.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ :ws3: از کل 50 نفر تو کلاس 10 نفر نیومدن! حالا بخند 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ از کل 50 نفر تو کلاس 10 نفر نیومدن!حالا بخند کدوم یونی این قدربچه هاش:persiana__hahaha: هستن!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ درود ...:icon_gol:وای تعطیلیا تموم شد....فردا رو بگو که باید بریم یونی و روز از نو و بدبختی از نو:ws54: چه جوری امشب خوابم میبره!!!:ws54: دیشب خوابت برد حالا یا نه؟ من که املوز کلاچ نداشتممممممممم سوسو 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ کدوم یونی این قدربچه هاش:persiana__hahaha: هستن!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آزاد تبریز 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ دیشب خوابت برد حالا یا نه؟من که املوز کلاچ نداشتممممممممم سوسو دیشب که بلهههههههههههه..چون قرار بود امروز نرممممممممم اما امشب رو بگوووووووووو:ws44::ws44: آزاد تبریز میبینم که رو دست خ....خونای صنعتی رو اوردین!!!!:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ دیشب که بلهههههههههههه..چون قرار بود امروز نرممممممممماما امشب رو بگوووووووووو:ws44::ws44: وااااااااااااای منم فردا باید بروم:w821: ولی دلم واسه دوستام تنگولیده از یه جهت هم خوشحالم 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ وااااااااااااای منم فردا باید بروم:w821: ولی دلم واسه دوستام تنگولیده از یه جهت هم خوشحالم :w821::w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ واااااااااایی فرداروبگو که این جندروز هیچی نخوندم 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ واااااااااایی فرداروبگو که این جندروز هیچی نخوندم يه هفتس دانشگا نرفتم چقد خوبهغمت نباشه بابا شاد باش من هيچوقت هيچي نميخونم فقط سر امتحان به اين صورتم= 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ من فردا تحویل پروژه دارم ولی تا الان هیچ کاری نکردم! فقط ص اولِ پاورپوینتمو درستیدم! 3 لینک به دیدگاه
ایناز 981 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ يه هفتس دانشگا نرفتم چقد خوبهغمت نباشه بابا شاد باش من هيچوقت هيچي نميخونم فقط سر امتحان به اين صورتم= چراخب دخترگل؟ 2 لینک به دیدگاه
elaheh_ 444 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ منم انقد امروز با این قضیه درگیر بودم تصمیم گرفتم فردارم نرم 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۰ من وضعم از همتون بدتره چون فردا نمیرم...میمونه تا 3 شنبه میشه تقریبا 2 هفته که نرفتم دانشگاه سه شنبه چجوری باید برم موندم!!! 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ الآن از 3 نیمه شبم گذشته ......... بعد 5 روز صفا فردا باس برم سر کار 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ منم یونی ندارن ولی بعد تعطیلات سر کار رفتن خیلی سخته 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ چراخب دخترگل؟ اينم يه جور خودآزاريه از نوع مدرنشه 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ من هرچی به سه شنبه نزدیک تر میشم بیشتر مطمئن میشم باید ترک تحصیل کنم 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۰ هیچی بدتر از امتحان روز بعد اتمام تعطیلات نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده