setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۲ 20.Architect (کاربر همیشه ماندگار نواندیشان ) اول هفته ای که گذشت تولد کامیار بود...تولدت مبارک:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۲ امروز به خودم گفتم : من احساس می کنم ، که نشسته ام زمان را می نگرم که می گذرد. همین و همین........ منم به این نقطه رسیدم. خسته ام 11 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ آدمها براي هم سنگ تمام ميگذارند اما نه وقتي كه در كنارشان هستي،نه آنجا كه درميان خاك خوابيدي ،"سنگ تمام "را ميگذارند و ميروند...! _______________ روحت در آرامش... 12 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ امشب شب جمعه است .. میگویند این شبها شما آزادید .... اما ما همیشه دربندیم ....دربند خیلی چیزها ... خوش به حال شما... حمدی را ودرحاشیه توحیدی را نثار آزادیهایت میکنم .... 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۲ چرا ما آدما همیشه برعکس فکر میکنیم همه فکر میکنن تو رفتی اما این تویی که موندی و ماییم که رفتیم 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۲ خدارحمتتون کنهکاش میشد فقط یه بار بیاید داستان بعد از مرگ و تعریف کنیدبه قوا آقا علی این شما هستید که به حقیقت پی برید نه مای سرگردون تو موضع های مختلف دنیوی 12 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۲ خدا رحمتش کنه خدا به خانواده اش صبر بده 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ اصلا فکر نمیکردم. که این تاپیک انقدر غم داشته باشه... بد دلم گرفت. یه جورایی بغضم ترکید... یه روزی هم من میرم با این تفاوت ماندگار نیستم... بدقلبمو به درد اورد... روحشون شاد 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۲ فضای مجازی واســـه بعضــــیا مثل بهشت زهراست واسه سر زدن به اونی که دوستش دارن ولی دیگه ندارنش...!ء برای آروم کردن دل خودشون میرن توی پروفایلش با یه دنیا حسرت و خاطره فقط سکوت میکنن و کامنت دوستای تازشو میخونن 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده