ooraman 22216 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 خب شما هم که ترکی اورمان جانولی باور کن تنها راهش همینه ملت ما انقدر فرهنگ ندارن که با هم کنار بیان من به عنوان یه انسان نمیتونم قبول کنم که به زبون مادریم توهین بشه و فرهنگم به تمسخر گرفته بشه و مجازات هم نشن درسته ...فرهنگ تمسخر فرهنگیه که تو ما نهادینش کردن ... ولی به نظرم راهش جدایی نیست... جدایی فرار کردنه...چون اصل قضیه با جدا شدن حل نمیشه ...:ws2: 4
El Roman 31720 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 من به تجزیه هیچ اعتقادی ندارم جز اینکه بعضی سود جوها به هدفشون میرسن....ازینکه ایران 100 تکه بشه هیچ نفعی عاید هیچ کدوممون نمیشه جز تضعیف! ولی ایلتی شدن به نظرم منصفانست با این فرهنگ حاکم فدرالیسم کف خواسته ها هم نیست اما از هیچی بهتره ، ولی مستقل شدن قومیت ها مطمئن باش به نفع همه ، خصوصا مناطق عقب افتاده دور از مرکز هست 1
pianist 31129 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 یه سری از پستها و نقل قولهایی که ازشون گرفته شده بود پاک شد لطفا توهین نکنید و گرنه تاپیک قفل میشه... 1
am in 25041 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 این همون چیزیه که هیچ وقت تو ما حل نمیشه ....نمیدونم سرچشمش کجاست و چی یا کی بانیه اونه که قومیتهای ما چش ندارن همدیگه رو ببینن ولیهمینجوریه که نمیتونیم با هم متحد شیم و ریشه بعضیا رو بخشکونیم ....:sigh: من با هیچ قوم و فرهنگی مشکل ندارم همین الان هم 60تا عکس از لباسهای بانوان قومیتهای مختلف ایرانی انتخاب کردم دونه دونه میزارم تو آواتارم همه رنگهای بال طاووس ایرانیم و بس 4
El Roman 31720 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 یه سری از پستها و نقل قولهایی که ازشون گرفته شده بود پاک شد لطفا توهین نکنید و گرنه تاپیک قفل میشه... امیدوارم با شروع کننده توهین ها برخورد بشه
pianist 31129 ارسال شده در 30 خرداد، 2011 خب تجربه نشون داده که اینطور تاپیکها معمولا به تنش بین کاربرا کشیده میشه بنابر این تاپیک قفل میشه! 5
ارسال های توصیه شده