setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حق با علی هستش، من اشتباه گفتم 4سال ،البته تفاوتی نداره، یک سال کمتره ،به هرحال این عمر آدماست که میگذره وگاهیم فراموشی،اینقدر درگیر مشکلات میشن که یادشون میره چه کسانی زمانی بودند:icon_gol: 11 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ....... هی تو میبینی من رو ؟ میشنوی من رو ؟ منم رفتنی شدم ............................................ لااقل تو من رو به یاد داشته باش ............................................ 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام میبینم که هنوز زنده ام آخه چه کاریه این خدا میکنه نه وجدانیا تو که اون بالایی به بر و بکسه بالا بگو به خدا بگند چیکارداره میکنه با من آخه 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونی خیلی وقتا دوست داشتم جای تو باشم....کاشکی بووودم....اینجا بهانه ی خوووبیه واسه اشک ریختن.... 12 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ........... و تو همین نزدیکیها هستی ....... 11 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :icon_gol::icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اونجا هم مثه اینجا هییی دلِ آدم میگیره؟ 10 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلتنگی مرض عجیبی ست آدم را آرام آرام نا آرام می کند...! 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۲ و حس میکنم آرامی و میدوی در میان باغهای گل ..... 9 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۲ به نظرم هر کی کم میاره میاد اینجا کم آوردم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده