::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ اینم عسکای من خیلی شلوخ بود نمیشد جایی خلوت پیدا کرد ولی بازم نسبتا خوب شدن ____________ باغ دلگشا 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ من از همون بچگی به شیما گفتم شیما تو استعداد عکاسیت خیلی خوبه اما استعداد پاینتت مذخرفه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو کی اومدی شیراز بی خبر ؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تو کی اومدی شیراز بی خبر ؟:w00: عید اومده بود 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به بسیار عالی...همه جا هم که گشتی...میدونم حسابی هم بهت خوش گذشته فقط کاش سایز عکس ها رو کوچیکتر میکردی مثلا 800*600 یا کمتر.... 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ به به بسیار عالی...همه جا هم که گشتی...میدونم حسابی هم بهت خوش گذشته فقط کاش سایز عکس ها رو کوچیکتر میکردی مثلا 800*600 یا کمتر.... آررررره خیلی خوب بود شهرتون ما ک عاشقش رفتیم من کارای سخت بلد نیستم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۰ آررررره خیلی خوب بود شهرتون ما ک عاشقش رفتیم من کارای سخت بلد نیستم تنبل ! با فتوشاپ یا برنامه paint هم میتونی سایزشونو کم کنی...الان که دیگه گذشت برای بقیه عکس هایی که میخوای بذاری حجمشون رو کم کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده