رفتن به مطلب

شما در کجای هرم مازلو قرار دارید؟

Neutron

ارسال های توصیه شده

الان ویفری تو کدوم سطحی؟

تو سطح های قبلی همشو داشتی؟:ws51::hanghead:

سمنی مطمئنی درست حساب کردی ؟ :ws52:

آخه با توجه به اونچیزی که من میدونم باید از من بالاتر باشی... :ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سمنی مطمئنی درست حساب کردی ؟ :ws52:

آخه با توجه به اونچیزی که من میدونم باید از من بالاتر باشی... :ws52:

نمیدونم .البته الان اون انگلیسی که گذاشتی رو دیدم دوباره نگاه میکنم .

البته من تعریف درستی از خیلی از مواردی که تو سطح ها هست نمیدونم شاید برا اینه .

بذا دوباره یه حساب کتابی بکنم :hanghead:

من از تو بالاتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟جک گفتی باز:ws3::w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم .البته الان اون انگلیسی که گذاشتی رو دیدم دوباره نگاه میکنم .

البته من تعریف درستی از خیلی از مواردی که تو سطح ها هست نمیدونم شاید برا اینه .

بذا دوباره یه حساب کتابی بکنم :hanghead:

من از تو بالاتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟جک گفتی باز:ws3::w58:

همون... ممکنه درست منظورش رو نفهمیده باشی...

خوب آره تو مثلا اعتماد به نفس داری... بعد حس دست آورد داری... من ندارم اینا رو...

• Like 1
لینک به دیدگاه
الان شماها تو سطح 2 مثلا واقعا احساس safثty دارید؟:ws51:

اینطوری حساب کن که آیا مثلا تو از این ترس نهان رو داری که پدرت برای مثال ورشکست بشه ؟ مثلا میترسی ماه دیگه پولی وجود نداشته باشه ؟ مثلا نتونی برای دانشگاه پول بپردازی ؟

مثلا وقتی از یک وسیله ای مثل کامپیوترت استفاده میکنی آیا همیشه میترس که خراب بشه و این داره تبدیل به یک عادت میشه ؟

همچین چیز هایی رو حساب کن...

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو چیکار به بقیه داری! :ws3:خودت رو بگو!

:ws3:خوب الان از خودم ناامید شدم میخوام ببینم چی به چیه :4chsmu1:

همون... ممکنه درست منظورش رو نفهمیده باشی...

خوب آره تو مثلا اعتماد به نفس داری... بعد حس دست آورد داری... من ندارم اینا رو...

اره فک مبکنم درست نفهمیدم

اینطوری حساب کن که آیا مثلا تو از این ترس نهان رو داری که پدرت برای مثال ورشکست بشه ؟ مثلا میترسی ماه دیگه پولی وجود نداشته باشه ؟ مثلا نتونی برای دانشگاه پول بپردازی ؟

مثلا وقتی از یک وسیله ای مثل کامپیوترت استفاده میکنی آیا همیشه میترس که خراب بشه و این داره تبدیل به یک عادت میشه ؟

همچین چیز هایی رو حساب کن...

:w127::w127:

• Like 2
لینک به دیدگاه
یکی برای من این هرم رو توضیح بده...

پس بنده داشتم فتوا میدادم تا حالا ؟ :icon_razz:

روشن بیده دیگه... قشنگ بشین فکر کن ببین توی کدوم لایه هستی... اول یا دوم ؟ :ws3::ws3::ws3::ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس بنده داشتم فتوا میدادم تا حالا ؟ :icon_razz:

روشن بیده دیگه... قشنگ بشین فکر کن ببین توی کدوم لایه هستی... اول یا دوم ؟ :ws3::ws3::ws3::ws3:

چرا دعوا میکنی حالا:ws44:

نمیدونم:ws44:از هر کدوم چندتا دارم:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه بذار گرییییییییییییه کنمممممممم:ws44:

:ws28:

من وقتی بچه بودم بعد یه موقعی مثلا بهانه میگرفتم گریه میکردم مامانم میگفت گریه نکن یا مثلا میخوای برات فلان کارو بکنم ؟ منم خودمو لوس میکردم میگفتم نه نمیخوام... بعد مامانم خیلی راحت میگفت خوب باشه... بعد دیگه دیدم به نفعم نیست دیگه نگفتم... :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws28:

من وقتی بچه بودم بعد یه موقعی مثلا بهانه میگرفتم گریه میکردم مامانم میگفت گریه نکن یا مثلا میخوای برات فلان کارو بکنم ؟ منم خودمو لوس میکردم میگفتم نه نمیخوام... بعد مامانم خیلی راحت میگفت خوب باشه... بعد دیگه دیدم به نفعم نیست دیگه نگفتم... :ws3:

حقت بوده چه مامان باحالی داری خداییش

از طرف من ببوسش:icon_gol:

خوب تربیتت کرده:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من فکر میکنم اینایی که میگن از هر کدوم یه چندتایی رو دارن باید یه کم به داشته هاشون شک کنن.....

منظورم این نیست که ندارن، ولی یه جوری در تزلزله.....ممکنه هر لحظه از دست بره.....

مثال ملموس واسه همه!! اینکه یکی عشق داشته باشه.....ولی امنیت خانوادگی نداشته باشه.....اینکه بتونه داشته ی سطح بالاترش رو حفظ کنه خیلی کار مشکلیه، برای همین فکر کنم باید از پایه ، یکی یکی این هرم درست بشه:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
حقت بوده چه مامان باحالی داری خداییش

از طرف من ببوسش:icon_gol:

خوب تربیتت کرده:ws3:

نه بابا چی چی حقم بود... گناه داشتم... ولی خوب به جاش حالا خودم رو برای همسرم لوس میکنم (البته ندارم ها... ولی آرزو بر جوانان عیب نیست) ... :ws3:

قربان شما... لطف داری... :icon_gol::icon_gol:

فردا بوسش میکنم... :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم اینایی که میگن از هر کدوم یه چندتایی رو دارن باید یه کم به داشته هاشون شک کنن.....

منظورم این نیست که ندارن، ولی یه جوری در تزلزله.....ممکنه هر لحظه از دست بره.....

مثال ملموس واسه همه!! اینکه یکی عشق داشته باشه.....ولی امنیت خانوادگی نداشته باشه.....اینکه بتونه داشته ی سطح بالاترش رو حفظ کنه خیلی کار مشکلیه، برای همین فکر کنم باید از پایه ، یکی یکی این هرم درست بشه:ws37:

دقیقا همینطوره... همین چندتا پست پیش داشتیم در موردش حرف میزدیم... کسانی که مثلا بعضی از این نیاز ها رو دارند و بعضی رو ندارند و مثلا به لایه های بالایی رفتند بدون اینکه برخی نیاز های لایه ی پایینی تامین بشه در تزلزل به سر میبرند...

برای مثال من به لایه ی های بالایی هم رسیدم... ولی هنوز برخی از این نیاز ها در لایه های پایینی تامین نشده...

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...