رفتن به مطلب

خدا با ماست

HaMeD-GibsoN

ارسال های توصیه شده

من به عقل و فهم ایمان دارم

نه به خدایی که اعرابی گفته

همین

خدای من جنسش از شعوره

ببین یه مثال بزنم

مسلمونها خدایی دارن برای خودشون

خداشون با مسیحیها یکی هستش

خودشون اینجور میگن

ولی مسیحیا خداشون شده سه تا، خدای پدر و پسر و روح القدس

ادیان ابراهیمی چیزی جز سیه روزی برای انسان ندارن چون فقط بهش ماهی میدن

پیشنهاد میکنم کتاب رمز داوینچی رو بخونین

اونجا یه اشاره خیلی جالب میکنه به ستاره پنج پر

میگه این ستاره نماد ستاره ناهید (همون بانوی آب در ایران باستان) بوده و نماد یه الهه بوده در اکثر تمدنهای باستان

بعد کلیسا اومده و این رو نماد شیطان کرده تا برای خودش دشمن به وجود بیاره چون بدون دشمن نابود میشده

در حالی که اون یه نماد الهی بوده برای پیروان میترائیسم یا گروههای دیگه

ادیانی که خداهای همدیگه رو جزو شیاطین میدونن از نظر من با همین دلیل ساده رد میشن

ببنید من الان باید برم ولی مشتاقم پیرامون این مسئله به گفت و گو بنشینیم و دلم میخواد منظور شما رو از این تفکیک ها بدونم. چون احساس میکنم خدا یکیست. برای من. برای تو. برای عرب. برای مسیحی. برای یهودی و ...

منتها بشر دوست داره خدای خودش رو به سلیقه خودش تفسیر کنه. و این اختلافات از اینجا ناشی شده به نظرم. میخوام بدونم شما فطرتا به خدا تحت چه تعریفی اعتقاد دارید.

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببنید من الان باید برم ولی مشتاقم پیرامون این مسئله به گفت و گو بنشینیم و دلم میخواد منظور شما رو از این تفکیک ها بدونم. چون احساس میکنم خدا یکیست. برای من. برای تو. برای عرب. برای مسیحی. برای یهودی و ...

منتها بشر دوست داره خدای خودش رو به سلیقه خودش تفسیر کنه. و این اختلافات از اینجا ناشی شده به نظرم. میخوام بدونم شما فطرتا به خدا تحت چه تعریفی اعتقاد دارید.

ببین من به خدایی که بشر رو محدود کنه روی خوش نشون نمیدم

خدایی که میگه فکر نکن از نظر من کاملا رد شده هست

(الان برای من آیه تعقلون و اینا نزارین چون همش رو از بر هستم ولی منظورم تفکر توی ذات هستی هستش یعنی همون شهر ممنوعه اسلام)

شاید خدا یکی باشه شاید صدهاااااااااااااا

چرا انسان 7500 سال پیش چند خدا داشته؟؟؟؟

از نظر همین دین اسلام بخواید بررسی کنین 124هزار پیامبر وجود داشته

پس چرا تو اون برهه وجود نداشته؟؟؟؟؟؟؟

اگه هر سال یه پیامبر میبود زمین هیچ سالی بی پیامبر و راهنما نمیموند

همین الان چرا از نظر مذهب شیعه جهان 700-800 ساله بی رهبر هستش؟؟؟؟ و 1300 سال بی پیامبر؟؟؟؟

خوشحال میشم هر موقع فرصت داشتین بحث کنیم چون دلم برای بحث کردن حسابی تنگ شده:flowerysmile:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ببین من به خدایی که بشر رو محدود کنه روی خوش نشون نمیدم

خدایی که میگه فکر نکن از نظر من کاملا رد شده هست

(الان برای من آیه تعقلون و اینا نزارین چون همش رو از بر هستم ولی منظورم تفکر توی ذات هستی هستش یعنی همون شهر ممنوعه اسلام)

شاید خدا یکی باشه شاید صدهاااااااااااااا

چرا انسان 7500 سال پیش چند خدا داشته؟؟؟؟

از نظر همین دین اسلام بخواید بررسی کنین 124هزار پیامبر وجود داشته

پس چرا تو اون برهه وجود نداشته؟؟؟؟؟؟؟

اگه هر سال یه پیامبر میبود زمین هیچ سالی بی پیامبر و راهنما نمیموند

همین الان چرا از نظر مذهب شیعه جهان 700-800 ساله بی رهبر هستش؟؟؟؟ و 1300 سال بی پیامبر؟؟؟؟

خوشحال میشم هر موقع فرصت داشتین بحث کنیم چون دلم برای بحث کردن حسابی تنگ شده:flowerysmile:

من آیات قرآن رو برای اثبات نمیپسندم. چون شما ظاهرا قرآن رو قبول ندارید و آوردن آیات برای اثبات بی فایده است. ولی من هنوز منظور شما رو به طور کامل متوجه نشدم. شما به پروردگار به عنوان آفریننده جهان و همه کائنات اعتقاد دارید یا نه؟

من با دین کاری ندارم. میخوام ببینم شما با خدا هستید یا بی خدا؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من آیات قرآن رو برای اثبات نمیپسندم. چون شما ظاهرا قرآن رو قبول ندارید و آوردن آیات برای اثبات بی فایده است. ولی من هنوز منظور شما رو به طور کامل متوجه نشدم. شما به پروردگار به عنوان آفریننده جهان و همه کائنات اعتقاد دارید یا نه؟

من با دین کاری ندارم. میخوام ببینم شما با خدا هستید یا بی خدا؟

من انگار بد دارم توضیح میدم

ببینید از نظر تمام ادیان خدا ماده نیست

پس جرم نداره

ولی قانون پایستگی ماده یا انرژی یا هر قانون پایستگی دیگه ای میگه مادده یا انرژی از بین نمیره

فقط از حالتی به حالت دیگه در میاد

پس چطور به وجود اومده؟؟؟؟

خدا خالق نیست

همین

یه مثال هم برات بزنم

سفره هفت سین و نوروز قدمتی فراتر از اسلام و مسیحیت دارن

تمام دنیا توی هفت سین خلاصه شده

یه نمونش رو مثال بزنم

متاسفانه یکی از رسمهای سفره هفت سین این بود که یک سیب رو درون کاسه آب میزاشتن سر سفره

الان هم میزارن ولی فقط سیب رو

سیب درون آب شناور نماد زمین و شناوری اون در جهان بوده

حالا مسیحیا میان کسی رو که میگه زمین گرده مرتد میکنن و مسلمونا یکی که میگه زمین گرده و برای پایداریش باید یه قاره دیگه اون سمت زمین و جدا از بر قدیم باشه رو اعدام

هر دو دین دین الهی هستن و میگن توی کتاب ما نیست این

ولی الان تازه کشف کردن که آره اینجا منظورش همین بوده تو این کتاب

پس چرا توی این چند صد سال نبوده؟؟؟

و مثالهای دیگه

• Like 4
لینک به دیدگاه

پس جرم نداره

ولی قانون پایستگی ماده یا انرژی یا هر قانون پایستگی دیگه ای میگه مادده یا انرژی از بین نمیره

خدا خالق نیست

همین

یه مثال هم برات بزنم

یه نمونش رو مثال بزنم

متاسفانه یکی از رسمهای سفره هفت سین این بود که یک سیب رو درون کاسه آب میزاشتن سر سفره

حالا مسیحیا میان کسی رو که میگه زمین گرده مرتد میکنن و مسلمونا یکی که میگه زمین گرده و برای پایداریش باید یه قاره دیگه اون سمت زمین و جدا از بر قدیم باشه رو اعدام

و مثالهای دیگه

پس اینطور که من فهمیدم شما خدا رو به عنوان قدرت مطلق قبول ندارید. یعنی خدایی که من قبول دارم رو انکار میکنید. و اگه اشتباه نکنم چیزی رو برای پرستیدن ندارید. درسته؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس اینطور که من فهمیدم شما خدا رو به عنوان قدرت مطلق قبول ندارید. یعنی خدایی که من قبول دارم رو انکار میکنید. و اگه اشتباه نکنم چیزی رو برای پرستیدن ندارید. درسته؟

:imoksmiley: یعنی چی پرستیدن؟؟؟؟

نماز و روزه و اینا؟؟؟

نه متاسفانه یا خوشبختانه

اگر چیزی مطلق نباشه (از هر نظر، علم یا اخلاق یا ... ارزش زانو زدن رو نداره چه برسه به سجده کردن

• Like 3
لینک به دیدگاه

پس جرم نداره

خدا خالق نیست

همین

یه مثال هم برات بزنم

یه نمونش رو مثال بزنم

و مثالهای دیگه

کارل سیگن میگه علم نشون میده دنیا بسیار زیبا تر و شگفت انگیز تر از اون چیزی هست که ادیان ابراهیمی تا حالا به ما گفته بودند... ولی این ادیان هنوز هم میگند نه نه نه نه... خدای ما همین خدای پست و کوچک هست و ما میخوایم همین طور پست و کوچک بمونه... و هرگز نخواهند گفت این دنیایی که ما میبینیم بسیار زیبا تر از اونی هست که خدای ما گفته بود...

• Like 4
لینک به دیدگاه
:imoksmiley: یعنی چی پرستیدن؟؟؟؟

نماز و روزه و اینا؟؟؟

نه متاسفانه یا خوشبختانه

اگر چیزی مطلق نباشه (از هر نظر، علم یا اخلاق یا ... ارزش زانو زدن رو نداره چه برسه به سجده کردن

پس صرفا عقل محورید. خیلی خوبه. ولی من فطرتا به خدا اعتقاد دارم. چقدر خوبه که در مورد اعتقادات همدیگه بدونیم ولی ارزش گذاری نکنیم. میتونیم برای همدیگه دوستان خوبی باشیم.

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بابا بیخیال!

به خدای همدیگه چیکار دارید...

بشینید زندگیتونو کنید ...

یکی به من بگه

Money کجاست؟!

ما کاری نداریم. داریم با هم گپ میزنیم. :a030:

کارل سیگن میگه علم نشون میده دنیا بسیار زیبا تر و شگفت انگیز تر از اون چیزی هست که ادیان ابراهیمی تا حالا به ما گفته بودند... ولی این ادیان هنوز هم میگند نه نه نه نه... خدای ما همین خدای پست و کوچک هست و ما میخوایم همین طور پست و کوچک بمونه... و هرگز نخواهند گفت این دنیایی که ما میبینیم بسیار زیبا تر از اونی هست که خدای ما گفته بود...

این به خاطر پست و کوچک بودن مردمان اون سرزمین در اون مقاطع از زمانه. مربوط به ذات این ادیان نمیشه. :icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
پس صرفا عقل محورید. خیلی خوبه. ولی من فطرتا به خدا اعتقاد دارم. چقدر خوبه که در مورد اعتقادات همدیگه بدونیم ولی ارزش گذاری نکنیم. میتونیم برای همدیگه دوستان خوبی باشیم.

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بنده هم عرض کردم من به خدا و اعتقادات هیچکس بی احترامی نمیکنم

شما نظر صریح درخواست کردین من هم با کمال احترام نظر شخصیم رو گفتم:flowerysmile:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بنده هم عرض کردم من به خدا و اعتقادات هیچکس بی احترامی نمیکنم

شما نظر صریح درخواست کردین من هم با کمال احترام نظر شخصیم رو گفتم:flowerysmile:

ممنون دوست عزیز. و همچنین. :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...