Maryam.j 1013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۸ آيا در محل كارتان، فردي محبوب، دوست داشتني و پرطرفدار به حساب مي آييد؟1بلي خير نمي دانم آيا مايليد پزشك باشيد؟2بلي خير نمي دانم آيا فردي پرجنب و جوش، فعال و پرتحرك هستيد؟3بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در حين بازي ها و ورزش هاي خطرناك، مجروح و زخمي شدهايد؟4بلي خير نمي دانم آيا به اداره و كارگرداني نمايشي روي صحنه، علاقه مند هستيد؟5بلي خير نمي دانم آيا حاضريد خلبان شويد؟6بلي خير نمي دانم اگر محكوميت زندان برايتان در نظر گرفته مي شد، به خاطر اين كه عفو و بخشش شامل حالتان شود، حاضر بوديد رفتارتان را به نحو چشمگيري عوض كنيد؟7بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در هنگام خريد از يك فروشگاه، براي گله و شكايت به مدير آن مراجعه كردهايد؟8بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در مسابقات اتومبيلراني (رالي) شركت كنيد؟9بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در نمايشها و مراسم تاريخي، مسئول ارابه راني باشيد؟10بلي خير نمي دانم آيا دوستان زيادي داريد؟11بلي خير نمي دانم آيا از رفتن به كلاس هاي آموزشي شبانه، خوشتان ميآيد؟12بلي خير نمي دانم آيا به كار در اداره امور مالي يك شركت بزرگ، علاقهاي داريد؟13بلي خير نمي دانم آيا مايليد يك فرد مشهور باشيد؟14بلي خير نمي دانم آيا در اجتماعات، سخنران خوبي محسوب ميشويد؟15بلي خير نمي دانم 3 لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۸ • برون گرا ( Extraversive ) : افرادي هستند که انرژي خود را به خارج معطوف نموده و به آساني با ديگران رابطه برقرار مي کنند. • درون گرا ( Introversive ) : افرادي هستند که انرژي دروني خود را معطوف به درون نموده و زندگي با خيالات خود را ترجيح مي دهند. لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ آيا در محل كارتان، فردي محبوب، دوست داشتني و پرطرفدار به حساب مي آييد؟بلي خير نمي دانم آيا مايليد پزشك باشيد؟ بلي خير نمي دانم آيا فردي پرجنب و جوش، فعال و پرتحرك هستيد؟ بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در حين بازي ها و ورزش هاي خطرناك، مجروح و زخمي شدهايد؟ بلي خير نمي دانم آيا به اداره و كارگرداني نمايشي روي صحنه، علاقه مند هستيد؟ بلي خير نمي دانم آيا حاضريد خلبان شويد؟ بلي خير نمي دانم اگر محكوميت زندان برايتان در نظر گرفته مي شد، به خاطر اين كه عفو و بخشش شامل حالتان شود، حاضر بوديد رفتارتان را به نحو چشمگيري عوض كنيد؟ بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در هنگام خريد از يك فروشگاه، براي گله و شكايت به مدير آن مراجعه كردهايد؟ بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در مسابقات اتومبيلراني (رالي) شركت كنيد؟ بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در نمايشها و مراسم تاريخي، مسئول ارابه راني باشيد؟ بلي خير نمي دانم آيا دوستان زيادي داريد؟ بلي خير نمي دانم آيا از رفتن به كلاس هاي آموزشي شبانه، خوشتان ميآيد؟ بلي خير نمي دانم آيا به كار در اداره امور مالي يك شركت بزرگ، علاقهاي داريد؟ بلي خير نمي دانم آيا مايليد يك فرد مشهور باشيد؟ بلي خير نمي دانم آيا در اجتماعات، سخنران خوبي محسوب ميشويد؟ بلي خير نمي دانم جوابهام رو سبز کردم. نتیجه اش رو کی می ذارید؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۸۸ آيا در محل كارتان، فردي محبوب، دوست داشتني و پرطرفدار به حساب مي آييد؟1بلي خير نمي دانم آيا مايليد پزشك باشيد؟2بلي خير نمي دانم آيا فردي پرجنب و جوش، فعال و پرتحرك هستيد؟3بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در حين بازي ها و ورزش هاي خطرناك، مجروح و زخمي شدهايد؟4بلي خير نمي دانم آيا به اداره و كارگرداني نمايشي روي صحنه، علاقه مند هستيد؟5بلي خير نمي دانم آيا حاضريد خلبان شويد؟6بلي خير نمي دانم اگر محكوميت زندان برايتان در نظر گرفته مي شد، به خاطر اين كه عفو و بخشش شامل حالتان شود، حاضر بوديد رفتارتان را به نحو چشمگيري عوض كنيد؟7بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در هنگام خريد از يك فروشگاه، براي گله و شكايت به مدير آن مراجعه كردهايد؟8بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در مسابقات اتومبيلراني (رالي) شركت كنيد؟9بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در نمايشها و مراسم تاريخي، مسئول ارابه راني باشيد؟10بلي خير نمي دانم آيا دوستان زيادي داريد؟11بلي خير نمي دانم آيا از رفتن به كلاس هاي آموزشي شبانه، خوشتان ميآيد؟12بلي خير نمي دانم آيا به كار در اداره امور مالي يك شركت بزرگ، علاقهاي داريد؟13بلي خير نمي دانم آيا مايليد يك فرد مشهور باشيد؟14بلي خير نمي دانم آيا در اجتماعات، سخنران خوبي محسوب ميشويد؟15بلي خير نمي دانم منم با رنگ جوابو مشخص کردم 1 لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ جوابهام رو سبز کردم. نتیجه اش رو کی می ذارید؟ شما از این تست 17 امتیاز کسب کرده نتیجه آزمون:شما فردی متعادل ارزشیابی شده اید 1 لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۸ آيا در محل كارتان، فردي محبوب، دوست داشتني و پرطرفدار به حساب مي آييد؟1بليخير نمي دانم آيا مايليد پزشك باشيد؟2بلي خير نمي دانم آيا فردي پرجنب و جوش، فعال و پرتحرك هستيد؟3بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در حين بازي ها و ورزش هاي خطرناك، مجروح و زخمي شدهايد؟4بلي خير نمي دانم آيا به اداره و كارگرداني نمايشي روي صحنه، علاقه مند هستيد؟5بلي خير نمي دانم آيا حاضريد خلبان شويد؟6بلي خير نمي دانم اگر محكوميت زندان برايتان در نظر گرفته مي شد، به خاطر اين كه عفو و بخشش شامل حالتان شود، حاضر بوديد رفتارتان را به نحو چشمگيري عوض كنيد؟7بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در هنگام خريد از يك فروشگاه، براي گله و شكايت به مدير آن مراجعه كردهايد؟8بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در مسابقات اتومبيلراني (رالي) شركت كنيد؟9بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در نمايشها و مراسم تاريخي، مسئول ارابه راني باشيد؟10بلي خير نمي دانم آيا دوستان زيادي داريد؟11بلي خير نمي دانم آيا از رفتن به كلاس هاي آموزشي شبانه، خوشتان ميآيد؟12بلي خير نمي دانم آيا به كار در اداره امور مالي يك شركت بزرگ، علاقهاي داريد؟13بلي خير نمي دانم آيا مايليد يك فرد مشهور باشيد؟14بلي خير نمي دانم آيا در اجتماعات، سخنران خوبي محسوب ميشويد؟15بلي خير نمي دانم منم با رنگ جوابو مشخص کردم دوست گرامي، شما از اين تست (10) امتياز کسب کرده ايد. نتيجه آزمون :تا حدي درون گرا هستيد. 1 لینک به دیدگاه
mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ در مورد من که درست بود. راست گفتی لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۸ آيا در محل كارتان، فردي محبوب، دوست داشتني و پرطرفدار به حساب مي آييد؟1بليخير نمي دانم آيا مايليد پزشك باشيد؟2بلي خير نمي دانم آيا فردي پرجنب و جوش، فعال و پرتحرك هستيد؟3بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در حين بازي ها و ورزش هاي خطرناك، مجروح و زخمي شدهايد؟4بلي خير نمي دانم آيا به اداره و كارگرداني نمايشي روي صحنه، علاقه مند هستيد؟5بلي خير نمي دانم آيا حاضريد خلبان شويد؟6بلي خير نمي دانم اگر محكوميت زندان برايتان در نظر گرفته مي شد، به خاطر اين كه عفو و بخشش شامل حالتان شود، حاضر بوديد رفتارتان را به نحو چشمگيري عوض كنيد؟7بلي خير نمي دانم آيا تا به حال در هنگام خريد از يك فروشگاه، براي گله و شكايت به مدير آن مراجعه كردهايد؟8بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در مسابقات اتومبيلراني (رالي) شركت كنيد؟9بلي خير نمي دانم آيا حاضريد در نمايشها و مراسم تاريخي، مسئول ارابه راني باشيد؟10بلي خير نمي دانم آيا دوستان زيادي داريد؟11بلي خير نمي دانم آيا از رفتن به كلاس هاي آموزشي شبانه، خوشتان ميآيد؟12بلي خير نمي دانم آيا به كار در اداره امور مالي يك شركت بزرگ، علاقهاي داريد؟13بلي خير نمي دانم آيا مايليد يك فرد مشهور باشيد؟14بلي خير نمي دانم آيا در اجتماعات، سخنران خوبي محسوب ميشويد؟15بلي خير نمي دانم منم جوابامو رنگي کردم .... واسه منم ميگي ؟:w139: 2 لینک به دیدگاه
Maryam.j 1013 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۸ منم جوابامو رنگي کردم .... واسه منم ميگي ؟:w139: دوست گرامی: شما از این تست 23 امتیاز کسب کرده اید نتیجه آزمون: خیلی برون گرا و سر زنده هستید 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۸ من چقدر درونگرا بودم نمیدونستم مریم خانوم یه کمی ما رو درمان کن :confused: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده