shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ جدی؟؟؟؟؟؟می ذاری واسه دانلود؟؟؟ آره....گفتم كه لينك دانلودشو ميذارم تو امضام ولي توي تالار نه :ws2: پس محمد علیزاده کـــــــــــــــــــــو ؟! :w00: . محمد عليزاده آلبوم سورپرايزش رسمي منتشر نشد ... لو رفت من مال عسکری و جهانبخشو گوش دادم زیاد خوشم نیومد و رگ خواب یگانه هم خوب بود،بد نبود و بقیه رو نشنیدمبا اینحال به رگ خواب رای میدهم :دی آفرين....ولي آلبوم چاوشي هم خوبه گوش كن 4 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ محمد عليزاده آلبوم سورپرايزش رسمي منتشر نشد ... لو رفت اگر رسمی نبود پس چطور رادیو مدام پخشش می کرد ؟! . 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ اگر رسمی نبود پس چطور رادیو مدام پخشش می کرد ؟! . راديو جمهوري اسلامي ؟! نميدونم ديگه اينو 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ راديو جمهوري اسلامي ؟! نميدونم ديگه اينو بله رادیو جوان و یکی دیگه که اسمش رو نمی دونم ولی کلا موزیک پخش می کنه تازه کلی هم تبلییغ می کرد که حتما این آلبوم رو تهیه کنین که کولاک کرده 1 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ سلام.... ممنون شادمهرباز عزیز..... :flowerysmile: محسن یگانه و احسان خواجه امیری به نظرم خوب بودند.... 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ بله رادیو جوان و یکی دیگه که اسمش رو نمی دونم ولی کلا موزیک پخش می کنه تازه کلی هم تبلییغ می کرد که حتما این آلبوم رو تهیه کنین که کولاک کرده آره آلبوم خوبي بود ...آخه ديگه در شرف انتشار بود كه لو رفت ، ميلاد ترابي ميگفت كاراي آلبوم ديگه تموم شده بود اين اتفاق افتاد اشكالي نداره بذار ببينم ميتونم نظرسنجي رو ويرايش كنم اينم اضافه ميكنم 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ رگ خواب این دل، تو دست تو بوده... 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ ای کاش شادمهر مثله اون قدیم ها و آلبوم های ماندنی اش بازم یه چیزی جدید ارائه کنه که همونجوری خوب خوب باش..... :flowerysmile: لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ آلبوم سورپرایز محمد علیزاده رو از دست ندین فوق العادست ! 3 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 فروردین، ۱۳۹۰ امروز آلبوم سورپرایز از محمد علیزاده رو گوش کردم. عالی بودددد... :icon_pf (19): یه پیشنهاد بدم؟ از هر آلبوم یه آهنگ خوبش رو بذاریم. شاید بچه ها با شنیدن اون آهنگ ترقیب شدن و رفتن آلبوم کاملش رو تهیه کردن. 2 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ آره آلبوم خوبي بود ...آخه ديگه در شرف انتشار بود كه لو رفت ، ميلاد ترابي ميگفت كاراي آلبوم ديگه تموم شده بود اين اتفاق افتاداشكالي نداره بذار ببينم ميتونم نظرسنجي رو ويرايش كنم اينم اضافه ميكنم مرسی مرسی ، مرسی مرسی ...... :w155::w155: 1 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ چرا دنیای این روزای من داریوش نیست ؟! به نظر من اون بهترین بود ... 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ چرا دنیای این روزای من داریوش نیست ؟! به نظر من اون بهترین بود ... واقعا همین طوره که میگی تا حالا موسیقی ایران همچین آلبومی به خودش ندیده بود واقعا شاهکاره :jawdrop: ولی فکر کنم نظرسنجی واسه خواننده های داخله 1 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا همین طوره که میگی تا حالا موسیقی ایران همچین آلبومی به خودش ندیده بود واقعا شاهکاره :jawdrop: ولی فکر کنم نظرسنجی واسه خواننده های داخله لابد دیگه ... (باور کن نصف این اسامی رو اصلا تا حالا نشنیده بودم که ببینم داخلین یا خارجی) 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ امروز آلبوم سورپرایز از محمد علیزاده رو گوش کردم. عالی بودددد... :icon_pf (19): یه پیشنهاد بدم؟ از هر آلبوم یه آهنگ خوبش رو بذاریم. شاید بچه ها با شنیدن اون آهنگ ترقیب شدن و رفتن آلبوم کاملش رو تهیه کردن. ممنون اسپيدي جان واقعا پشنهادتون خيلي خوب بود ، ولي متاسفانه دادن لينك دانلود آهنگ توي انجمن ممنوعه :ws2: اگه به اين كار علاقه داريد ميتونيد آهنگها رو بصورت فلش قرار بدين :icon_gol: مرسی مرسی ، مرسی مرسی ...... :w155::w155: چرا دنیای این روزای من داریوش نیست ؟! به نظر من اون بهترین بود ... دوست عزيز همونطور كه توي عنوان تاپيك نوشتم نظرسنجي مربوط به آلبوم هاي پاپ داخلي يا به اصطلاح آلبومهاي مجاز هست 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ رگ خواب البوم احسانم خوب بود . 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ رگ خواب دوستان اگه میشه چندتا از بهترینا رو برا دانلود بذاریدممنون 1 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۰ رگ خوابدوستان اگه میشه چندتا از بهترینا رو برا دانلود بذاریدممنون گذاشتن لینک دانلود خلاف قوانین انجمن هست ! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده