MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ Quanto costa? این چنده؟ Dov' e' la farmacia? داروخونه کجاست؟ Non capisco. نمیقهمم. Non fumo. من سیگار نمیکشم. Per favore, parli piu' piano. خواهشا کمی کندتر حرف بزن. Non mangio la carne. من گوشت نمیخورم. Ha una penna? خودکار داری؟ Cosa vorrebbe dab ere? چی دوست داری بنوشی؟ Dov'e' il nagozio? مغازه کجاست؟ Non so. نمی دونم. Posso usare il suo telefono? میشه از تلفن شما استفاده کنم؟ Vorrei un posto accanto al finestrino, per favore. من یه جا کنار پنجره میخوام، لطفا. Dove posso noleggiare una macchina? از کجا میتونم یه ماشین کرایه کنم؟ Dove posso comprare un biglietto? از کجا میتونم یه بلیط بخرم؟ Dov'e' la stazione della ferrovia? ایستگاه قطار کجاست؟ Dove posso prendere un taxi? از کجا میتونم یه تاکسی بگیرم؟ Dove posso parcheggiare la macchina? کجا میتونم ماشینو پارک کنم؟ Il conto, perfavore. صورتحساب، لطفا Non-fumatori, per favore. لطفا سیگار نکشید. Dov'e' la spiaggia? ساحل کجاست؟ Si puo' nuotare qui senza pericolo? واسه شنا، اینجا مطمئنه؟ Qual'e' il numero di telefono? شماره تلفن چنده؟ Aiuto! کمک! Ho bisogno di un medico. من یه دکتر احتیاج دارم. Chiami un'ambulanza! یه آمبولانس بگیر (خبر کن)! Cin cin! به سلامتی! Mi hanno rubato il passaporto! یک پاسپورت منو دزدید! Che ora e'? ساعت چنده؟ Mi sento male. حالم بد بید. Mi scusi. ببخشید. 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۰ grazie متشکرم per favore خواهش میکنم (لطفا) mi dispiace متاسفم non c'e` male بد نیستم bene خوبم benissimo عالیم si بله no نه come sta? حالت چطوره؟ come stai? حالت چطوره(دوستانه) come va? چه خبر(روزگارت چطوره) A domani فردا می بینمت A presto میبینمت(به زودی) Arrivedeci خدانگهدار buona giornata روز خوبی(اوقات خوبی)داشته باشی di dove vieni? اهل کجایی؟ Io vengo da... اهل ِ ... Che lavoro fai? چه کاره ایید؟(شغل) Sono una studentessa من یه دانش آموز هستم. Sono un insegnante من یه معلم هستم. Dove abiti? کجا زندگی میکنی؟ Quanti anni hai? چندسالته؟ Ho…anni من ... هستم. Tu parli Inglese? میتونی انگلیسی صحبت کنی؟ Parlo solo un po' d' Inglese یکمی میتونم انگلیسی صحبت کنم. Puoi ripeterlo میشه دوباره تکرار کنید Puoi parlare piu' lentamente? میشه آرومتر صحبت کنی؟ Puoi aiutarmi?(Can you help me?( میشه بهم کمک کنید؟ 4 لینک به دیدگاه
zibeder 599 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۹۱ grazieمتشکرم per favore خواهش میکنم (لطفا) mi dispiace متاسفم non c'e` male بد نیستم bene خوبم benissimo عالیم si بله no نه come sta? حالت چطوره؟ come stai? حالت چطوره(دوستانه) come va? چه خبر(روزگارت چطوره) A domani فردا می بینمت A presto میبینمت(به زودی) Arrivedeci خدانگهدار buona giornata روز خوبی(اوقات خوبی)داشته باشی di dove vieni? اهل کجایی؟ Io vengo da... اهل ِ ... Che lavoro fai? چه کاره ایید؟(شغل) Sono una studentessa من یه دانش آموز هستم. Sono un insegnante من یه معلم هستم. Dove abiti? کجا زندگی میکنی؟ Quanti anni hai? چندسالته؟ Ho…anni من ... هستم. Tu parli Inglese? میتونی انگلیسی صحبت کنی؟ Parlo solo un po' d' Inglese یکمی میتونم انگلیسی صحبت کنم. Puoi ripeterlo میشه دوباره تکرار کنید Puoi parlare piu' lentamente? میشه آرومتر صحبت کنی؟ Puoi aiutarmi?(Can you help me?( میشه بهم کمک کنید؟ همه کلمات هستن ولی کلمات عاطفی نیستن. اگه میشه معادله ایتالیایه "دوست داری بهت بگم دوست دارم"و "دوست دارم"و چیزای دیگه مثل اینا هم بزارین استفاده کنیم دیگه grazi ببینین دارم یاد میگیرمااااااااا لینک به دیدگاه
anise saadatmandi 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۴ با سلام من به تازگی دارم ایتالیایی یاد میگیرم اما کمی مشکل دارم للطفااصطلاحات کاربردی را همراه با تلفظ فارسی بنویسید. ممنون میشم لینک به دیدگاه
milad93 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ خیلی از دوستان زبان ایتالیایی رو برای گردش توریستی یا استفاده در شبکه های اجتماعی یاد میگیرن. یکی از مهم ترین بخش های کاربردی برای این دوستان اصطلاحات رمانتیک در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هست: per sempre - forever per sempre tua - forever yours mai soli - never alone per sempre insieme - forever together Luce mia - my light Tesoro mio - my treasure Vita mia - my life Senza fine - never ending Pazza di te - crazy for you Anima mia - my soul Ti amo - I love you Amo solo te - I love only you Sei incredibile - You're incredible Sei bellissima -. you're beautiful Sei la mia rosa - you are my rose Solo tua - only yours Solo tu - only you Vita mia - My life Per sempre - For ever Amore mio - My beloved Sei un dono - you are a gift Amore ti amo - I love you my love Ti adoro - I adore you Sei stupenda - you're fantastic لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده