبت ما نیک به تنگ آمده بود بار بست و به گردَش نرسیدیم و برفت خدا رحمتت کنه اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده