EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ به گزارش «فردا»، حسین پاکدل، نویسنده و کارگردان تئاتر در گفتوگویی درباره سرنوشت سریال «پرفسور حسابی» گفت: قرار نیست این سریال را بسازم، فیلمنامه را نوشتهام اما در تلویزیون گفتهاند که دکتر حسابی فراماسونر است و ساخت سریالی درباره ایشان در اولویت کار ما نیست. وی در پاسخ به تاکید خبرنگار نشریه «نافه» که پرسیده بود ایرادی ندارد این جمله را از قول شما بنویسم گفت: ایرادی ندارد، این چیزی است که به ما گفتهاند. حسین پاکدل در این گفتگوی بلند همچنین درباره پرداختن به تاریخ معاصر در نمایشهای اخیرش گفت: هم دغدغه تئاتر دارم و هم تاریخ؛ اما وقتی ما دغدغه یک کار تاثیرگذار پرمعنا را داشته باشیم، چه بهتر است که به مسائلی که دردهای جامعهمان تلقی میشوند بپردازیم تا شناخت بهتر آن دردها و نقاط ضعف و قوت، باعث عبرت ما شود. وی در عین حال این نکته را هم اضافه کرد که به عنوان یک نمایشنامهنویس به تاریخ نگاه میکنم نه یک مورخ. هنرمند قرار نیست که وقایع نگاری تاریخی انجام دهد و فکر نکنم هنرمندی باشد که ادعای تاریخنگاری داشته باشد. او توضیح داده است: تاریخ یک بهانه است تا هنرمند حرف خودش را بزند که همان نقد است؛ نقد بخردانه اتفاقات. اتفاقاتی که میتواند اجتماعی باشد، یک عادت بد یا یک ناهنجاری باشد و... یکی از این اتفاقات هم نقد تاریخ معاصر است که ما به ازای زیادی دارد و مدام هم تکرار میشود. :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): . 15 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ به چه دلیلی میگن فراماسونر بودن ایشون؟؟؟!!! 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ به چه دلیلی میگن فراماسونر بودن ایشون؟؟؟!!! اگه شما می تونی برو ازشون بپرس ببین به چه دلیل این افترا بهشون زده شده بلکه ما هم متوجه بشیم احتمالا دلیلشون علاقه بیش از حد ایشون به علم آموزی مربوط می شده :icon_pf (34): هر چند خدا رحم کرد که نساختن وگرنه شخصیت ایشون هم مثل خیلی از بزرگ مردانمون زیر سوال می رفت اما چرندیاتی در مورد ماسون بودن دکتر چیز مسئله ساده ای نیست که به راحتی بشه ازش گذشت . 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ پرفسور حسابي؟؟ فراماسونر؟؟؟؟؟:jawdrop: :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اینا حرف مفت ریاد میزنن !!!!! دکتر حسابی حافظ کل قرآن بودن ، حالا چطور فراماسونر از آب دراومد؟!؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ این روزا هر جا که میریم حرف فرماسونرهاست 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ هرچی که باشه، هرکار که کرده باشه، باید خوبی هاشو در کنار بدی هاش دید، نباید طرفُ رسوند به عرش یا اینکه کلا بُکُنیش تو زیر زمین خونه! حالا مگه ماسون بودن بده؟ فکر میکنم فقط بخاطر اینکه این حرف از صدا و سیما بیرون اومده ، خیلیا در مقابلش جبهه گرفتن! وگرنه اگه bbc یا هر رسانه دیگری میگفت، خیلیا خوشحال میشدن! آخجون که ماسون هست!!! حتی بدون اینکه بدون فراماسونُ این داستان ها چیه! یک مقدار وسیع تر بنگریم... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ یعنی چشم دیدن هیچکس غیر از قماش خودشونو ندارن. 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ هرچی که باشه، هرکار که کرده باشه، باید خوبی هاشو در کنار بدی هاش دید، نباید طرفُ رسوند به عرش یا اینکه کلا بُکُنیش تو زیر زمین خونه! حالا مگه ماسون بودن بده؟ فکر میکنم فقط بخاطر اینکه این حرف از صدا و سیما بیرون اومده ، خیلیا در مقابلش جبهه گرفتن! وگرنه اگه bbc یا هر رسانه دیگری میگفت، خیلیا خوشحال میشدن! آخجون که ماسون هست!!! حتی بدون اینکه بدون فراماسونُ این داستان ها چیه! یک مقدار وسیع تر بنگریم... باقسمت اول گفته هاتون کاملا موافقم اما قسمت دوم ؟! ماسون بودن خوبه ؟ این واقعا یه تهمت نارواست به دلیل این که دکتر هیچ یک از شاخص های یه ماسون رو نداشته مگه غیر از اینه که به قول دوستمون حافظ کل قرآن بوده ! یا بهترین جاه و مقام ها رو جایی که براش سر و دست می شکستن رها کرد و برای خدمت به وطنش برگشت ! bbc که اگر چنین چرندی رو بخواد بگه تو دهنی می خوره اما مشکل همین خودیه که نمی شه کاریش کرد :icon_pf (34): . 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اگر پروفسور حسابی فراماسونه من نیز زین پس یک فراماسونم! 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اگر پروفسور حسابی فراماسونه من نیز زین پس یک فراماسونم! نسبتتون با دكتر؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ باقسمت اول گفته هاتون کاملا موافقم اما قسمت دوم ؟! ماسون بودن خوبه ؟ این واقعا یه تهمت نارواست به دلیل این که دکتر هیچ یک از شاخص های یه ماسون رو نداشته مگه غیر از اینه که به قول دوستمون حافظ کل قرآن بوده ! یا بهترین جاه و مقام ها رو جایی که براش سر و دست می شکستن رها کرد و برای خدمت به وطنش برگشت ! bbc که اگر چنین چرندی رو بخواد بگه تو دهنی می خوره اما مشکل همین خودیه که نمی شه کاریش کرد :icon_pf (34): . من کِی گفتم خوبه! سوال پرسیدم! ماسون ها انسان های با سوادی بودن، انسان های تعیین کننده ای یودن و هستند! هیچوقت در ظاهر حضور ندارن! همین محمد علی فروغی، آدم خیلی خفنی بوده. این آثارشه (نقل از ویکی پدیا) اریخ مختصر ایران تاریخ مختصر دولت قدیم روم دوره مختصر از علم فیزیک اصول علم ثروت ملل حقوق اساسی یا آداب مشروطیت دول تاریخ ملل قدیمه مشرق (ترجمه) حکمت سقراط و افلاطون اندیشههای دور و دراز پیام به فرهنگستان فن سماع طبیعی سیر حکمت در اروپا آئین سخنوری همچنین برخی متنهای فارسی را تصحیح و منتشر کرد: کلیات سعدی زبده دیوان حافظ رباعیات خیام خلاصه شاهنامه مواعظ سعدی البته این ربطی به موضوع دکتر حسابی نداشت، من اطلاعی ندارم، نظری نمیدم، فقط میخواستم بگم که ماسون ها انسان های بسیار فرهیخته و باسوادی بودن. اگر پروفسور حسابی فراماسونه من نیز زین پس یک فراماسونم! آره! همینجوری کشکی کشکی فک کردی الکیه مهندس ! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ نسبتتون با دكتر؟؟؟ من ممدماسونشونم. 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من ممدماسونشونم. آهان...الان توجيه شدم :4chsmu1: تو بسيار آدم فرهيخته اي هستي! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ خیلی جالبه هست اینکه جدیدا این واژه یه بهانه شده برای اینکه بعضی ها رو غیر خودی جلوه بدن! 5 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من کِی گفتم خوبه! سوال پرسیدم!ماسون ها انسان های با سوادی بودن، انسان های تعیین کننده ای یودن و هستند! هیچوقت در ظاهر حضور ندارن! همین محمد علی فروغی، آدم خیلی خفنی بوده. این آثارشه (نقل از ویکی پدیا) اریخ مختصر ایران تاریخ مختصر دولت قدیم روم دوره مختصر از علم فیزیک اصول علم ثروت ملل حقوق اساسی یا آداب مشروطیت دول تاریخ ملل قدیمه مشرق (ترجمه) حکمت سقراط و افلاطون اندیشههای دور و دراز پیام به فرهنگستان فن سماع طبیعی سیر حکمت در اروپا آئین سخنوری همچنین برخی متنهای فارسی را تصحیح و منتشر کرد: کلیات سعدی زبده دیوان حافظ رباعیات خیام خلاصه شاهنامه مواعظ سعدی البته این ربطی به موضوع دکتر حسابی نداشت، من اطلاعی ندارم، نظری نمیدم، فقط میخواستم بگم که ماسون ها انسان های بسیار فرهیخته و باسوادی بودن. آخه یه جوری گفتین مگه ماسون بودن بده که من فکر کردم تاییدشون می کنین درسته انسان های باسوادی بودن چون علم براشون یه هدف بوده ! . 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ آخه یه جوری گفتین مگه ماسون بودن بده که من فکر کردم تاییدشون می کنین درسته انسان های باسوادی بودن چون علم براشون یه هدف بوده ! . علم براشون هدف بوده، ولی هدفشون از علم چیز دیگه ای بوده! علم به عنوان ابزاری برای تسلط بر جوامع بشری. گرچه این علم در ابتدای امر موجب ارتقا کیفیت زندگی بشه. 3 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ استادای یونیمون میگفتن دکتر حسابی رو جمهوری اسلامی علم کرده که بگه ما هم دانشمندی مثل انیشتین داشتیم.... من نمیدونم راسته یا نه البته!!!!!!!!شناخت چندانی هم ندارم!!!اما همه میگن اینقدرا هم ادم بزرگی نبوده... ببخشید اگه موثق نیست 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ علم براشون هدف بوده، ولی هدفشون از علم چیز دیگه ای بوده! علم به عنوان ابزاری برای تسلط بر جوامع بشری. گرچه این علم در ابتدای امر موجب ارتقا کیفیت زندگی بشه. دقیقا و من هم تعجبم از این بود که کدوم یک از این شاخص ها رو دکتر داشته !! 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ استادای یونیمون میگفتن دکتر حسابی رو جمهوری اسلامی علم کرده که بگه ما هم دانشمندی مثل انیشتین داشتیم....من نمیدونم راسته یا نه البته!!!!!!!!شناخت چندانی هم ندارم!!!اما همه میگن اینقدرا هم ادم بزرگی نبوده... ببخشید اگه موثق نیست ما مگه خودمون عقل و فهم نداریم که بتونیم خوب رو از بد تشخص بدیم ؟! حتی توی کشور های دیگه هم برای دکتر ارزش و احترام قائل هستن اما ما عادت کردیم غریبه پرست باشیم :icon_pf (34): اسناد و مدارکی و شواهدی که هست همه این قدر گویا هستن که کسی نتونه در موردشون نظر نا به جا بده من نمی گم ایشون فوق العاده بودن اما اگر یه کم از اراده و پشتکارشون رو داشتیم و الگو برداری درست می کردیم الان ایران مرکز نوابغ دنیا بود . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده