Hidden 982 ارسال شده در 16 تیر، 2011 حمید تویی:jawdrop: :w16::w16: الان من که سراسری ام میتونم فراگیرم برم؟ مطمئنی؟کنکورش کی هست؟ آره میتونی.دقیق نمیدونم ولی ثبت نام کنکورش الان نیست 2
sarooneh 2052 ارسال شده در 17 تیر، 2011 الحق که پیام زوره اخه این چه وضشه؟ تو یه جلسه استاد 4 فصل درس داد اخه ادم دردشو به کی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
Saman_88 8062 ارسال شده در 17 تیر، 2011 الحق که پیام زورهاخه این چه وضشه؟ تو یه جلسه استاد 4 فصل درس داد اخه ادم دردشو به کی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟ اینجا هممون همدردیم 2
VINA 31339 ارسال شده در 18 تیر، 2011 الحق که پیام زورهاخه این چه وضشه؟ تو یه جلسه استاد 4 فصل درس داد اخه ادم دردشو به کی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا شما پیام نوریا چرا همه چیو بزرگ میکنید استاد ما هم میشه سه فصل تو یه جلسه بگه:w00:الکی اعتماد به نفستونو بالا نیارید اخرش شما ارشد قبولید ما نه:w00: 3
jonny depp 8297 ارسال شده در 18 تیر، 2011 بابا شما پیام نوریا چرا همه چیو بزرگ میکنید استاد ما هم میشه سه فصل تو یه جلسه بگه:w00:الکی اعتماد به نفستونو بالا نیارید اخرش شما ارشد قبولید ما نه:w00: فصل داریم تا فصل 4
Hidden 982 ارسال شده در 18 تیر، 2011 الحق که پیام زورهاخه این چه وضشه؟ تو یه جلسه استاد 4 فصل درس داد اخه ادم دردشو به کی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟ سلام رشتتون چیه؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 20 تیر، 2011 فصل داریم تا فصل ببین اعتماد به نفس باید داشت همه جا ما اون ترم کتابمون 7 فصل بود استاد موند یه فصل اولشو با ارامش درس داد 2 فصل دیگه رو که خیلی هم مهمه تو دو هفته بقیه هم گفت خودتون بخونید همه جا همینطوره تازه پیام نورا خیلی با سوادن اینو من نمیگم استادای دانشگاههای معتبرمیگن 3
afa 18504 ارسال شده در 20 تیر، 2011 خوب شد که دیگه خلاص شدم !!!! ولی از حق نگذریم کتب پیام نور خیلی جامع ...دانشجویان سایر دانشگاه ها از منابع پیام نور بهره میبرن !!! فقط کیفیت کلاس و تصحیح ازمون ها خیلی بده 6
Cinderella 9897 ارسال شده در 20 تیر، 2011 خوب شد که دیگه خلاص شدم !!!! ولی از حق نگذریم کتب پیام نور خیلی جامع ...دانشجویان سایر دانشگاه ها از منابع پیام نور بهره میبرن !!! فقط کیفیت کلاس و تصحیح ازمون ها خیلی بده نه بابا کیفیته کلاسام خوبه فقط بعضی از درسا ناجوره اونم چون قرارداده استادامون تدریسه20% کتابه اونام بیشترشو درس نمی دن خیلی بی تفاوت میگن خودتون برید بخونید وگرنه بیشتره استادا دلسوزن قشنگ کامل کتابو تدریس میکنن:wubpink: تصحیحه آزمونو من قبول دارم خـــــــــــــــــــــــــــیلی بده!:pichak29: کتابونمون به قول شما انقد جامع که نگو ازبس جامع خیلیاشو برامون حذف میکنن:persiana__hahaha: 4
Hidden 982 ارسال شده در 23 تیر، 2011 خوب شد که دیگه خلاص شدم !!!! ولی از حق نگذریم کتب پیام نور خیلی جامع ...دانشجویان سایر دانشگاه ها از منابع پیام نور بهره میبرن !!! فقط کیفیت کلاس و تصحیح ازمون ها خیلی بده سیستم آموزشیش مشکل داره
Hidden 982 ارسال شده در 23 تیر، 2011 نه بابا کیفیته کلاسام خوبه فقط بعضی از درسا ناجوره اونم چون قرارداده استادامون تدریسه20% کتابه اونام بیشترشو درس نمی دن خیلی بی تفاوت میگن خودتون برید بخونید وگرنه بیشتره استادا دلسوزن قشنگ کامل کتابو تدریس میکنن:wubpink:تصحیحه آزمونو من قبول دارم خـــــــــــــــــــــــــــیلی بده!:pichak29: کتابونمون به قول شما انقد جامع که نگو ازبس جامع خیلیاشو برامون حذف میکنن:persiana__hahaha: کدوم درسو میگی ؟؟؟؟:ws3: 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 23 تیر، 2011 شنیدم برای فراگیر رشته ی عکاسی هم گذاشتن کسی خبر داره ؟ حجم درساش چطوره ؟ میشه یعنوان رشته ی دوم خوند؟ 3
Hidden 982 ارسال شده در 24 تیر، 2011 شنیدم برای فراگیر رشته ی عکاسی هم گذاشتن کسی خبر داره ؟ حجم درساش چطوره ؟ میشه یعنوان رشته ی دوم خوند؟ من خبر ندارم 1
Saman_88 8062 ارسال شده در 25 تیر، 2011 مباني برق وایییییییییییییییییییییی نگو ! این ترم برش داشتم ! یه استاد داریم به جای ساده کردن مسایل ،بدتر پیچیدشون میکنه ! :icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 26 تیر، 2011 وایییییییییییییییییییییینگو ! این ترم برش داشتم ! یه استاد داریم به جای ساده کردن مسایل ،بدتر پیچیدشون میکنه ! :icon_pf (34)::icon_pf (34): منم اين ترم برداشتم انقد تا الان بدبختي كشيدم كه نگو 3 بار استاد عوض كرديم آخرش موندم آواره..:persiana__hahaha: 2
Saman_88 8062 ارسال شده در 26 تیر، 2011 منم اين ترم برداشتم انقد تا الان بدبختي كشيدم كه نگو 3 بار استاد عوض كرديم آخرش موندم آواره..:persiana__hahaha: سه بار ؟!؟!؟! :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 2
ارسال های توصیه شده