simulater 380 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ فرا رسیدن سال 1390 سال " جهاد اقتصادی " رو به همه ی دوستان عزیز تبریک عرض میکنم . من این سال را «سال جهاد اقتصادی» نامگذاری میكنم و از مسئولان كشور، چه در دولت، چه در مجلس، چه در بخشهای دیگری كه مربوط به مسائل اقتصادی میشوند و همچنین از ملت عزیزمان انتظار دارم كه در عرصهی اقتصادی با "حركتِ جهادگونه" كار كنند، مجاهدت كنند. ---------------- امــام خامنه ای ---------------- . ----------------------------------------- هفت سین محبوب ترین رئیس جمهور: ----------------------------------------- - سهام عدالت -سهمیه بندی -سفرهای استانی -سوخت هسته ای -ساماندهی یارانه ها -سفینه امید -سربلندی ایران اسلامی میتوانم ادعا كنم كه یكی از شعارهایی كه در طول این سالها بیشترین بهره را از توجه مردم و مسئولان و عمل آنها و انطباق وضعیت كشور با خود دارا بود و برد، همین شعار «همت مضاعف و كار مضاعف» بود... / امام خامنه ای . 17 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ سال جهاد اقتصادی مبارک! فکر کنم یک دونه پیش بینی درست هم درباره اسم سال 90 نداشتیم. اصلا پیش بینی کن های خوبی نیستیم. من که خودم غافلگیر شدم. به هرحال سال جهاد اقتصادی رو به همتون تبریک میگم. برنامتون واسه جهاد اقتصادی چیه؟ به بقیه هم بگین تا کمک کنیم همدیگرو... 10 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ مبارکه !!! چه بلایی سر ملت میخواد بیاد خدا میدونه 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ به جهاد اقتصادی چه اسمی خب حتما باید پولدار شیم 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ چه انتخاب هوشمندانه و بصیرتمندانه ای 6 لینک به دیدگاه
simulater 380 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ به سلامتی و میمنت یعنی امسال همه پولدار میشن .......... هورااااااااااااا 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ حالا از پسفردا خداتومن پول میدن تا پلاکارد و بیلبرد جهاد اقتصادی درست کنن بزنن همه جای ایران 13 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ گیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلی 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ فکر کنم قراره هی کار کنیم کمتر پول در بیاریم . بیشاره بابام 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ مجاهدت اقتصادي:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
simulater 380 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ گیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلیلی میگن از فردا صبح به همه 5 هزار تومنی مجانی میدن ... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ میگن از فردا صبح به همه 5 هزار تومنی مجانی میدن ... بسم الله 1 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ امادگي خودمو براي جهاد اعلام ميكنم:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
simulater 380 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ الان اعلام کردن هر ریال ایران برابر با 100 دلار امریکا شده ... 7 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ به جهاد اقتصادی چه اسمیخب حتما باید پولدار شیم :ws47:جوک سال رو گفت؟:ws47: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ غیر مستقیم گفت که امسال سالی هست که بدبختید . 13 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ مجاهدت اقتصادي:icon_pf (34): خیلی ها با خنده در مقابل این اسم عکس العمل نشان میدهند. ولی اگر قشنگ دقت کنید به این 2 کلمه.همه شما باید خون گریه کنید. 5 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ فک کنم امسال دیگه مستقیم بریم جهاد با صهیونیزم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده