سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بیایین بگین فردا کلاس دارین یا نه حسشو دارین یا نه اصلا فردا میرین یا نه می پیچونین با تشکر فضول سر گذر 27 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ فردا کلاس ندارم سه شنبه باید برم 5 صبح هم باید برم 13 روز بخواب تا 12 /1 ظهر حالا باید 4:30 بیدارشم 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من ندارم .. ... .... دیگه کلا ندارم 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بدبخت سربازا من فردا صبح با دو تا ستاره باید وایسم سر پست گیر بدم به ملت ......مملکته داریم !!!!!!!!!!!!!!! 7 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من فردا ساعت 10 کلاس دارم. حسش نيست اصلا 4 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ بدبخت سربازا من فردا صبح با دو تا ستاره باید وایسم سر پست گیر بدم به ملت ......مملکته داریم !!!!!!!!!!!!!!! کی اعزام شدی که دو تا ستاره دادن؟ نیرو انتظامی دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من فردا ساعت 10 کلاس دارم. حسش نيست اصلا اصلا بی احترامی به استاده اگه بری 6 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من فردا 8 صبح دارم :w821: ولی نمیرم 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من که دیگه کلاس ندارم ولی باید برم پیش استادم اما گناه داره صبح 14 ریخت منو ببینه بنابراین نمیرم 6 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اصلا بی احترامی به استاده اگه بری استادمون شيخه! پس اين حرفارو باهم نداريم 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ با اين حال که دوست دارم يکمي مورد عنايتم قرارش بدم اما نميرم 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من کلاس دارم و ساعت 6 هم باید راه بیفتم ! باید برم استاده کلی تاکید کرد باید بیایید 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ استادمون شيخه! پس اين حرفارو باهم نداريم با اين حال که دوست دارم يکمي مورد عنايتم قرارش بدم اما نميرم جدی ...!؟ خب آدرس بده منم بیام .. خیل وقته یه شیخ از نزدیک ندیدم 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ جدی ...!؟خب آدرس بده منم بیام .. خیل وقته یه شیخ از نزدیک ندیدم اين شيخه يکمي باحاله، 3 شنبه با يه شيخ ديگه کلاس دارم که خيلي چرکه(کثيفه)! حالم از تيپ و قيافش بهم ميخوره. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اين شيخه يکمي باحاله، 3 شنبه با يه شيخ ديگه کلاس دارم که خيلي چرکه(کثيفه)! حالم از تيپ و قيافش بهم ميخوره. شما حوزه علمیه درس میخونی؟ 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اين شيخه يکمي باحاله، 3 شنبه با يه شيخ ديگه کلاس دارم که خيلي چرکه(کثيفه)! حالم از تيپ و قيافش بهم ميخوره. جسم هر چه کثیف تر باشد روح پاک تر میشود........ 8 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ خوش به حالتون که کلاس دارین که حتی خیلیهاتون میتونین نرین من فردا ساعت 7:30 باید سر کار باشم... 6 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من فردا ساعت 3 کلاس دارم...اونم تنظیم.... 5 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من فردا ساعت 3 کلاس دارم...اونم تنظیم.... حتما برو جا نمونی 1 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ حتما برو جا نمونی نوموخواااام... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده