shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ درود :icon_gol: سعي كرديم كه بهترين آلبوم هاي سال 89 رو در ليست 10 گزينه اي زيرقرار بديم تا كاربراي عزيز انجمن با شركت توي نظرسنجي آلبوم مورد علاقه شون رو انتخاب كنن ... تعداد گزينه ها محدوده بنابرين اگه آلبوم مد نظر شما توي ليست زير وجود نداره پيشاپيش عذر ميخوام 1. آخدا (حــامي) آهنگساز : بابک زرین، سعید شبانی نژاد، محمد فرشته نژاد،ستار اروکی، حامی ... ترانه سرا :بابک صحرایی ، یغما گلرویی ، افشین یدالهی ، حمیدرضا صمدی ... ماه انتشار: ارديبهشت 2.آموروسو (دانيال شهرتي) آهنگساز :دانيال شهرتي ... ترانه سرا :رضا اشعاری، مینا نحیفی، بابک صحرایی ماه انتشار: اسفند 3.احساس (بابك جهانبخش) آهنگساز :بابک جهانبخش، پیام هوشمند، بابک وزیری ... ترانه سرا :امیرمسعود میردامادی، زینب علاقه، داریوش شهریاری، مریم اسدی، نغمه قاسمی، بابک صحرایی ... ماه انتشار : خرداد 4.حريص (محسن چاوشي) آهنگساز : محسن چاوشي ... ترانه سرا :امیر ارجینی، حسین صفا، علی بحرینی ... ماه انتشار: بهمن 5.رگ خواب (محسن يگانه) آهنگساز :محسن یگانه ... ترانه سرا : محسن یگانه ... ماه انتشار: مرداد 6.رمانتيك (شهاب رمضان) آهنگساز :شهاب رمضان، زانیار خسروی ... ترانه سرا :امیر ارجینی، علی بحرینی، ترانه مکرم، محمد کاظمی ... ماه انتشار: مهر 7.ساعت 25 (رضا يزداني) آهنگساز :رضا یزدانی ... ترانه سرا :یغما گلرویی، پدیده نیشابوری، مرتضی امیری، آرمین ابراهیمی، سیاوش میرزایی، علی کمارجی نژاد، حمید زاهد زاده ماه انتشار: مهر 8.كجا به خنده ميرسيم ( ماني رهنما) آهنگساز :مانی رهنما ... ترانه سرا :بابک صحرایی، یغما گلرویی، مریم اسدی، نادر بختیاری ... ماه انتشار: بهمن 9. كــما 3 (حميد عسكري) آهنگساز :حمید عسکری ... ترانه سرا :حمید عسکری، علی بحرینی، نرگس جعفری، امین بامشاد، داریوش شهریاری ... ماه انتشار : اسفند 10.يه خاطره از فردا (احسان خواجه اميري) آهنگساز :احسان خواجهامیری، مهرداد نصرتی، بهرنگ بهادرزاده ... ترانه سرا :افشین یداللهی، مونا برزویی، مریم اسدی، علی بحرینی، محمد کاظمی، مجید افشاری ماه انتشار: شهريور 11.سورپرايز (محمد عليزاده) اين آلبوم بصورت رسمي منتشر نشد اما چون تمام مراحل تهيه را سپري كرده بود و آلبوم قوي اي بود به خواست دوستان به گزينه هاي نظرسنجي اضافه شد. 22 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من که معلومه به کی رای می دم 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من همه رو گوش نکردم نمیتونم نظر بدم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من کلا ایرانی داخلی گوش نمیدم !!!! اگه شهرام شب پره یا اندی یا ابی بود،شاید رای میدادم..... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من کلا ایرانی داخلی گوش نمیدم !!!! اگه شهرام شب پره یا اندی یا ابی بود،شاید رای میدادم..... شادمهر بود چي ؟! 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ شادمهر بود چي ؟! حرف دلم را بزنم یا حرفی برای خوشحالی دوستان؟ اگه حرف دلم باشه،من به غیر از دو سه تا آهنگ شادمهر،با بقیه حال نمیکنم. اگه واسه شادی دوستان باشه،شادمهر تکه،خوشگله بانمکه...... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ شادمهر بود چي ؟! شادمهر چرا دیگه نمی خونه 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ حرف دلم را بزنم یا حرفی برای خوشحالی دوستان؟ اگه حرف دلم باشه،من به غیر از دو سه تا آهنگ شادمهر،با بقیه حال نمیکنم. اگه واسه شادی دوستان باشه،شادمهر تکه،خوشگله بانمکه...... چه خوب كه هم حرف دلتو زدي هم ما رو خوشحال كردي ! :icon_pf (34)::w42: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ شادمهر چرا دیگه نمی خونه طي چند روز آينده 2 تا آهنگ ميخواد بده بيرون با ويديو :w42: 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ من به حریص محسن چاووشی رای دادم چون نسبت به کارای ضعیف قبلیش بهتر بود رگ خواب محسن یگانه هم 2 تا از آهنگاش بد نبود خواجه امیری زیاد شاخ نبود ایندفعه بقیشم گوش ندادم... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۰ منم گوش ندادم رأی ندادم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
//\// 1806 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منم به رگ خواب محسن یگانه رای دادم ! ولی هیچی جای شادمهر رو نمی گیره ! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ منم همه آلبوما رو که گوش ندادم ...شاید از چند تا از آلبوما چن تا تک آهنگ گوش داده باشم.... ولی چون رضا یزدانی رو خیلی خیلی دوست دارم و آهنگاش، تنظیماش و کلا بیشتر فاکتورایی که من دوست دارم و داره ...پس احتمالا کل آلبومشم خوبه من به رضا یزدانی رای میدم 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ طي چند روز آينده 2 تا آهنگ ميخواد بده بيرون با ويديو :w42: لینکشم بذار 2 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ طي چند روز آينده 2 تا آهنگ ميخواد بده بيرون با ويديو :w42: امیدوارم یک موزیک به سبک "ژینا" هم بده بیرون چون از اون آهنگ خیلی خوشم می آد 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ لینکشم بذار تو تالار كه نميشه گذاشت ولي سعي ميكنم تو امضام بذارمش! 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ طي چند روز آينده 2 تا آهنگ ميخواد بده بيرون با ويديو :w42: جدی؟؟؟؟؟؟ می ذاری واسه دانلود؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ پس محمد علیزاده کـــــــــــــــــــــو ؟! :w00: . 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 فروردین، ۱۳۹۰ من مال عسکری و جهانبخشو گوش دادم زیاد خوشم نیومد و رگ خواب یگانه هم خوب بود،بد نبود و بقیه رو نشنیدم با اینحال به رگ خواب رای میدهم :دی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده