Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ پس تا اینجا اسمه دوستانو من لیست کنم 1.Nightingale 2.MohammadReza 3.Essi 4.sefid barfi 5.آتــــــــــروس 6.دخترک شهرساز 7.sheikh.m737 8.0541 :flowerysmile: نیوترون اسمتو تو لیست بزارم؟ نزارم؟ چیکار کنم؟ 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من یه خوهشی از دوستان دارم،اگه حال ندارید فرد نقد شونده رو نقد کنید یا اصلا زیاد نمیشناسیدش ،پست ندید که :.....عزیز خیلی خانم یا اقای خوبیه،مهربونه و .... چون هم نقدشونده از حرفتون لذت نمیره و باور نمیکنه نه خودتون 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ نیوترون اسمتو تو لیست بزارم؟ نزارم؟ چیکار کنم؟ بگذار. باشد که نقد شویم. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ بگذار.باشد که نقد شویم. حتما از الان میگردم ایرادتو پیدا میکنم بنقدمت.............. 2 لینک به دیدگاه
>>> محمــــد < 378 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلاممنم هستم ( با انرزي. . دوران دبيرستان اصولا پايه تو هر كاري) من(باصداي اعلام حاظري تو سربازي) ميشه من و ب جمعتون پذيرا باشين(بالحن بچه مثبتي و كاملا معدبانه ك دوران سربازي طي شده و حالا درس ميخونه) يا بازي يا بازي خراب(اينجا دوران دانشگاه تمام شده و يه مدتي بيكار ي طي شده و تحت تاثير جو نابسامان كوچه و خيابان قرار گرفته) 5 کلمه اشتباه ، 15.25 شدید (0.25 ارفاق) من یه خوهشی از دوستان دارم،اگه حال ندارید فرد نقد شونده رو نقد کنید یا اصلا زیاد نمیشناسیدش ،پست ندید که :.....عزیز خیلی خانم یا اقای خوبیه،مهربونه و ....چون هم نقدشونده از حرفتون لذت نمیره و باور نمیکنه نه خودتون شما هم 18.75 شدید ، بیشتر دقت کنید.اون 0.25 ارفاقی بالا از شما کسر شد!! -------------------------------- آقا منم بازی ، اسم من رو هم بنویسید!! حالا جریان چیه؟؟؟ من باید چیکار کنم؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ حتما از الان میگردم ایرادتو پیدا میکنم بنقدمت.............. عجب غلطی نمودیم! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من یه خوهشی از دوستان دارم،اگه حال ندارید فرد نقد شونده رو نقد کنید یا اصلا زیاد نمیشناسیدش ،پست ندید که :.....عزیز خیلی خانم یا اقای خوبیه،مهربونه و ....چون هم نقدشونده از حرفتون لذت نمیره و باور نمیکنه نه خودتون :ws50: بگذار.باشد که نقد شویم. 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ عجب غلطی نمودیم! دیر شد برای ابراز پشیمانی 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ عجب غلطی نمودیم! :ws28: منم بعدیشم... باید فلسفه ی این رنگه صورتیو بدونم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ 5 کلمه اشتباه ، 15.25 شدید (0.25 ارفاق) آقا منم بازی ، اسم من رو هم بنویسید!! حالا جریان چیه؟؟؟ من باید چیکار کنم؟؟ بازی نیست عزیزم.... اینجا دوستان شخصیتتو تحلیل میکنن بر اساسه شناختی که در دنیای مجازی از شما متوجه شدن 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ :ws28: منم بعدیشم... باید فلسفه ی این رنگه صورتیو بدونم :icon_pf (34):عجب بدبختی شده واسه ما این رنگ صورتی! :mpr: 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من هم هستم . :ws37: آبجی کوچیکه دیگه قرار نیست ازمون تعریف کنن میخوان نقدمون کنن. 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلام دوستان شب شمابخیر.منم دوست داشتم شخصیتم موردنقدقراربگیره اماگمان نکنم زیادکسی منو بشناسه بهرحال همین که درجمع شماحاضرم افتخار بزرگی واسه منه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ :icon_pf (34):عجب بدبختی شده واسه ما این رنگ صورتی! :mpr: خودکارو بده..... تا بیخیاله رنگه صورتی بشم 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من هم هستم . :ws37: باجههههههه گلم:flowerysmile: سلام دوستان شب شمابخیر.منم دوست داشتم شخصیتم موردنقدقراربگیره اماگمان نکنم زیادکسی منو بشناسه بهرحال همین که درجمع شماحاضرم افتخار بزرگی واسه منه سلام پیمان جان می خوای اسمتو تو اخرین نفرات لیست باشه که مدتی از شناخته بچه ها گذشته باشه؟ لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: منم میخوام تحلیل بشم........... 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ :mrsbeasley:منم میخوام تحلیل بشم........... چشم چشم:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ :mrsbeasley: منم لفن! چی عزیزم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده