shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ يك منبع نزديك گفته است كه اين موضوع مخفياي نبوده و همه از ارتباط نزديك اون دو نفر آگاهي داشتهاند و... این روزها شایعاتی درمورد الیزابت تیلور بازیگر افسانه ای هالیوود شنیده می شود.گفته می شود این بازیگر 78ساله با جیسون وینتر 49ساله به زودی ازدواج می کند!! الیزابت تیلور همراه جیسون وینتر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک منبع نزدیک به الیزابت گفته است که این موضوع مخفی ای نبوده و همه از ارتباط نزدیک اون دو نفر آگاهی داشته اند و امکان اینکه بزودی مراسم نامزدی برای خود برگزار بکنند وجود دارد! الیزابت تیلور در سال 2007 در یک مصاحبه اعلام کرده بود که: یکی از بهترین و شایسته ترین مردانی که شناخته ام جیسون وینتر بوده است به همین دلیل عاشق او هستم! 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر زشت شده الیزابت... :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ چقدر زشت شده الیزابت... :viannen_38: آره چشمهاشم آب شده قبلا خیلی بزرگتر بودند 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ آره چشمهاشم آب شده قبلا خیلی بزرگتر بودند البت فکر کردم 100 سال رو داشته باشه... ولی همش 78 سالشه 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ البت فکر کردم 100 سال رو داشته باشه... ولی همش 78 سالشه من فکر میکردم مرده باشه تا حالا خوب مونده 3 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ جووووونی واسه هیشکی نمیمونه ولی بازم با این سنش ،انقدر به خودش میرسه و فکر عشق و عاشقیه ،جای تقدیر داره!:mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ الیزابت تیلور امروز در سن 79 سالگی درگذشت! 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ الیزابت تیلور امروز در سن 79 سالگی درگذشت! واقعا؟ تا خواستیم شوهرش بدیم مرد بنده خدا:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ واقعا؟تا خواستیم شوهرش بدیم مرد بنده خدا:icon_pf (34): خبرت واسه 1 سال پیش بود اونموقع 78 سالش بود 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ خبرت واسه 1 سال پیش بود اونموقع 78 سالش بود خب شاید تازه تولدش شده 79 سالش شده خب:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ خب شاید تازه تولدش شده 79 سالش شده خب:icon_pf (34): جالبه که همین امروز زیرنویس بی بی سی بود خبر مرگش. من با دقت نخوندم. فکر کردم همین خبر ازدواجشه. 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، ۱۳۹۰ بیچاره رو چش کردین!....امروز قلبش ایستاد و فوت کرد...! 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ بیچاره رو چش کردین!....امروز قلبش ایستاد و فوت کرد...! :icon_pf (34)::icon_pf (34)::w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ خدا رحمتش کنه....انگاری میدونسته قراره بمیره....خواسته ارثش حروم نشه! از همینجا به سمندون تسلیت میگم...:w139: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ خدا رحمتش کنه....انگاری میدونسته قراره بمیره....خواسته ارثش حروم نشه! از همینجا به سمندون تسلیت میگم...:w139: حالا چرا به سموندون تسلیت میگی؟ 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ حالا چرا به سموندون تسلیت میگی؟ نمیدونم والا!! از خودش بپرس.... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ خدا رحمتش کنه....انگاری میدونسته قراره بمیره....خواسته ارثش حروم نشه! از همینجا به سمندون تسلیت میگم...:w139: به سمندون چیکار داری؟ اگه منظورت آواتارشه اون که الیزلبت تیلور نیست! ویوین لیه 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ به سمندون چیکار داری؟اگه منظورت آواتارشه اون که الیزلبت تیلور نیست! ویوین لیه میدونم...آقا یه تسلیته دیگه...شما چیکار دارید آخه؟ لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ میدونم...آقا یه تسلیته دیگه...شما چیکار دارید آخه؟ گفتیم شاید داری سوتی میدی گفتیم راهنماییت کنیم خو.... باشه ...از طرف ماهم تسلیت بگو پس 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده