Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۱ عالیهههههه. تبریک میگم بهت استاد 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۱ اینم چندتا از شالهای امسالم که بافتم 20 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۱ خیلی قشنگن دستت درد نکنه اگر میشد بعضیاشو آموزششم بذاری عالی میشد خصوصا شالها این آخریه چشمو گرفت 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ خیلی قشنگندستت درد نکنه اگر میشد بعضیاشو آموزششم بذاری عالی میشد خصوصا شالها این آخریه چشمو گرفت مرسی عزیزم شالها رو از آموزش اینجا استفاده کردم [h=3]دستبند های بافتنی[/h]ولی در صفحه آخر همون تاپیک یک عکس از بافت نیمه شال هم هست برو ببین سوالی داشتی بگو کمکت کنم 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ فک میکردم نسل اینجور دخترا منقرض شده ولی جای شکرش باقیه هنوزم دختر هنرمند پیدا میشه:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۱ مرسی عزیزم شالها رو از آموزش اینجا استفاده کردم دستبند های بافتنی ولی در صفحه آخر همون تاپیک یک عکس از بافت نیمه شال هم هست برو ببین سوالی داشتی بگو کمکت کنم مرسسسسسسسسسسسسسسسسی عزیزم:icon_gol::icon_gol: احتمالا نیازمند کمکت باشم اونم از نوع شدید 2 لینک به دیدگاه
ShaMoh 3002 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۱ آفرین - باید این رو هم بگی که برا کی بافتی ... 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۱ آفرین - باید این رو هم بگی که برا کی بافتی ... برای برادرزاده ام. پارسا ۴ ساله 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این جدیدترین دستاوردم هست عکس والدین محترمه که تقریبا هیچ شباهتی با خودشون نداره:icon_pf (34): البته این طبق نقشه هست ایرادی از من نیست 24 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۲ كارات عاليه شهدخت جون!! 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که هنرام رو بریزم اینجا نصف انجمن را اب میبره هااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من که هنرام رو بریزم اینجا نصف انجمن را اب میبره هااااااااااا خب بیا بریز 2 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بیا بریز بذار این هادی تیراشو بهم بده یکی را سربزیر کنم انوقت هنرامم میریزم اینجا 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بذار این هادی تیراشو بهم بده یکی را سربزیر کنم انوقت هنرامم میریزم اینجا نه دیگه هنر با خشانت رابطه ای نداره..... اینجا که نه ولی توی آتلیه منتظر هنرهات هستم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده