vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ فروردین، ۱۳۹۰ روزهاي هفته ايراني برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۰ من فک میکردم ایرانیها هفته نداشتن اصلا هر 15 روز 14 روزش کار بوده و روز پانزدهم یه جشن هر روز ماه هم یه اسم داشته وقتی اسم ماه و روز هم یکی میشد جشن میگرفتن و بزرگترینش مهرگان بوده که دوتا جشن یکی میشدن لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۰ چه جالب چند وقت پیش یکی از من پرسید ما روز هفته نداشتیم جواب نداشتم بهش بدم ممنون لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۰ کهربا گفته است: چه جالب چند وقت پیش یکی از من پرسید ما روز هفته نداشتیم جواب نداشتم بهش بدم ممنون خواهش ميكنم آره منم به تازگي اينو فهميدم منم نميدونستم هر روز كه ميگذره بيشتر به فرهنگ ايرانيان قديم پي ميبرم لینک به دیدگاه
vahik 514 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۰ aminnepo گفته است: من فک میکردم ایرانیها هفته نداشتن اصلاهر 15 روز 14 روزش کار بوده و روز پانزدهم یه جشن هر روز ماه هم یه اسم داشته وقتی اسم ماه و روز هم یکی میشد جشن میگرفتن و بزرگترینش مهرگان بوده که دوتا جشن یکی میشدن خب شايد اونم وجود داشته اينو هم من نميدونستم لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در ۸ فروردین، ۱۳۹۰ منم مهرگان رو شنیده بودم این جوری بود که روزهای در ماه هم اسم داشتن تو ماه مهر یک رو که اسمش روز مهر بوده رو جشن مهرگان میگرفتن لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده