سارا-افشار 36437 ارسال شده در 2 تیر، 2011 مردم فکر میکنند خبرها را خودم مینویسم! سایت پارسینه: در وِیژه برنامه نوروزی سال جدید در شبکه سوم سیما، یکی از مهمانان برنامه، مجری بخش خبری 20.30 و خبر شبانگاهی شبکه سه، زهرا رکوعی بود، اجرای این ویژه برنامه را هم فرزاد حسنی به عهده داشت. در بخشی از این برنامه، رکوعی در پاسخ به سئوالی در مورد عکس العمل مردم نسبت به مجریان و بازیگران گفت:مردم وقتی من رو می بینن گلایه می کنن از بعضی خبر هایی که می خونم! و فکر می کنن من خودم خبرها رو تهیه کردم و خودم سیاست گذاری می کنم. وی خطاب به مردم گفت: مردم عزیز! باور کنید من فقط یک اخبارگو هستم و نه در تهیه خبرها و نه در متن اون و نه در محتوای خبرها دست دارم. من هیچ نقشی در سیاست گذاری های سیما و بخش خبری ندارم! اگر هم کسی رنجیده، عذرخواهی می کنم. 13
eder 13732 ارسال شده در 2 تیر، 2011 هر نونی خوردن نداره .... یکی دیگه مینویسه خب مجور نیستی نخون (کلا گفتم) 9
pari daryayi 22938 ارسال شده در 2 تیر، 2011 حداقل با اون آب و تاب دیگه نگو راست می گه دیگه اونا که دروغ می گن اینام که هی همچین با اون لحنشون رو اعصاب آدم اسپانیایی می رقصن معلومه اگه تو کوچه ببیننشون خدا م بهشون رحم نمی تونه بکنه یکی نیست بگه خوب برو اخبار یه جا دیگه رو بگو می گن از خود درخته دیگه! 6
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 هر نونی خوردن نداره .... یکی دیگه مینویسه خب مجور نیستی نخون (کلا گفتم) اینو نگه چی بگه 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 این خانوم رو یه بار مثل اینکه تو تاکسی نوازش داده بودن :4chsmu1: 7
maryam_alien 9904 ارسال شده در 2 تیر، 2011 راست می گه دیگهاونا که دروغ می گن اینام که هی همچین با اون لحنشون رو اعصاب آدم اسپانیایی می رقصن معلومه اگه تو کوچه ببیننشون خدا م بهشون رحم نمی تونه بکنه یکی نیست بگه خوب برو اخبار یه جا دیگه رو بگو می گن از خود درخته دیگه! واقعا نصف اعصاب خوردی من یکی که به خاطر لحن ایناست. :w00: 5
eder 13732 ارسال شده در 2 تیر، 2011 اینو نگه چی بگه با این کارا میخوان هم از توبره بخورن هم از آخور 5
pari daryayi 22938 ارسال شده در 2 تیر، 2011 واقعا نصف اعصاب خوردی من یکی که به خاطر لحن ایناست. :w00: نون همبن آب و تابش رو می خوره دیگه! عین این ده نمکی این شریفی نیا این یارو افتخاری! ماشاالله یکی دو تام نیستن که... 5
maryam_alien 9904 ارسال شده در 2 تیر، 2011 این خانوم رو یه بار مثل اینکه تو تاکسی نوازش داده بودن :4chsmu1: چی کارش کردن؟ نون همبن آب و تابش رو می خوره دیگه!عین این ده نمکی این شریفی نیا این یارو افتخاری! ماشاالله یکی دو تام نیستن که... همون!! اگر خائن کم بود که الان این وضع رو نداشتیم 5
Alireza Hashemi 33392 ارسال شده در 2 تیر، 2011 بزار بخوره بهتر از این یارو هست اون خبر نگاره که فرستادنش الان تو فرانسه است..... بزار بخوره بهتر از اون آدمایی که با یه ساندیس هم نوعش رو میکشه...... بزار بخوره اینقدر بخورن تا بترکن..... 5
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 با این کارا میخوان هم از توبره بخورن هم از آخور دخیخا میدونن اربابشان نفسای اخرشونه واسه اون میخوان هوای این طرفم داشته باشن غافل از اینکه مزدور همیشه مزدوره 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 چی کارش کردن؟ تو تاکسی اونقدر مسافرا بهش بد وبیراه گفته بودن که مجبور شده بود وسط راه پیاده بشه 5
am in 25041 ارسال شده در 2 تیر، 2011 بزار بخوره بهتر از این یارو هست اون خبر نگاره که فرستادنش الان تو فرانسه است.....بزار بخوره بهتر از اون آدمایی که با یه ساندیس هم نوعش رو میکشه...... بزار بخوره اینقدر بخورن تا بترکن..... از فرانسه اخراجش کردن آشغالو 6
maryam_alien 9904 ارسال شده در 2 تیر، 2011 تو تاکسی اونقدر مسافرا بهش بد وبیراه گفته بودن که مجبور شده بود وسط راه پیاده بشه مگه اینا سوار تاکسی هم میشن؟:ws28: حقش همینه! 4
eder 13732 ارسال شده در 2 تیر، 2011 تو تاکسی اونقدر مسافرا بهش بد وبیراه گفته بودن که مجبور شده بود وسط راه پیاده بشه دم مسافرا گرم من بودم ماچش میکردم 8
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 بزار بخوره بهتر از این یارو هست اون خبر نگاره که فرستادنش الان تو فرانسه است.....بزار بخوره بهتر از اون آدمایی که با یه ساندیس هم نوعش رو میکشه...... بزار بخوره اینقدر بخورن تا بترکن..... آره اون کامران نجفی و روحانی و شاهسون معصومی مفت خورشون بیچاره خبرنگارا میرن از دل لیبی و بحرین و ژاپن کلی خبرای دست اول کسب می کنن بعدش اینام میرن میخورن می خوابن هر ازگاهی از داخل شهر پاریس از نمایشگاهی خبر ارسال می کنن 6
pari daryayi 22938 ارسال شده در 2 تیر، 2011 نونشو اونا می خورن حرصشو ما! فحششو یکی دیگه یا همشون! تا کی قراره حرص بخوریم ای خداااا 4
سارا-افشار 36437 مالک ارسال شده در 2 تیر، 2011 این یارو تو مالزی همش داره عشق می کنه نمیدونم والا این نونا رو چطوری می خورن بعضیا 4
eder 13732 ارسال شده در 2 تیر، 2011 این یارو تو مالزی همش داره عشق می کنه نمیدونم والا این نونا رو چطوری می خورن بعضیا اینا نون امام زمان رو میخورن ... آی برکت داره 4
ارسال های توصیه شده