R@M!N 2978 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 ایرانیا همین کارو با الاغ می کنن اینا حالا پیشرفته شدن ادا اصول در میارن 4
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 تیر، 2011 هچین میگه اروپا انگار.... همه جور آدمی همه جای دنیا پیدا میشه 5
sookut 13735 ارسال شده در 4 تیر، 2011 از اینکه تو تاپیکها به قشرها و قومیتها توهین میشه باید خندید یا گریه کرد؟؟؟ واقعا چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتش نشده که یکم به خودمون بیایم؟؟؟ 7
Saman_88 8062 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 از شما که تحصیلکرده ای همچین حرفی بعیده اااااااا چرا این حرف رو میزنی آخه! ما نیز از این حرف او به ستوه آمدیم ! هچین میگه اروپا انگار.... همه جور آدمی همه جای دنیا پیدا میشه اروپاییا هر چی بد باشن قوانین رو خوب رعایت میکنن ! از اینکه تو تاپیکها به قشرها و قومیتها توهین میشه باید خندید یا گریه کرد؟؟؟واقعا چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتش نشده که یکم به خودمون بیایم؟؟؟ واقعا .... واقعا.... خوب کاری کردی عوضش کردی هاااااااا؟!؟!؟!؟! 2
Saman_88 8062 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 اولش چیز دیگه ای نوشته بود حالا گرفتی برا من که همون نوشته ی قبلیشو نمایش میده ! 1
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 تیر، 2011 اروپاییا هر چی بد باشن قوانین رو خوب رعایت میکنن ! نه عزیزم بعضی کشورها تو اروپا اسیا آمریکا استرالیا آفریقا قوانینو خوب رعایت میکنن بعضی کشورها کمتر بعضی کشورها هم خیلی کمتر! مثلا لندن اراذلی داره که از ترسشون تو بعضی محلهها پا نمیشه گذاشت!!
sarooneh 2052 ارسال شده در 5 تیر، 2011 هاااااااا؟!؟!؟!؟! اولش چیز دیگه ای نوشته بود حالا گرفتی چی نوشته بودم اولش؟ کلا منظورم این بود که مگه اروپایا کین که ازشون این کارار بعیده؟ 1
تینا 15116 ارسال شده در 5 تیر، 2011 اولش چیز دیگه ای نوشته بود حالا گرفتی چی نوشته بودم اولش؟ کلا منظورم این بود که مگه اروپایا کین که ازشون این کارار بعیده؟ عزیزم اگه منظورت اینه پس چرا مثال میزنی؟ 1
sarooneh 2052 ارسال شده در 5 تیر، 2011 خوب منظورم این بود مه اونام ادمن دیگه از این ... بازیا در میارن 1
تینا 15116 ارسال شده در 5 تیر، 2011 خوب منظورم این بود مه اونام ادمن دیگه از این ... بازیا در میارن عزیزم تا حالا استان لرستان اومدی؟خودت بچه کجایی؟ 3
sarooneh 2052 ارسال شده در 5 تیر، 2011 نه متاسفانه شنیدم خیلی جای قشنگیه بابا من معذرت میخوام من شکر خوردم من اصن اخراج کنید از این انجمن ثواب داره 1
ارسال های توصیه شده