terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من بودم ماچش میکردم همشون سروته یه کرباسن!!کلهم گزارشگرا هرچی دیکته شده میاد چنان با شور و حالی میگه خائن!این دسته زیر مجموعه ای از خائنین هستن باید بمیرند :w00: از خجالت! 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ این یارو تو مالزی همش داره عشق می کنه نمیدونم والا این نونا رو چطوری می خورن بعضیا به چه سادگی به چه خوش مزگی! مگه بعضیا پول خون نمی خورن از اینا آسون تر 6 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ دم مسافرا گرم من بودم ماچش میکردم حیف تو نیست اونو ماچ کنی!!! خیلی چندشه!!! 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ حیف تو نیست اونو ماچ کنی!!!خیلی چندشه!!! ولی پارسی پور خیلی جیگره 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ولی پارسی پور خیلی جیگره پارسی پور رو من یادمه تو جریان انتخابات یه چن مدت فرستادنش اخبار علمی فرهنگی بگه انقده با چهره غم گرفته تو بیست و سی خبر می گفت اونم با مقنعه سبز که .. 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پارسی پور رو من یادمه تو جریان انتخابات یه چن مدت فرستادنش اخبار علمی فرهنگی بگه انقده با چهره غم گرفته تو بیست و سی خبر می گفت اونم با مقنعه سبز که .. اوهوم خیلی خانومه ولی من از چهرش خوشم میاد مخصوصا با اون عینکش خیلی چهرش جذاب میشه راستی اسم کوچیکش رو من ندیدم تو هیچ خبری بزنن معمولا اسم مجریا رو مینویسن کامل مینویسن ولی اسم کاملش اینه سولماز پارسی پور و هیچ عکسی هم ازش تو نت نیافتم 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ حیف تو نیست اونو ماچ کنی!!!خیلی چندشه!!! تا حالا برنامش رو ندیدم ... نمیدونم چه شکلیه .... 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اوهومخیلی خانومه ولی من از چهرش خوشم میاد مخصوصا با اون عینکش خیلی چهرش جذاب میشه راستی اسم کوچیکش رو من ندیدم تو هیچ خبری بزنن معمولا اسم مجریا رو مینویسن کامل مینویسن ولی اسم کاملش اینه سولماز پارسی پور و هیچ عکسی هم ازش تو نت نیافتم پس ترکه 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اوهومخیلی خانومه ولی من از چهرش خوشم میاد مخصوصا با اون عینکش خیلی چهرش جذاب میشه راستی اسم کوچیکش رو من ندیدم تو هیچ خبری بزنن معمولا اسم مجریا رو مینویسن کامل مینویسن ولی اسم کاملش اینه سولماز پارسی پور و هیچ عکسی هم ازش تو نت نیافتم می خوای آستینامو برات بزنم بالا ...... 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پس ترکه فک کنم دو رگه باشه از چشای بادومیش معلوم بود ترکه شایدم ترکمن باشه 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ تا حالا برنامش رو ندیدم ... نمیدونم چه شکلیه .... این شکلیه 6 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ می خوای آستینامو برات بزنم بالا ...... اگه شوهرشو بکشی آره بزن 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ فک کنم دو رگه باشهاز چشای بادومیش معلوم بود ترکه شایدم ترکمن باشه از سهیل چه خبر اونم چشاش بادومیه 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ پارسی پور کدومه؟ همون که همش یه مانتوی خاکستری میپوشه با یه عینک خیلی خیلی جذاب چن وقتی هم بود اومده بود مجری اخبار فرهنگی کانال چهار شده بود 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ از سهیل چه خبر اونم چشاش بادومیه خبر مبر یخدی لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ همون که همش یه مانتوی خاکستری میپوشه با یه عینک خیلی خیلی جذابچن وقتی هم بود اومده بود مجری اخبار فرهنگی کانال چهار شده بود من از شهریور پارسال احبار نگاه نکردم....یادم نیست 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ من از شهریور پارسال احبار نگاه نکردم....یادم نیست آخیییی روزای غیر تعطیل یه سر بزن کانال چهار اخبار علمی فرهنگیش منم خیلی وخته ندیدم نمیدونم اصلا ساعت اخبارا کی بود 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ این شکلیه آخی ... از قیافش پیداست میخواد دروغ بگه 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ دلم میخواد این پسره که تو 20:30 اخبار میگه را خفه کنم. بعضی ها خیلی نامردن،حتی اگر خبر را بهت بدن بخونی،یک جو شرف و غیرت بد نیست. پاچه خوارهای نامرد.......:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده