shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2011 3500 ؟ باشه میگیرم باشه بگیر فقط ایرانی نباشه لطفا:icon_pf (34):مرسی 1
اارکیده 464 ارسال شده در 10 مرداد، 2011 خیلی خوش گل بودن دست مریزاد الان از امضات برداشتما اومدم سر زدم:icon_gol: 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2011 خیلی خوش گل بودندست مریزاد الان از امضات برداشتما اومدم سر زدم:icon_gol: خواهش میکنم مرسی چشمهاتون خوشگل میبینه عزیزم:wubpink: 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 16 مرداد، 2011 اینم کارمشترک من و دوستم هست نصف نصف بافیدیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 30
RezaMTJAME 9278 ارسال شده در 19 مرداد، 2011 سلام........... :flowerysmile: تبریک میگم واقعاً فوق العاده است......... :4uboxsmiley: همیشه موفق و سلامت باشید........ :rose: 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 19 مهر، 2011 از بچگی دوست داشتم فرش ببافم هی نمیذاشتند خیلی قشنگ هستند کارت شهدخت :aghosh: 2
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2011 از بچگی دوست داشتم فرش ببافم هی نمیذاشتند خیلی قشنگ هستند کارت شهدخت :aghosh: خوب الان بباف هنوز دیر نشده:there: جشمهات قشنگ میبینه خانمی:wubpink: 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 23 مهر، 2011 سلام شهدخت جان همه کاراتو دیدم عالی که نه فوق عالی بودن. خدایی دشت خوش باریک :rose: از کار فرشات کفکردم خدایی ایول ایول. :rose: کُرک کار میکنی یا کُرک ابریشم؟ فک کنم اغلبشون کُرک بود آره؟ 1
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2011 سلام شهدخت جان همه کاراتو دیدم عالی که نه فوق عالی بودن. خدایی دشت خوش باریک :rose: از کار فرشات کفکردم خدایی ایول ایول. :rose: کُرک کار میکنی یا کُرک ابریشم؟ فک کنم اغلبشون کُرک بود آره؟ نظر لطفت هست مهدی جان:wubpink: کدومشو میخوای تقدیم کنم؟ کرک ابریشم و کرک (مرینوس ) کارمیکنم از ابریشم خیلی بهتره ابریشم میخوابه و در میره .......فقط کلاسش بالاتره ... 1
SH E I KH 18713 ارسال شده در 22 آبان، 2011 نظر لطفت هست مهدی جان:wubpink:کدومشو میخوای تقدیم کنم؟ کرک ابریشم و کرک (مرینوس ) کارمیکنم از ابریشم خیلی بهتره ابریشم میخوابه و در میره .......فقط کلاسش بالاتره ... مقسی شهدخت جان هیچکدوم عزیز همین که عکساشون رو دیدم و لذت بردم بسیار عالی بود :rose: آره آره کاملا موافقم کرک مرینوس خیلی از ابریشم بهتره 1
sam arch 55879 ارسال شده در 20 دی، 2011 خیلی کارهای زیبایی بود... از دست های هنرمند...همیشه باید انتظار داشت....و اون ها به خوبی انتظارت رو برآورده می کنن... ایشالله این دستان با قوت...و چشمه ی ذوقتون بدون خشکسالی باشه.....:flowerysmile: 3
shahdokht.parsa 50877 مالک ارسال شده در 20 دی، 2011 خیلی کارهای زیبایی بود...از دست های هنرمند...همیشه باید انتظار داشت....و اون ها به خوبی انتظارت رو برآورده می کنن... ایشالله این دستان با قوت...و چشمه ی ذوقتون بدون خشکسالی باشه.....:flowerysmile: :girl_blush2:این نظر لطفتون هست کاری نکردم من قابل شمارونداره 2
ارسال های توصیه شده