مونمونی 709 ارسال شده در 2 تیر، 2011 نحسی گرفته است دلم را ... گذشت سالی دِگر از عمر من ؛ شاید که نزدیکترم کند به آرزویی محال... آری... کهنه آرزوئی محال! نمی پیچد هنوز در کوچه های بی بهار ، عطری از عشق... نگون بختم هنوز و در گیر این قانون نحس!!!! کاش سیزده را بدر می کردم... 13 فروردین 90 16
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 دلگیرم از حجم اتاقم... از تمام رویاها دلگیرم... از خودم دلگیرم! هم از روحم، هم از جسم... دلگیرم از آدمها، دلگیرم از این حال و هوا؛ دلگیرم از احساسم... دلگیرم از این همه درد ، دلگیرم از فراموش شدنها.... دلگیرم از آسمون که دارم میبارم و اون نمیباره، دلگیرم و دلتنگ!!ء 13
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 9 تیر، 2011 هیچ چیز آرام نیست... من هنوز بی قرارم ، بی قرار نداشتن تو... به فرض که باشی ،به فرض که بخواهی؛ چه سود وقتی هر لحظه ترس رفتنت باشد ! نمی خواهم این بودن را... ...نمی خواهم!!! اما بیا... 19 فروردین 9
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 9 تیر، 2011 یادم باشد امید کسی را از او نگیرم ... شاید این تنها چیزی است که او دارد... شاید یک روز دیگر ، یک دنیای دیگر ، یک جای دیگر تو در کنارم باشی... من به تناسخ ایمان دارم!!! اینبار تقدیمت می کنم به همانی که در کنارش هستی ! شاد باش! مونا 9
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 9 تیر، 2011 کودک که بودیم چه دل بزرگی داشتیم ؛ امروز که بزرگیم چه دل تنگی داریم ... حسادت کردم به او که آرام و نرم خوابیده بود و رها بود از هر فکری... کاش هنوز عاشقانه هایم را با عروسک می گفتم و دلخوشی هایم بستنی و بادکنک و آبنبات بود ... دلم فقط کمی ، فقط کمی از آن روزها را می خواهد! مونا 9
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 9 تیر، 2011 همین لحظه، همین ساعت، همین ثانیه ، همین حالا؛ به توئی فکر می کنم که ما شدمان را از زمین و آسمان طلب می کنم... توئی که حتی نمی دانی در دلم عشقت نهفته!!! مونا 7
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 الهی ! آنچنان غریق دریای غربتمان نکن که به سوی هر خاشاک عاطفه ای دست نیاز دراز کنیم...!ء 5
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 درخت که باشی، سردی و گرمی روزگار را که چشیده باشی، می فهمی که به عبور هیچ عابری اعتمادی نیست . . . 5
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 این روزها ، دوست دارم تورا داشته باشم ، تا اینکه ، تورا دوست داشته باشم!! 4
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 خدایا!؟! تو که پیرهن نمی پوشی ، پس من هر چی باشه کلی پیرهن بیشتر از تو پاره کردم ! میشه به حرفام گوش کنی . . . ؟! 3
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 3 مهر، 2011 دنيا هرزه است. تو را كنار کسی می خواباند كه دوستش نداری! بوسه های اتفاقی را با خاطره ها مي دهی و هميشه ی خدا چشم هايت بسته است! اين آخر مصيبت نيست، قلب قلب كوچك ساكتت همين قلب لعنتی، ارضا نمی شود!!!!! 4
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2011 رابطه ای رو که مُرده ، هر 5 دقیقه 1 بار نبضشو نگیر ! دیگه مرده...ء 3
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 8 مهر، 2011 روزهـــــــای تنهــــــایی را دوســـت دارم ولـــی شبــهـــایش را نـــــه !!! 2
مونمونی 709 مالک ارسال شده در 4 مرداد، 2012 در کلاس روزگار درسها گونه گونه هست درس دست یافتن به آب و نان درس زیستن کنار این و آن درس مهر درس قهر درس آشنا شدن درس با سرشک غم ز هم جدا شدن 3
ارسال های توصیه شده