Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ نظریه سلسله مراتب نیازهای انسانی مزلو (Hierarchy of Human Needs) معمولاً به شکل یک هرم متشکل از ۵ یا ۷ طبقه ترسیم میشود. این سلسله مراتب از نیازهای ابتدایی در طبقه پایینی شروع شده و هرچه بالاتر میرود نیازهای پیچیدهتر انسانی را معرفی میکند که به ترتیب عبارتاند از: نیازهای فیزیولوژیک، نیازهای امنیتی، نیازهای عاطفی، نیازهای اجتماعی-احترامی و نیازهای خودشکوفایی. طبق نظریه مزلو، هر «نیاز» هرچقدر پایینتر قرار داشته باشد، قویتر است و بدون ارضای نیازهای هر طبقه نمیتوان به طبقه بالاتر دست یافت. سوال : شما در کجای هرم مازلو قرار دارید؟ توجه:طی کردن هرپله لزوما مستلزم آن نیست که شما همه ی موارد هر پله را داشته باشید. بلکه هرچه از موارد بیشتری در هر طبقه بهره مند باشید، استقرار شما در طبقات بالاتر مستحکم تر خواهد بود. 20 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من خودم رفت و برگشتی به مرحله ی عزت و اعتبار میرسم و برمیگردم پائین اما هنوز به مرحله ی خود شکوفایی نرسیدم مگر در موارد محدود. 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اونجا که میگه احترام اعتقاد اینا.... یعنی من به دیگران.. یا دیگران به من؟ 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من تو زیر زمین هرمم. :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اونجا که میگه احترام اعتقاد اینا.... یعنی من به دیگران.. یا دیگران به من؟ جفتش! بنا رو بر این گذاشته که احترامه که احترام میاره. 1 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ به نظره من تو هیچ کدوم از این سطحه هرما .. کامل نیستم چون بعضا از هر سطح یکی دوتاشو داریم یکی دوتاشم نداریم 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ به نظره من تو هیچ کدوم از این سطحه هرما .. کامل نیستمچون بعضا از هر سطح یکی دوتاشو داریم یکی دوتاشم نداریم نقدی هم که به مازلو وارده همینه! هرمش قابل تعمیم نیست. اما معیار خوبی برای قضاوته. 3 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من هم فعلا بین طبقات 3 و 4 در رفت و امد هستم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ نقدی هم که به مازلو وارده همینه!هرمش قابل تعمیم نیست. اما معیار خوبی برای قضاوته. خوب اگر اینجوری باشه من در همه ی طبقات در حاله رفت و امد هستم بعضی اوقات رفت ها زیاد میشه.. بعضی اوقات هم امد ها 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ هرم من قاطي پاتيه از هرطبقه يكي دو تا داره 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ هرم من قاطي پاتيه از هرطبقه يكي دو تا داره حالا حتما نباید که همه ی گزینه ها رو داشته باشه... اون ها مثال هستن. داشتن حداقل یکیشون یعنی شما توی این مرحله قرار داری. 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ حالا حتما نباید که همه ی گزینه ها رو داشته باشه...اون ها مثال هستن. داشتن حداقل یکیشون یعنی شما توی این مرحله قرار داری. اگه اين طوريه كه به خودم اميدوار شدم دارم به مرحله 4 نزديك ميشم 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من تا طبقه عزت و اعتبار کامل دارم ولی تو طبقه خودشکوفایی نه!چون هم اعتماد به نفسم خیلی پایینه و هم نمیتونم توکل کنم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من در راس هرم هستم...... چون مهمترین قسمت بالایی هرم (خودشکوفایی) ، بصیرت است که من امروز نه تنها بصیرت دارم،بلکه از خودم بصیرت هم ساطع میکنم..... 10 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من در راس هرم هستم...... چون مهمترین قسمت بالایی هرم (خودشکوفایی) ، بصیرت است که من امروز نه تنها بصیرت دارم،بلکه از خودم بصیرت هم ساطع میکنم..... :ws28: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ منم در مرحله خودشکوفایی هستم صداقت خودم به نظر خودم مرحله خودشکوفایی هستم تا دیگران چه بگویند 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ فکر کنم ساخت بیت رهبری بوده... 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من اون نوک نوکش هستم... فقط اون نوکش خیلی تیزه دارم عذاب میکشم... :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ منم در مرحله خودشکوفایی هستمصداقت خودم به نظر خودم مرحله خودشکوفایی هستم تا دیگران چه بگویند خوش به حالت... شما چقدر وضعتون خوبه... معمولا افرادی که در پیشرفته ترین کشور های دنیا زندگی میکنند و در بهترین شرایت هستند هم نمیتونند برسند اون بالا... شما جزو 1 درصد هستید... 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ جدی میگم ها... این رو برای شوخی گذاشتید یا جدی ؟ غلطه ها... چندتاش اصلا نیست... بعد بعضی چیزها رو بیخودی داره... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده