p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بازم سلام خوبین؟ من خیلی از سبک indie rock خوشم میاد .... البته pop هم قشنگه .... شما چطور؟ 8 لینک به دیدگاه
fahime.falahzade 689 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام برداداهاوآباجی های انجمنی خودم.....خوبین ان شاءالله؟من از سبک پاپ خیلی خوشم میاد وخیلی هم دوستش دارم.....درموردبقیه ی سبک هاهم اطلاع کافی هم ندارم.......!!!!!!!!!!باعرض پوزش ازنوع موسیقی .......:Laie_28:فهیمه 1 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دوستان واقعا واقعا واقعا از ته دل خوشحال شدم ديدم بعضى دوستان از سبك كلاسيك و نيو ايج و بالاخص اپرا خوششون مياد واقعا بعضيا شعور موسيقيشون بى نظيره درود بر روح بزرگ لوچيانو پاواروتى 1 لینک به دیدگاه
farid.wtpm 436 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يادم رفت بگم خودم هم موسيقى اصيل ايرانى، اپرا، كلاسيك، متال، راك، جز و بلوز و كانترى 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ من سبک ها رو نمیشناسم ولی ونجلیس رو خیلی گوش می کنم 3 لینک به دیدگاه
Günə Baxan 165 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۰ New Age, Folk, Progressive Rock, Doom Metal و بعضی اوقات Extreme Metal 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ هوی متال و راک در مواقعی که بسیار غمگین هستم لایت می گوشم 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ کلاسیک و از همه بیشتر آهنگ one man's dream 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده