Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ سلام سلام :girlhi::girlhi: به علته مشتاق بودن دوستان از تاپیک تحلیل شخصیت نواندیشان توسط نواندیشان سری دومو شروع میکنیم:Laie_28::Laie_28::Laie_28: :2rqfst4::2rqfst4: **لازم به ذکر است که در سری اول 50 نفر ثبته نامی داشتیم که حدود 16 نفر از دوستان به علته ناهماهنگی وکمبود وقت تاپیک تحلیلشون انجام نشد حال مابینه ثبته نامی های سری دوم انجام میشه نکته دوم اینه که برای اینکه هماهنگی به وجود بیاد و تمامیه ثبته نامیا انجام بشه روزهای معین رو مشخص میکنیم مثلا روزهای شنبه و چهارشنبه که یک هفته قبل به کاربر عزیزپیغام داده میشه که نوبته شما هفته دیگر هست... اگر کاربری اماده نبود دیگه نوبتش محفوظ نیست پس دوستان سعی کنند اماده باشن حالا اگر سوالی چیزی هست دوستان بفرمایند تا پاسخگو باشیم ممنون:flowerysmile: 1.lillian 2.fluid2008 3.دختر شاه پریون 4.amirgb 5.آرش... 6.ayhan 7.anthonio montana 8.afshin18 9.hospital manager 10.alireza1 11.سمندون 12.aboozar 13.amin202 14.armin.eleman 15.rahele_s 16.YAGHOT SEFID خب حالا هر کی دوست داره ثبت نام کنه زودی پست بده و اعلام امادگی کنه که میخواد شرکت کنه:w31: 22 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ فقط من سوال موال ندارین...:w00: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ اینجانب نیز اعلام آمادگی میکنم..... 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ نه سوالی نداریم چون میدونیم چیه فقط چند روز برای هر فرد مهلته؟3 روز؟ 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ بچه ها به دوستانه خود اطلاع دهید.. من حال اطلاع رسانی اینا ندارم 5 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ نه سوالی نداریم چون میدونیم چیه فقط چند روز برای هر فرد مهلته؟3 روز؟ ایهیم.... مهلته هر تحلیل 3 روز هست و یک هفته قبل اطلاع داده میشه.. اگر نبودین اینا مهلتتون تموم شد ...دیگه پیغام اینا نمیدم 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ مثلا روزهای شنبه و چهارشنبه که یک هفته قبل به کاربر خاطی پیغام داده میشه که نوبته شما هفته دیگر هست چرا کاربر خاطی؟ مگه جرمه اینکار؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ چرا کاربر خاطی؟مگه جرمه اینکار؟:w00: :ws3: این تاپیکو موقعی که حالم خوب نبود نوشتم.... یعنی الان خوب نیستم دیگه همرو مهربونی بخونید 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ این تاپیکو موقعی که حالم خوب نبود نوشتم.... یعنی الان خوب نیستم دیگه همرو مهربونی بخونید من که فرق اون جمله شما،با اوضاع و احوالتان را نفهمیدم.... مگه دارین غزل میسرایین که میگین حالم خوب نیست و حس و حال ندارم!! 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من که فرق اون جمله شما،با اوضاع و احوالتان را نفهمیدم.... مگه دارین غزل میسرایین که میگین حالم خوب نیست و حس و حال ندارم!! وقتی حالت خوب نباشه.. حس نداشته باشی دوسته عزیز میشه کاربر خاطی گیر ندین دیگه:w74: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی حالت خوب نباشه.. حس نداشته باشی دوسته عزیز میشه کاربر خاطی گیر ندین دیگه:w74: ولی با یک ببخشید و معذرت خواهی کوچک و ویرایش اون مطلب،همه این چیزها حل میشد.....:w00: من الان خودم را یک کاربر خاطی،تلقی میکنم و پیش وجدانم احساس شرمندگی میکنم. 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ i آتی جون هستم اگر تو خسته ای منم خسته ترم..... کاربر خاطی داداشتونه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ .lillian2.fluid2008 3.دختر شاه پریون 4.amirgb 5.آرش... 6.ayhan 7.anthonio montana 8.afshin18 9.hospital manager 10.alireza1 11.سمندون 12.aboozar 13.amin202 14.armin.eleman 15.rahele_s 16.YAGHOT SEFID ینی ما بعد ایناییم؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من در تحلیل شخصیتی که قرار است ازم تعریف کنن شرکت نمیکنم. 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من در تحلیل شخصیتی که قرار است ازم تعریف کنن شرکت نمیکنم. من غیبتتو میکنم.....شرکت کن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده