shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 3500 ؟ باشه میگیرم باشه بگیر فقط ایرانی نباشه لطفا:icon_pf (34):مرسی 1 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی خوش گل بودن دست مریزاد الان از امضات برداشتما اومدم سر زدم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی خوش گل بودندست مریزاد الان از امضات برداشتما اومدم سر زدم:icon_gol: خواهش میکنم مرسی چشمهاتون خوشگل میبینه عزیزم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خیلی کارات خشنگ بودن آفلین آفلین :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینم کارمشترک من و دوستم هست نصف نصف بافیدیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 30 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام........... :flowerysmile: تبریک میگم واقعاً فوق العاده است......... :4uboxsmiley: همیشه موفق و سلامت باشید........ :rose: 1 لینک به دیدگاه
immortal 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ woow چه کارای ناناسی دست گلت درد نکنه خانومی 2 لینک به دیدگاه
faranak123susmar 541 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بود...موفق باشی! 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ خیلی قشنگ بود...موفق باشی! مرسی عزیزم:wubpink: لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ از بچگی دوست داشتم فرش ببافم هی نمیذاشتند خیلی قشنگ هستند کارت شهدخت :aghosh: 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۰ از بچگی دوست داشتم فرش ببافم هی نمیذاشتند خیلی قشنگ هستند کارت شهدخت :aghosh: خوب الان بباف هنوز دیر نشده:there: جشمهات قشنگ میبینه خانمی:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سلام شهدخت جان همه کاراتو دیدم عالی که نه فوق عالی بودن. خدایی دشت خوش باریک :rose: از کار فرشات کفکردم خدایی ایول ایول. :rose: کُرک کار میکنی یا کُرک ابریشم؟ فک کنم اغلبشون کُرک بود آره؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ سلام شهدخت جان همه کاراتو دیدم عالی که نه فوق عالی بودن. خدایی دشت خوش باریک :rose: از کار فرشات کفکردم خدایی ایول ایول. :rose: کُرک کار میکنی یا کُرک ابریشم؟ فک کنم اغلبشون کُرک بود آره؟ نظر لطفت هست مهدی جان:wubpink: کدومشو میخوای تقدیم کنم؟ کرک ابریشم و کرک (مرینوس ) کارمیکنم از ابریشم خیلی بهتره ابریشم میخوابه و در میره .......فقط کلاسش بالاتره ... 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نظر لطفت هست مهدی جان:wubpink:کدومشو میخوای تقدیم کنم؟ کرک ابریشم و کرک (مرینوس ) کارمیکنم از ابریشم خیلی بهتره ابریشم میخوابه و در میره .......فقط کلاسش بالاتره ... مقسی شهدخت جان هیچکدوم عزیز همین که عکساشون رو دیدم و لذت بردم بسیار عالی بود :rose: آره آره کاملا موافقم کرک مرینوس خیلی از ابریشم بهتره 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ خیلی کارهای زیبایی بود... از دست های هنرمند...همیشه باید انتظار داشت....و اون ها به خوبی انتظارت رو برآورده می کنن... ایشالله این دستان با قوت...و چشمه ی ذوقتون بدون خشکسالی باشه.....:flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ خیلی کارهای زیبایی بود...از دست های هنرمند...همیشه باید انتظار داشت....و اون ها به خوبی انتظارت رو برآورده می کنن... ایشالله این دستان با قوت...و چشمه ی ذوقتون بدون خشکسالی باشه.....:flowerysmile: :girl_blush2:این نظر لطفتون هست کاری نکردم من قابل شمارونداره 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چرا مثل قدیما از این چیزا درست نمیکنی پیر شدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده