terajedi21 2134 ارسال شده در 2 تیر، 2011 من بودم ماچش میکردم همشون سروته یه کرباسن!!کلهم گزارشگرا هرچی دیکته شده میاد چنان با شور و حالی میگه خائن!این دسته زیر مجموعه ای از خائنین هستن باید بمیرند :w00: از خجالت! 6
pari daryayi 22938 ارسال شده در 2 تیر، 2011 این یارو تو مالزی همش داره عشق می کنه نمیدونم والا این نونا رو چطوری می خورن بعضیا به چه سادگی به چه خوش مزگی! مگه بعضیا پول خون نمی خورن از اینا آسون تر 6
ne_sh67 1947 ارسال شده در 2 تیر، 2011 دم مسافرا گرم من بودم ماچش میکردم حیف تو نیست اونو ماچ کنی!!! خیلی چندشه!!! 4
am in 25041 ارسال شده در 2 تیر، 2011 حیف تو نیست اونو ماچ کنی!!!خیلی چندشه!!! ولی پارسی پور خیلی جیگره 3
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 ولی پارسی پور خیلی جیگره پارسی پور رو من یادمه تو جریان انتخابات یه چن مدت فرستادنش اخبار علمی فرهنگی بگه انقده با چهره غم گرفته تو بیست و سی خبر می گفت اونم با مقنعه سبز که .. 6
am in 25041 ارسال شده در 2 تیر، 2011 پارسی پور رو من یادمه تو جریان انتخابات یه چن مدت فرستادنش اخبار علمی فرهنگی بگه انقده با چهره غم گرفته تو بیست و سی خبر می گفت اونم با مقنعه سبز که .. اوهوم خیلی خانومه ولی من از چهرش خوشم میاد مخصوصا با اون عینکش خیلی چهرش جذاب میشه راستی اسم کوچیکش رو من ندیدم تو هیچ خبری بزنن معمولا اسم مجریا رو مینویسن کامل مینویسن ولی اسم کاملش اینه سولماز پارسی پور و هیچ عکسی هم ازش تو نت نیافتم 3
eder 13732 ارسال شده در 2 تیر، 2011 حیف تو نیست اونو ماچ کنی!!!خیلی چندشه!!! تا حالا برنامش رو ندیدم ... نمیدونم چه شکلیه .... 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 اوهومخیلی خانومه ولی من از چهرش خوشم میاد مخصوصا با اون عینکش خیلی چهرش جذاب میشه راستی اسم کوچیکش رو من ندیدم تو هیچ خبری بزنن معمولا اسم مجریا رو مینویسن کامل مینویسن ولی اسم کاملش اینه سولماز پارسی پور و هیچ عکسی هم ازش تو نت نیافتم پس ترکه 2
eder 13732 ارسال شده در 2 تیر، 2011 اوهومخیلی خانومه ولی من از چهرش خوشم میاد مخصوصا با اون عینکش خیلی چهرش جذاب میشه راستی اسم کوچیکش رو من ندیدم تو هیچ خبری بزنن معمولا اسم مجریا رو مینویسن کامل مینویسن ولی اسم کاملش اینه سولماز پارسی پور و هیچ عکسی هم ازش تو نت نیافتم می خوای آستینامو برات بزنم بالا ...... 1
am in 25041 ارسال شده در 2 تیر، 2011 پس ترکه فک کنم دو رگه باشه از چشای بادومیش معلوم بود ترکه شایدم ترکمن باشه 2
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 تا حالا برنامش رو ندیدم ... نمیدونم چه شکلیه .... این شکلیه 6
am in 25041 ارسال شده در 2 تیر، 2011 می خوای آستینامو برات بزنم بالا ...... اگه شوهرشو بکشی آره بزن 1
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 فک کنم دو رگه باشهاز چشای بادومیش معلوم بود ترکه شایدم ترکمن باشه از سهیل چه خبر اونم چشاش بادومیه 1
am in 25041 ارسال شده در 2 تیر، 2011 پارسی پور کدومه؟ همون که همش یه مانتوی خاکستری میپوشه با یه عینک خیلی خیلی جذاب چن وقتی هم بود اومده بود مجری اخبار فرهنگی کانال چهار شده بود 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 2 تیر، 2011 همون که همش یه مانتوی خاکستری میپوشه با یه عینک خیلی خیلی جذابچن وقتی هم بود اومده بود مجری اخبار فرهنگی کانال چهار شده بود من از شهریور پارسال احبار نگاه نکردم....یادم نیست 1
am in 25041 ارسال شده در 2 تیر، 2011 من از شهریور پارسال احبار نگاه نکردم....یادم نیست آخیییی روزای غیر تعطیل یه سر بزن کانال چهار اخبار علمی فرهنگیش منم خیلی وخته ندیدم نمیدونم اصلا ساعت اخبارا کی بود 1
Ehsan 112346 ارسال شده در 11 اردیبهشت، 2012 دلم میخواد این پسره که تو 20:30 اخبار میگه را خفه کنم. بعضی ها خیلی نامردن،حتی اگر خبر را بهت بدن بخونی،یک جو شرف و غیرت بد نیست. پاچه خوارهای نامرد.......:icon_razz: 4
ارسال های توصیه شده