samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اگر یک پاکن داشتی کجای زندگی تو پاک میکردی؟؟؟ 20 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ از اولش پاک میکردم می اومدم جلو 8 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ از اولش پاک میکردم می اومدم جلو چه جالب ..... 3 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ جدا فکر نمیکنم بخوام چیزی رو پاک کنم اما شاید قسمت آشناییم با یکی رو پاک کنم 10 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ هیچ کدومش!! یه مداد بر می داشتم همه شو پر رنگ می کردم تو نقاشی استادا پاکن رو می اندازن دور روی خطای قبلی خط می کشن! شاید یه خط پر رنگ روی یه حادثه خیلی خیلی تلخ می کشیدم اما پاکش نمی کردم چون تربیتم کرد بزرگم کرد 11 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ این استادای .. رو پاکشون میکردم 4 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ منم قسمت آشناییمو با یه نفر پاک میکردم که دیگه خاطراتش این همه عذابم نده ! 9 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ یه سری اتفاقات سن 19 تا 23 سالگمیمو پاک میکردم....کاش میشد 7 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ به جرات میگم هیچ جاییش رو پاک نمیکردم! مثل فاوست! ... و ذهنم زین پس بر هیچ دری بسته نخواهد بود و هر آنچه نصیب همه ابنای بشر است، در ژرفای درونم از آن من خواهد بود، روحم دربرگیرنده ی اوج و حضیض و برکت و لعنت شان بر سینه ام لبریز باشد که بی هیچ قید و بند در سرد و گرمشان پخته شوم، تا آن زمان که من نیز چون ایشان، در هم شکسته شوم. 8 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ آقا یدونه کمه. من چند تا لازم دارم! :icon_pf (34): 8 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ 18 سالگيمو پاك ميكردم اتفاقي كه بكل سرنوشتم و همه ي زندگي آيندمو عوض كرد 7 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ اول اون روزی رو که داشتم انتخاب رشته میکردم بعد هم یه کاری که یه سال پیش کردم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ 18 سالگيمو پاك ميكردم اتفاقي كه بكل سرنوشتم و همه ي زندگي آيندمو عوض كرد چرا آدم تو یه سنین خاصی به حرف هیچکس گوش نمیده؟ با اینکه همه در همین دوران آسیب های جدی و بزرگی رو متحمل میشن؟ فقط تو فرهنگ ما اینطوریه یا همه جای دنیا رسم همینه؟ 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ چرا آدم تو یه سنین خاصی به حرف هیچکس گوش نمیده؟ با اینکه همه در همین دوران آسیب های جدی و بزرگی رو متحمل میشن؟ فقط تو فرهنگ ما اینطوریه یا همه جای دنیا رسم همینه؟ مشكل اينجاست كه طريقه درست راهنمايي كردن را بلد نيستيم اول جووني ادم يه حس و حال ديگه داره بايد با يه روش درست راهنمايش كرد وگرنه حس لجبازي جوون برانگيخته ميشه و اتفاقاي بدي ميوفته 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ مشكل اينجاست كه طريقه درست راهنمايي كردن را بلد نيستيم اول جووني ادم يه حس و حال ديگه داره بايد با يه روش درست راهنمايش كرد وگرنه حس لجبازي جوون برانگيخته ميشه و اتفاقاي بدي ميوفته شاید تو این مقطع ایراد از راهنمایی بزرگترها باشه. نمیدونم. ولی خیلی از ماها تو این سنین ضربه های سختی خوردیم که اغلب توسط بزرگترها و اطرافیانمون هشدارهای لازم رو دریافت کرده بودم. به هر حال برای یه تاپیک میتونه موضوع خوبی باشه ولی بهتره این تاپیک رو منحرف نکنیم. 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ همه زندگیم به جز سال تحصیلی دوم راهنمایی رو پاک میکنم. 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ شاید تو این مقطع ایراد از راهنمایی بزرگترها باشه. نمیدونم. ولی خیلی از ماها تو این سنین ضربه های سختی خوردیم که اغلب توسط بزرگترها و اطرافیانمون هشدارهای لازم رو دریافت کرده بودم. به هر حال برای یه تاپیک میتونه موضوع خوبی باشه ولی بهتره این تاپیک رو منحرف نکنیم. چشم فعلا خاتمه ميدم اگر تاپيكي زدين خبرم كنيد 3 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ کاش میتونستم دوران لیسانس رو پاک کنم و از نو بنویسم.............................. 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ من هیچ جاشو پاک نمیکردم چون از هرکدومش یه درسی گرفتم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده