Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ خواهشا به این قشر فرهیخته توهین نکنید!!!! 5 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ایرانیا همین کارو با الاغ می کنن اینا حالا پیشرفته شدن ادا اصول در میارن 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ [b[/b] از شما که تحصیلکرده ای همچین حرفی بعیده 6 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ /B] اااااااا چرا این حرف رو میزنی آخه! 4 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ هچین میگه اروپا انگار.... همه جور آدمی همه جای دنیا پیدا میشه 5 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ از اینکه تو تاپیکها به قشرها و قومیتها توهین میشه باید خندید یا گریه کرد؟؟؟ واقعا چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتش نشده که یکم به خودمون بیایم؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ از شما که تحصیلکرده ای همچین حرفی بعیده اااااااا چرا این حرف رو میزنی آخه! ما نیز از این حرف او به ستوه آمدیم ! هچین میگه اروپا انگار.... همه جور آدمی همه جای دنیا پیدا میشه اروپاییا هر چی بد باشن قوانین رو خوب رعایت میکنن ! از اینکه تو تاپیکها به قشرها و قومیتها توهین میشه باید خندید یا گریه کرد؟؟؟واقعا چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتش نشده که یکم به خودمون بیایم؟؟؟ واقعا .... واقعا.... خوب کاری کردی عوضش کردی هاااااااا؟!؟!؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ هاااااااا؟!؟!؟!؟! اولش چیز دیگه ای نوشته بود حالا گرفتی 3 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اولش چیز دیگه ای نوشته بود حالا گرفتی برا من که همون نوشته ی قبلیشو نمایش میده ! 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ برا من که همون نوشته ی قبلیشو نمایش میده ! چی نمایش میده؟ 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ چی نمایش میده؟ مگه اروپاییا ....ندارن ! 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ اروپاییا هر چی بد باشن قوانین رو خوب رعایت میکنن ! نه عزیزم بعضی کشورها تو اروپا اسیا آمریکا استرالیا آفریقا قوانینو خوب رعایت میکنن بعضی کشورها کمتر بعضی کشورها هم خیلی کمتر! مثلا لندن اراذلی داره که از ترسشون تو بعضی محلهها پا نمیشه گذاشت!! لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ هاااااااا؟!؟!؟!؟! اولش چیز دیگه ای نوشته بود حالا گرفتی چی نوشته بودم اولش؟ کلا منظورم این بود که مگه اروپایا کین که ازشون این کارار بعیده؟ 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ اولش چیز دیگه ای نوشته بود حالا گرفتی چی نوشته بودم اولش؟ کلا منظورم این بود که مگه اروپایا کین که ازشون این کارار بعیده؟ عزیزم اگه منظورت اینه پس چرا مثال میزنی؟ 1 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ خوب منظورم این بود مه اونام ادمن دیگه از این ... بازیا در میارن 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ خوب منظورم این بود مه اونام ادمن دیگه از این ... بازیا در میارن عزیزم تا حالا استان لرستان اومدی؟خودت بچه کجایی؟ 3 لینک به دیدگاه
sarooneh 2052 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ نه متاسفانه شنیدم خیلی جای قشنگیه بابا من معذرت میخوام من شکر خوردم من اصن اخراج کنید از این انجمن ثواب داره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده