آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ [FLASH=width=170 height=210] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 8 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ امکان نداره بیام اینجا و گریه نکنم! همین گریه هم باعث آرامشمه! روحت شاد! :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ خدایا.................................. 5 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۱ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۱ تو را در یاد میدارم همه هنگام نه چون نیما که میگوید شباهنگام.. 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ باز هم قلبم درد امد .... واقعااا سخته خدا رحمتش کنه ... 7 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ پرنده ای که بال و پرش ریخته باشد مظلومیت خاصی دارد باز گذاشتن در قفسش توهینی است به او! در قفس را ببند تا زندان دلیل زمینگیر شدنش باشد! نه پـر و بال ریخته اش! __________________ تاپیک و پست ها رو مرتب میکردم، چشمم خورد به نام کاربریش... Architect دلم گرفت... آخرین پستش در تاپیک دلتنگستان... من اکنون احساس می کنم ، بر تل خاکستری از همه آتش ها و امیدها و خواستن هایم ، تنها مانده ام . و گرداگرد زمین خلوت را می نگرم. و اعماق آسمان ساکت را می نگرم. و خود را می نگرم و در این نگریستن های همه دردناک و همه تلخ ، این سوال همواره در پیش نظرم پدیدار است . و هر لحظه صریح تر و کوبنده تر که تو این جا چه می کنی ؟ امروز به خودم گفتم : من احساس می کنم ، که نشسته ام زمان را می نگرم که می گذرد. همین و همین . دکتر علی شریعتی کامیار هم مثل دانیل تو مهندسان ... واقعا جاشون خالیه ... روحشون شاد 5 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: جاتون خالی 4 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ روحت شاد ویادت گرامی!:icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ :w821:سلامه منو به خدا برسون بگو خیلی دلگیرم از دنیا خیلی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۱ روحش شاد یادش گرامی امیدوارم جات بهترین جا باشه در کل خوشبحالت که از این دنیا پریدی و بسی راحت شدی از سختی های این دنیا........ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده