mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ اینها همش به خاطر کمبود بصــیرته.... ببینید من دارم تو همه تاپیک ها روش تاکید میکنم،اما هیچکس جدی نمیگیره و فکر میکنند دارم شوخی میکنم !! نه به خاطر اين نيست.اگه اين بود كه 90 درصد ما الان جزء با بصيرتان بوديم. 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ اتفاقا من امروز اصلا حال پست دادن ندارم 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ نشونه های پیریه اشکال نداره! 3 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ بايد معاينه بشي:دي احتمال زنده موندنت كمه:دي 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ یه کم ورزش کن..شکلات بخور... برو کوه... یوگا کار کن..خوب میشی ایشالا 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ فکر کنم همه با هم پیر شدیم.... 4 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ فکر کنم همه با هم پیر شدیم.... با هم يا به پاي هم؟ 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ شوخي كردمببخشيد میدونم عزیزم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
merlin-mina 91 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ میدونم عزیزم :aghosh: :icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ طبیعیه همه بعد از یه مدتی همینجوری میشند بعد دوره اش تموم میشه میای روی روال سابق آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
zzahra 4750 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ منم همه ی اینایی که تو میگی رو شدم سهیل!!! بیماری همه گیریه فکر کنم آیا!!:shame: 2 لینک به دیدگاه
دلوار 284 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ اینها همش به خاطر کمبود بصــیرته.... ببینید من دارم تو همه تاپیک ها روش تاکید میکنم،اما هیچکس جدی نمیگیره و فکر میکنند دارم شوخی میکنم !![/QUOT اسی جون دواش پیش منه باید ببرمش مشهد بزارمش جلو اون پنجره شفاشو بگیرم بیارمش:icon_pf (72)::w74: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ یه نخ سیگار بزن درست میشی. سیگار واسه من اوف دارهبرو بالا اينجا كم مياي...احساس ميكنم فرومهاي ديگه پررنگتري...اشتب ميكنم آيا....؟ کدوم فرومای دیگه که خودم خبر ندارم؟ me too آدم وقتی مدتی بحث میکنه و میبینه بی نتیجست و هیچکسی قانع نمیشه احساس میکنه بحث کردن بی فایدست،یه مدت اینجوری میمونی ، بعد میگی نه آقا سکوت فایده نداره دوباره میوفتی رو دور بحث کردن ، همینجوری سینوسی ادامه پیدا میکنه اینها همش به خاطر کمبود بصــیرته.... ببینید من دارم تو همه تاپیک ها روش تاکید میکنم،اما هیچکس جدی نمیگیره و فکر میکنند دارم شوخی میکنم !! بصیرت در زمینه چی استاد؟ این بصیرتی که میگی خوردنیه یا بردنی؟ نشونه های پیریه اشکال نداره! پیرم کردی آره:دی بايد معاينه بشي:دياحتمال زنده موندنت كمه:دي این دوتا جمله ای که گفتی همدیگرو نقض نمیکنن آیا؟ یه کم ورزش کن..شکلات بخور... برو کوه... یوگا کار کن..خوب میشی ایشالا حس ورزش کردن هم نیست ولی شکلات رو هستم فکر کنم همه با هم پیر شدیم.... اولوم اوماسا قوجالیخ وار گریه نداره که:دی طبیعیه همه بعد از یه مدتی همینجوری میشند بعد دوره اش تموم میشه میای روی روال سابق آیا؟الان این سوال بود یا پیشنهاد یا رویکرد؟ منم همه ی اینایی که تو میگی رو شدم سهیل!!!بیماری همه گیریه فکر کنم آیا!!:shame: 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ الان این سوال بود یا پیشنهاد یا رویکرد؟ /QUOTE] همه چی باهم پیشنهادی در قبال رویکرد قبلا در زمینه خسنگی بچه های انجممن بحث کردیم قرار شد یک خانه سالمندان بزنیم توش با تمام امکانات تا دوره فسردگیتون برطرف بشه توش هرچی خواستی ازش برداشت کن تجربه ای بود گفته شد 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ پیرم کردی آره:دی حقته :167: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ اولوم اوماسا قوجالیخ وار گریه نداره که:دی چی میگه؟؟؟ چرا اتفاقا برا من که گریه داره!!!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۰ چی میگه؟؟؟چرا اتفاقا برا من که گریه داره!!!! مرگ نباشه پیری هست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده