میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من فقط حریص رو شنفتم...چون خوب بود تقریبا بهش رای دادم بقیشو نمدونم که :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ کاش آلبوم اسیــر ( علیرضا قمیشی ) هم تو نظر سنجی بود. 2 لینک به دیدگاه
کارن تهرانی 56 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ من تقریبا همه ی البومها رو شنیدم.بدون شک رگ خواب محسن یگانه حرف اول رو میزنه ولی البوم سورپرایز محمد علیزاده هم انصافا زیبا بود. من به یگانه ی دوست داشتنی رای دادم. 2 لینک به دیدگاه
Matin.Gamer 2247 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ محسن یگانه سال 89 آلبوم رگ خواب را به بازار داد که پرفروش ترین آلبوم سال شد و آهنگ سکوت هم که آهنگ اول این آلبوم بود فکر کنم بهترین آهنگ سال بود … ۱۴ کنسرت در تهران، کنسرت در شهرهای مختلف، کنسرت های خارج از کشور نشون داد که هنوز میشه بدون پول پدر، پارتی، رانت تنها با تکیه به هنر و استعداد از هیچ به همه جا و شهرت و محبوبیت رسید. قسمتی از ترانه تیتراژ سریال آسمان همیشه آبی نیست با صدا،ترانه و آهنگ محسن یگانه من که پشتم به خودت گرمه و باز هرچی این راهو میام نمیرسم نکنه دستمو ول کردی برم که به هرچی که میخوام نمیرسم شایدم من اشتباهی اومدم که در بسته رو وا نمیکنی من به این سادگی دل نمیکنم از تو که منو رها نمیکنی آلبوم چاووشی و خواجه امیری هم دوست داشتم کما 3 همچین مالی نبود :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۰ حریصو هم شنیدم خیلی خیلی قشنگ بود کاش میشد دوباره رای بدم 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لازم شد این حریص رو دانلود کنم ! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لازم شد این حرص رو دانلود کنم ! دانلود نمي كنيييييييييييييييييييييييييي ميري ميخريييييييييييييييي!! دههههههه! 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دانلود نمي كنييييييييييييييييييييييييييميري ميخريييييييييييييييي!! دههههههه! پیشنهاد خوبیه ! آفرین ... ولی واسه من نمیشه ! نیست ! خودت میدونی چرا ! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ پیشنهاد خوبیه ! آفرین ... ولی واسه من نمیشه ! نیست ! خودت میدونی چرا ! آهان... خب باشه...دانلود كن تو! ولي بقيه حتما بايد بخرننننننننننننننننننننن من اعصاب ندارماااااااااااااااااااا :w00: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آلبوم یه خاطره از فردا بی نهایت عالی بود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده