کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ تاپیک بغلی رو دیدم یاد اینجا افتادم هم رای بدید هم نظر :flowerysmile: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ راااااااااااااااااااااااای 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اینم احیانا از همون سایتای تبلیغاتی نیست که برای پر بازدید کننده کردن سایتشون از این کارا میکنن !؟:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ :smiley (18): اگه میلاد بود یکم برات توضیحات میداد 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اینم احیانا از همون سایتای تبلیغاتی نیست که برای پر بازدید کننده کردن سایتشون از این کارا میکنن !؟:icon_razz: فکر نمی کنم چون آدرس سایت خلیج پارس یا خلیج عرب دات کام است چیز دیگه ای وجود نداره 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ :smiley (18): اگه میلاد بود یکم برات توضیحات میداد دیگه خسته شدم اینقدر گفتم یک ساله دارم میگم....باز دوباره... :pichak29: همین یکی 2 ماه پیش بود به یکی قول دادم 2 ماه بعد این تاپیک دوباره زده میشه ولش دیگه من رسالتم رو برای آگاه سازی انجام دادم. :confused: 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ دیگه خسته شدم اینقدر گفتم یک ساله دارم میگم....باز دوباره... :pichak29: همین یکی 2 ماه پیش بود به یکی قول دادم 2 ماه بعد این تاپیک دوباره زده میشه ولش دیگه من رسالتم رو برای آگاه سازی انجام دادم. :confused: من نمیدونم چیا گفتی...منو هم آگاه کن لطفا :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ پارس برای اونهایی که پ رو نمیتونند تلفظ کنند فارس خلیج فارس فارسه اگر ما نریم پولامونو بریزیم توی حلق این عربهای حاشیه نشین اونهاهم نمیتونند ادعای خلیج داری کنند 3 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ :smiley (18): اگه میلاد بود یکم برات توضیحات میداد سلام ببخشد ترجمه اين شعري ك گفتين چي ميشه؟ 1 لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اين ار بي جي رو دوشم نشونه گرفته دقيقا خونه ملك عبدلله رو دوسه تا تانك هم پشت سرم هست ك تو تصوير نيافتادن اونا هم دارن ميرن تا استان قديميمون (بحرين)رو بگيرم شايد از اون ور يه 30 چهل هزار نفري(همشون) سوسمار خور و باديه نشين واسه كنيزيتون پارسيان دلاور اوردم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ اين ار بي جي رو دوشم نشونه گرفته دقيقا خونه ملك عبدلله رو دوسه تا تانك هم پشت سرم هست ك تو تصوير نيافتادن اونا هم دارن ميرن تا استان قديميمون (بحرين)رو بگيرم شايد از اون ور يه 30 چهل هزار نفري(همشون) سوسمار خور و باديه نشين واسه كنيزيتون پارسيان دلاور اوردم اين ار پی جی چنده ؟ همون 7 یا ورژن بالاترشه .. بعدش درجه ات چیه ؟ یه گوشه چشمی یعنی گوشه اون دوربینش رو هم به سمت راست داشته باشه این کویت یه وقت شیطونی نکنه ................................................... خلیج پارسه یا فارسه روی کلمات زیاد گیر ندیم مهم هم اینه که اسمش عربی نباشه . اصلا مطلب اینه که این ابراه استراتژییک امن باشه برای همه و البته یا نا امن برای همه .. لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ من نمیدونم چیا گفتی...منو هم آگاه کن لطفا :icon_pf (34): http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=44213&highlight=%D8%AE%D9%84%DB%8C%D8%AC+%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3 این یکیش بود...یدونه دیگه بود کامل تر بود پیدا نکردم:JC_thinking: البت این کسایی که تاپیک میزنند قصدشون خیره و برای کشورشون میخوان کمک کنند دستشون درد نکنه ولی با این کار کمکی نمیشه فکر کنم منم مطمئن نیستم 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ سلام ببخشد ترجمه اين شعري ك گفتين چي ميشه؟ یه شعر محلیه پارسی کهن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده