Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ الان بچه ها سر کلاسن :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ الان بچه ها سر کلاسن :4chsmu1: دقیقا چه کیفی هم می کنن:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ دقیقاچه کیفی هم می کنن:4chsmu1: کجا کیف میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ 3شنبه کلاس دارم ولی نمیرم... ولی 4شنبه باید برم... 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خوب به سلامتی رفتین سر کلاس و الان مشغول آماده شدن برای خوردن ناهار هستین.. تقبل الله! 6 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ کجا کیف میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سر کلاس 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بیایین بگین فردا کلاس دارین یا نه حسشو دارین یا نه اصلا فردا میرین یا نه می پیچونین با تشکر فضول سر گذر من داشتم! اصلاااااااااااااااااااا میخواستم نرم ولی مگه این پدرمادرا میزارن :viannen_38: خواهش میشه رفتم هیشکی نبود حتی حراستیا هم نیومده بودن و از بچه های ما کسی نبود و استادم با نیم ساعت تاخیر اومدو رفت و منم برگشتم خونه کلی به مامان بابام گفتم دیدین کلاس تشکیل نشد!!!:smiley (18): 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ بیایین بگین فردا کلاس دارین یا نه حسشو دارین یا نه اصلا فردا میرین یا نه می پیچونین با تشکر فضول سر گذر من فردا دقیقا از 8 کلاس دارم تا 6 عصر همشم 100% تشکیل میشه!!!! تازه عصرش باید برم بیل بزنم تو کارگاه.... آخه این مملکته داریم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!:w00: 4 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ رفتیم یونی ( ینی هنوزم هستم! ) . بعد دیدیم یکی از اساتید مهممون نیومد . . بچه ها زنگ زدن بهش ، اونم خواب آلود گوشی رو برداشت گفت : هفته ی دیگه بیاین!! 6 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من ساعت 10 کلاس داشتم اما ساعت 11:30 بیدار شدم. یعنی هی می خواستم بخوابما، اما خوابم نمیبرد :4chsmu1: دیگه با زور بلند شدم رفتم صبحونه بخورم 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خواب موندم....:mornincoffee: 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ من هم امروز کلاس داشتم 8-10 و 10-12 اما نه حسشو داشتم نه جونش رو و نه ریخت و قیافه سر کلاس حاضر شدن رو 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ منم یه کلاسمو بیشتر نرفتم :mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ خواب موندم....:mornincoffee: دیدی گفتم با خیال راحت تخت بگیر بخواب من 3تا غیبتمو کردم، با این حال نرفتم :4chsmu1: یاسی یاسی نگین الماسی؟ لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ همه خواب موندن یعنی منم فردا خواب میمونم ؟؟ :w821: امروز 1:30 زودتر بیدار شدم 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ منم امروز خواب موندم... البته کلاس نداشتم ها... ولی به هر حال... هر کاری میکنم برگردم به حالت قبل از عید نمیشه... :shame: 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ منم امروز خواب موندم... البته کلاس نداشتم ها... ولی به هر حال... هر کاری میکنم برگردم به حالت قبل از عید نمیشه... :shame: shame on you!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ تازه اولشه وافنی. درست میشه حالا 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ shame on you!! :w58: چرا آدم رو سرکوب میکنی خوب... دلم شکست... تازه اولشه وافنی. درست میشه حالا امیدوارم زودتر درست بشه مریم خانوم... هنوز 12 فصل از درسام مونده که نخوندم... فروغ از مریم یاد بگیر... ببین دلداری میده آدمو... بد اخلاق... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده