Adel00 5292 ارسال شده در 22 مهر، 2013 کامیار عزیز روحت شاد من نمی شناسمت ولی وقتی این تاپیک رو دیدم و اینکه چقدر بچه ها به یادت هستن، حدس زدم مطمئننا شخصیت خوبی بودی... چه خوب میشه من هم طوری زندگی کنم که بعد از مرگم، ازم به خوبی یاد شه.... افرادی باشن که یادم باشن.... برای همه دعا کن. میگن دعای شماها می گیره... برات یه فاتحه میخونم. خدا بیامرزدت کامیار عزیز 12
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 22 آبان، 2013 اگر صد سال مانیم در یکی روز بباید رفت از این باغ دل افروز ...درایم میایم ...به فاصله یک چشم به هم زدن ... حمدی را ودر حاشیه اش توحیدی در غروب پنج شبه تقدیم دستهای کوتاه از دنیایت می نماییم ...هرچند که میدانم بخت بلندی داری وروحی شاد ....انشا.....:icon_gol: 8
آریودخت 43941 ارسال شده در 22 آبان، 2013 تقدیم به روح پاکت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12
golebita6267 554 ارسال شده در 24 آبان، 2013 نمیشناسمش اما دلم خیلی گرفت.نمیدونم چرا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 روحش شاد:icon_gol: صلوات 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 1 آذر، 2013 وقتی میام اینجا نمیدونم چجوری باید حرف زد.فضای این تاپیک خیلی واسم حرمت داره حس وقتی رو دارم که توی سجاده ام هزار تا حرف برای گفتن دارم اما فقط سکوت میکنم.......... کامیار عزیز روحت شاد 7
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 آذر، 2013 کامیار بهترین دوستم تو انجمن بود. یه پسر مودب و باهوش و با اطلاعات عمومی بسیار بالا. بهش میگفتم استاد ناراحت میشد. همیشه به یادش هستم. همیشه ماندگار شد تو خاطرۀ دوستانش. :flowerysmile: نمیدونم بعد از این دنیا امکانش فراهم میشه دوباره ببینمش یا نه. من اما بعد از مرگش باهاش دوست شدم وهمین تاپیک هم باعث دوستیمون شددوست خوبیه بهتر از اونایی که دارن رو زمین خدا راه میرن ورفیق نیمه راه هستن منم خیلی دوست دارم ببینمش 8
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 19 آذر، 2013 گاه گاهی اینجا سر میزنم... خدا بیامرزه همه رفتگان رو.... 6
ارسال های توصیه شده