Hidden 982 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 سلام به دوستان قدیم و جدید ...منم هستم خدمتتون بیا این تالارو پرنور کنیم پایه هستی؟
Hidden 982 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 اتفاقا پیام نوری زیاد میشناسم ولی هیچ کودوم اینجا پیداشون نمیشه ... کم کم
Saman_88 8062 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 بیا این تالارو پرنور کنیم پایه هستی؟ من که همه جوره پایه ام !!!! راستی حمید جان بیاین یه تاپیک برای رشته های اجرایی و پروژه درس کنیم ! موافقید ؟
آرماندیس 4786 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 بیا این تالارو پرنور کنیم پایه هستی؟ پایه ام ... :girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: با هاله نور شروع می کنیم تا برسه به چراغونی
آرماندیس 4786 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 :w00: من که همه جوره پایه ام !!!!راستی حمید جان بیاین یه تاپیک برای رشته های اجرایی و پروژه درس کنیم ! موافقید ؟ برادر سامی داد نزن حمید با من بود بعدم تو تالار عمران برای اجرایی و پروژه یک زیر تالار هست .
آرماندیس 4786 ارسال شده در 29 خرداد، 2011 خب دوستان پیام نوری عرض کنم خدمتتون که وقتی وارد این دانشگاه میشید یکی دو سال اول این شکلی هستین:ws18::w74::w821: بعد کم کم این شکلی میشین :w00: و بعد این جوری ... در کل موقع فارغ التحصیلی می بینین خیلیم بد نبوداااااااااا بهش عادت کردین 1
Saman_88 8062 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 :w00: برادر سامی داد نزن حمید با من بود بعدم تو تالار عمران برای اجرایی و پروژه یک زیر تالار هست . مگه صدام خیلی بلند بود ؟!؟! اجرایی چه ربطی به عمران داره ؟!؟!؟! پایه ام ... :girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: با هاله نور شروع می کنیم تا برسه به چراغونی هاله ی نور دیگه گیر نمیاد !!دست دومشو سراغ دارم ، بیارم ؟!؟!؟
Hidden 982 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 من که همه جوره پایه ام !!!!راستی حمید جان بیاین یه تاپیک برای رشته های اجرایی و پروژه درس کنیم ! موافقید ؟ ایول دمت گرم. به قول آرماندیس یه زیر تالار تو تالار عمران براش در نظر گرفتن اونجا کلاسش بیشتره حالا اگه بازم پایه ای اینجا بزنیم من پایتم:icon_gol::icon_gol:
Hidden 982 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 پایه ام ... :girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: با هاله نور شروع می کنیم تا برسه به چراغونی :w16:هاله نور که اطراف صورت من معلومه دیگه
Hidden 982 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 :w00: برادر سامی داد نزن حمید با من بود بعدم تو تالار عمران برای اجرایی و پروژه یک زیر تالار هست . اونجا هم فعالیت کنیم اما اینجارو سرپا نگه داریم:icon_gol::icon_gol:
Hidden 982 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 خب دوستان پیام نوری عرض کنم خدمتتون که وقتی وارد این دانشگاه میشید یکی دو سال اول این شکلی هستین:ws18::w74::w821: بعد کم کم این شکلی میشین :w00: و بعد این جوری ... در کل موقع فارغ التحصیلی می بینین خیلیم بد نبوداااااااااا بهش عادت کردین :ws28::ws28:
Saman_88 8062 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 اینجا فقط من تشکر ندارم یا بقیتونم ندارید؟ ما نیز تشکر نداریم !
Saman_88 8062 ارسال شده در 31 خرداد، 2011 اونجا هم فعالیت کنیم اما اینجارو سرپا نگه داریم:icon_gol::icon_gol: ایول دمت گرم.به قول آرماندیس یه زیر تالار تو تالار عمران براش در نظر گرفتن اونجا کلاسش بیشتره حالا اگه بازم پایه ای اینجا بزنیم من پایتم:icon_gol::icon_gol: :icon_gol: موافقیم:icon_gol:
Hidden 982 ارسال شده در 1 تیر، 2011 خب آقا حمیداز کجا شروع کنیم ؟!؟!؟! اسپم بازی که فایده نداره اگه قراره یه کار درست حسابی انجام بدیم باید چندتا کار انجام بدیم یک قسمت اخبار باشه یک قسمت راهنمایی در مورد استفاده از سیستم گلستان و ...باشه یک قسمت دانلود سوال باشه .. .. . و همینطور خیلی زیاد میشه نه؟ اگه قرار باشه این اتفاق بیفته دوستان مهندسان رو هم میارم اینجا
Saman_88 8062 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اسپم بازی که فایده نداره اگه قراره یه کار درست حسابی انجام بدیم باید چندتا کار انجام بدیمیک قسمت اخبار باشه یک قسمت راهنمایی در مورد استفاده از سیستم گلستان و ...باشه یک قسمت دانلود سوال باشه .. .. . و همینطور خیلی زیاد میشه نه؟ اگه قرار باشه این اتفاق بیفته دوستان مهندسان رو هم میارم اینجا خیلی خوبه .... از معرفی خودمون شروع میکنیم ... من سامان هستم ترم چهارم مهندسی مدیریت اجرایی دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان شما آقا حمید ؟
آرماندیس 4786 ارسال شده در 1 تیر، 2011 اسپم بازی که فایده نداره اگه قراره یه کار درست حسابی انجام بدیم باید چندتا کار انجام بدیمیک قسمت اخبار باشه یک قسمت راهنمایی در مورد استفاده از سیستم گلستان و ...باشه یک قسمت دانلود سوال باشه .. .. . و همینطور خیلی زیاد میشه نه؟ اگه قرار باشه این اتفاق بیفته دوستان مهندسان رو هم میارم اینجا اوهوم دقیقا پایه فعالیت علمی هستیَم شدیدا اگه پایه این به محمد یا فرناز بگم تو تالار دانشگاه ها یه زیر تالار به اسم پیام نور ایجاد کنن .
آرماندیس 4786 ارسال شده در 1 تیر، 2011 مگه صدام خیلی بلند بود ؟!؟!اجرایی چه ربطی به عمران داره ؟!؟!؟! 1- تالار عمران خیلی فعال تر از بقیه تالارا بود . 2- پروژه به عمران نزدیکتره 3-پروژه و اجرایی همه جا اسمشون با هم میاد از روابط بالا نتیجه گیری شد که تو تالار عمران ایجاد بشه
ارسال های توصیه شده