Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ سلام به دوستان قدیم و جدید ...منم هستم خدمتتون بیا این تالارو پرنور کنیم پایه هستی؟ لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا پیام نوری زیاد میشناسم ولی هیچ کودوم اینجا پیداشون نمیشه ... کم کم لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ بیا این تالارو پرنور کنیم پایه هستی؟ من که همه جوره پایه ام !!!! راستی حمید جان بیاین یه تاپیک برای رشته های اجرایی و پروژه درس کنیم ! موافقید ؟ لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ بیا این تالارو پرنور کنیم پایه هستی؟ پایه ام ... :girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: با هاله نور شروع می کنیم تا برسه به چراغونی لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ :w00: من که همه جوره پایه ام !!!!راستی حمید جان بیاین یه تاپیک برای رشته های اجرایی و پروژه درس کنیم ! موافقید ؟ برادر سامی داد نزن حمید با من بود بعدم تو تالار عمران برای اجرایی و پروژه یک زیر تالار هست . لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ خب دوستان پیام نوری عرض کنم خدمتتون که وقتی وارد این دانشگاه میشید یکی دو سال اول این شکلی هستین:ws18::w74::w821: بعد کم کم این شکلی میشین :w00: و بعد این جوری ... در کل موقع فارغ التحصیلی می بینین خیلیم بد نبوداااااااااا بهش عادت کردین 1 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ :w00: برادر سامی داد نزن حمید با من بود بعدم تو تالار عمران برای اجرایی و پروژه یک زیر تالار هست . مگه صدام خیلی بلند بود ؟!؟! اجرایی چه ربطی به عمران داره ؟!؟!؟! پایه ام ... :girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: با هاله نور شروع می کنیم تا برسه به چراغونی هاله ی نور دیگه گیر نمیاد !!دست دومشو سراغ دارم ، بیارم ؟!؟!؟ لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ من که همه جوره پایه ام !!!!راستی حمید جان بیاین یه تاپیک برای رشته های اجرایی و پروژه درس کنیم ! موافقید ؟ ایول دمت گرم. به قول آرماندیس یه زیر تالار تو تالار عمران براش در نظر گرفتن اونجا کلاسش بیشتره حالا اگه بازم پایه ای اینجا بزنیم من پایتم:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ پایه ام ... :girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: با هاله نور شروع می کنیم تا برسه به چراغونی :w16:هاله نور که اطراف صورت من معلومه دیگه لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ :w00: برادر سامی داد نزن حمید با من بود بعدم تو تالار عمران برای اجرایی و پروژه یک زیر تالار هست . اونجا هم فعالیت کنیم اما اینجارو سرپا نگه داریم:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ خب دوستان پیام نوری عرض کنم خدمتتون که وقتی وارد این دانشگاه میشید یکی دو سال اول این شکلی هستین:ws18::w74::w821: بعد کم کم این شکلی میشین :w00: و بعد این جوری ... در کل موقع فارغ التحصیلی می بینین خیلیم بد نبوداااااااااا بهش عادت کردین :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا فقط من تشکر ندارم یا بقیتونم ندارید؟ لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اینجا فقط من تشکر ندارم یا بقیتونم ندارید؟ ما نیز تشکر نداریم ! لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اونجا هم فعالیت کنیم اما اینجارو سرپا نگه داریم:icon_gol::icon_gol: ایول دمت گرم.به قول آرماندیس یه زیر تالار تو تالار عمران براش در نظر گرفتن اونجا کلاسش بیشتره حالا اگه بازم پایه ای اینجا بزنیم من پایتم:icon_gol::icon_gol: :icon_gol: موافقیم:icon_gol: لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ ایول خب آقا حمید از کجا شروع کنیم ؟!؟!؟! لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ خب آقا حمیداز کجا شروع کنیم ؟!؟!؟! اسپم بازی که فایده نداره اگه قراره یه کار درست حسابی انجام بدیم باید چندتا کار انجام بدیم یک قسمت اخبار باشه یک قسمت راهنمایی در مورد استفاده از سیستم گلستان و ...باشه یک قسمت دانلود سوال باشه .. .. . و همینطور خیلی زیاد میشه نه؟ اگه قرار باشه این اتفاق بیفته دوستان مهندسان رو هم میارم اینجا لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اسپم بازی که فایده نداره اگه قراره یه کار درست حسابی انجام بدیم باید چندتا کار انجام بدیمیک قسمت اخبار باشه یک قسمت راهنمایی در مورد استفاده از سیستم گلستان و ...باشه یک قسمت دانلود سوال باشه .. .. . و همینطور خیلی زیاد میشه نه؟ اگه قرار باشه این اتفاق بیفته دوستان مهندسان رو هم میارم اینجا خیلی خوبه .... از معرفی خودمون شروع میکنیم ... من سامان هستم ترم چهارم مهندسی مدیریت اجرایی دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان شما آقا حمید ؟ لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ اسپم بازی که فایده نداره اگه قراره یه کار درست حسابی انجام بدیم باید چندتا کار انجام بدیمیک قسمت اخبار باشه یک قسمت راهنمایی در مورد استفاده از سیستم گلستان و ...باشه یک قسمت دانلود سوال باشه .. .. . و همینطور خیلی زیاد میشه نه؟ اگه قرار باشه این اتفاق بیفته دوستان مهندسان رو هم میارم اینجا اوهوم دقیقا پایه فعالیت علمی هستیَم شدیدا اگه پایه این به محمد یا فرناز بگم تو تالار دانشگاه ها یه زیر تالار به اسم پیام نور ایجاد کنن . لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ مگه صدام خیلی بلند بود ؟!؟!اجرایی چه ربطی به عمران داره ؟!؟!؟! 1- تالار عمران خیلی فعال تر از بقیه تالارا بود . 2- پروژه به عمران نزدیکتره 3-پروژه و اجرایی همه جا اسمشون با هم میاد از روابط بالا نتیجه گیری شد که تو تالار عمران ایجاد بشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده