pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ آیت الله طالقانی اولین امام جمعه تهران: حتی برای زن های مسلمان هم در حجاب اجباری نیست چه برسد به اقلیت های مذهبی…ما نمی گوییم زنها به ادارات نروند و هیچ کس هم نمیگوید…زنان عضو فعال اجتماع ما هستند…اسلام و قرآن و مراجع دین میخواهند شخصیت زن حفظ شود.. هیچ اجباری هم در کار نیست. مگر در دهات ما از صدر اسلام تا کنون زنان ما چگونه زندگی می کردند؟ مگر چادر می پوشیدند؟…کی در این راهپیمایی ها زنان ما را مجبور کرده که با حجاب یا بی حجاب بیایند؟ این ها خودشان احساس مسئولیت کردند. اما حالا اینکه روسری سر کنند یا نکنند باز هم هیچکس در آن اجباری نکرده است. كیهان ۲۰ اسفند 1357 ........سالها بعد...... حجت الاسلام حسنی امام جمعه اورمیه: ... حسنی در نماز جمعه اورمیه زنان را به سه دسته تقسیم کرد. او گفت گروه اول زنانی بی حجاب هستند که مانند اتوبوسند یعنی هرکس می تواند سوار آنها بشود.. دسته دوم زنانی که حجاب بدون چادر دارند و معمولا مانتو به تن می کنند و روسری دارند. آنها مثل تاکسی هستندکه فقط افراد مشخصی را سوار می کنند و بالاخره زن هایی مانند زن امثال بنده که مثل الاغند که فقط یک نفر می تواند از آنها سواری بگیرد 19 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من معذرت میخام اینو میگمااا راست میگه دیگه زن این الاغ نبود که زن این نمیشد . میرفت زن یکی می شد یه جو عقل تو سرش باشه و با الاغ مقایسه اش نکنه . حداقل نگفت اسب یه مقدار با کلاس تر باشه . لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ • محجوبه ميگويد: حجاب يعني امنيت خويش درمقابل آزارونگاه هاي چشمان بوالهوسان دل مريض . • محجوبه ميگويد:حجاب يعني حفظ حريم من است كه ورود ممنوع است واين سرزمين صاحب دارد ومسئول. • محجوبه ميگويد: زيبائي من ارزش دارد وقيمت وبراحتي قابل دسترسي براي همگان نيست : • - وقتي طلا همچون آهن ومس در همه جا هست ، فراون است وارزان، ديگر طلا ارزش آنچناني نخواهد داشت........ وقتي هر شب شب قدر باشد ديگر آن قدر ش از بين خواهد رفت . • محجوبه ميگويد: من از زيبائي خويش بعنوان ! دام فريب نامحرم .. وتله براي جنس مخالف .. وفتنه براي اغيار .. بكار نمي گيرم هرگز • من از زيبائي خويش بعنوان ! وسيله جذب جنس مرد وبرانگيختن حسد جنس زن بكار نمي برم هرگز. • محجوبه ميگويد: زيبائي يعني : • نه اسير تنم باشم ونه در بند صورت خويش كه زيبائي : اول سيرت وبعد صورت خويش . • محجوبه ميگويد: من هستم كه وجود دارم وارزش ... نه هيكلم .. ونه سر وروي ام.. ونه قيافه ام ....هرگز. • محجوبه ميگويد: من با حجاب از (قيافه، هيكل، زر وزيوز، وعرضه اندام خويش) براي...{ اظهار وجود، جبران خلاءشخصيت وجذب نگاه ديگران} ما يه نمي گذارم.. هرگز. • محجوبه ميگويد: من در پي آنچه تاريخ مصرف دارد نخواهم رفت..وبه دنبال توجه وستايش ديگران نخواهم شتافت زيرا ميدانم: • .هدف حجاب زن محجوب شدن اوست نه درمیان مردم انگشت نما شدن اوست • حجاب زن:آن پوششي وآن ظاهري وآن قيافهء وآن ژستي وآن نشست وبرخاستي وآن صحبت كردني وآن نگاه كردني وآن رفت وآمدي وآن نماي بدنست... كه باعث جلب نظر مرد وتحريك اونگردد. • وحجاب يعني، فرياد رساي زني كه ميگويد: من فقط( انسان) ام درجامعه و {زن وانسان} ام درمنزل وسلام. • لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ بعبارتي جامعه به كمال زن وجلال او نياز دارد وبس......... ولي به جمال وي هرگز ......... كمال وجمال وجلال زن هرسه در مرحله نخست مال خانواده وكانون گرم خانه اوست ........... آنگاه در حين ضرورت ......... ؛ فقط كمال وجلال زن در صحنه تلاش ودر ميدان كارزار ......... بيرون منزل را طلب ميكند ........و نه جمال او در خارج منزل جمال زن در پوشش است وكمال وي عريان والسلام لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ یوسف زیباترین مرد روزگازخویش بود وزلیخا زیباترین زن هم روزگاریوسف بود وخدا از زیبائی یوسف تعریف وتمجید کرد نه از زیبائی صورتش را…. که از زیبائی سیرتش تقدیر کرد ویوسف پاداش عفتش را دریافت کرد نه مزد زیبائی صورتش را وزلیخا کیفر سیرت زشتش را دریافت کرد اگرچه زیبائی صورت داشت. لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ حضرت عباسي جامعه به جمال زن نياز دارد يا به كمال او؟ . . كمال زن مال همه است واگر كمال وي نباشد.........جامعه سقوط مي كند ولي جمال او مال خودش ومحرمش وهمسرش است ....... جمال زن اختصاصي است وبايد در پوشش باشد وبس چون جامعه به جمال زن احتياج ندارد .........كه آن را عرضه بدارد .......... لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ این حسنی کلا از مخ تعطیله. ابراهیم نــبــوی یه سری متن در مورد این نوشته که یه نفر هم با صدای خودش ادای سخنرانی اینو درآورده. مال 10 سال پیشه تقریبا. من رو هاردم دارم. کاش میشد اینجا آپ کنم برید حالشو ببرید. لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ حضرت عباسيجامعه به جمال زن نياز دارد يا به كمال او؟ . . كمال زن مال همه است واگر كمال وي نباشد.........جامعه سقوط مي كند ولي جمال او مال خودش ومحرمش وهمسرش است ....... جمال زن اختصاصي است وبايد در پوشش باشد وبس چون جامعه به جمال زن احتياج ندارد .........كه آن را عرضه بدارد .......... یوسف زیباترین مرد روزگازخویش بود وزلیخا زیباترین زن هم روزگاریوسف بود وخدا از زیبائی یوسف تعریف وتمجید کرد نه از زیبائی صورتش را…. که از زیبائی سیرتش تقدیر کرد ویوسف پاداش عفتش را دریافت کرد نه مزد زیبائی صورتش را وزلیخا کیفر سیرت زشتش را دریافت کرد اگرچه زیبائی صورت داشت. بعبارتي جامعه به كمال زن وجلال او نياز دارد وبس......... ولي به جمال وي هرگز .........كمال وجمال وجلال زن هرسه در مرحله نخست مال خانواده وكانون گرم خانه اوست ........... آنگاه در حين ضرورت ......... ؛ فقط كمال وجلال زن در صحنه تلاش ودر ميدان كارزار ......... بيرون منزل را طلب ميكند ........و نه جمال او در خارج منزل جمال زن در پوشش است وكمال وي عريان والسلام • محجوبه ميگويد: حجاب يعني امنيت خويش درمقابل آزارونگاه هاي چشمان بوالهوسان دل مريض .• محجوبه ميگويد:حجاب يعني حفظ حريم من است كه ورود ممنوع است واين سرزمين صاحب دارد ومسئول. • محجوبه ميگويد: زيبائي من ارزش دارد وقيمت وبراحتي قابل دسترسي براي همگان نيست : • - وقتي طلا همچون آهن ومس در همه جا هست ، فراون است وارزان، ديگر طلا ارزش آنچناني نخواهد داشت........ وقتي هر شب شب قدر باشد ديگر آن قدر ش از بين خواهد رفت . • محجوبه ميگويد: من از زيبائي خويش بعنوان ! دام فريب نامحرم .. وتله براي جنس مخالف .. وفتنه براي اغيار .. بكار نمي گيرم هرگز • من از زيبائي خويش بعنوان ! وسيله جذب جنس مرد وبرانگيختن حسد جنس زن بكار نمي برم هرگز. • محجوبه ميگويد: زيبائي يعني : • نه اسير تنم باشم ونه در بند صورت خويش كه زيبائي : اول سيرت وبعد صورت خويش . • محجوبه ميگويد: من هستم كه وجود دارم وارزش ... نه هيكلم .. ونه سر وروي ام.. ونه قيافه ام ....هرگز. • محجوبه ميگويد: من با حجاب از (قيافه، هيكل، زر وزيوز، وعرضه اندام خويش) براي...{ اظهار وجود، جبران خلاءشخصيت وجذب نگاه ديگران} ما يه نمي گذارم.. هرگز. • محجوبه ميگويد: من در پي آنچه تاريخ مصرف دارد نخواهم رفت..وبه دنبال توجه وستايش ديگران نخواهم شتافت زيرا ميدانم: • .هدف حجاب زن محجوب شدن اوست نه درمیان مردم انگشت نما شدن اوست • حجاب زن:آن پوششي وآن ظاهري وآن قيافهء وآن ژستي وآن نشست وبرخاستي وآن صحبت كردني وآن نگاه كردني وآن رفت وآمدي وآن نماي بدنست... كه باعث جلب نظر مرد وتحريك اونگردد. • وحجاب يعني، فرياد رساي زني كه ميگويد: من فقط( انسان) ام درجامعه و {زن وانسان} ام درمنزل وسلام. • • محجوبه چه مي گويد وحجاب يعني چه؟ با کمال احترام باید بگم این تفکر اشتباهی که شما دارید از اول انقلاب تا بحال رشد کرده و جامعه رو به اینجا رسونده مشکلات و فساد اخلاقی امروز کشور ما نتیجه ی حجاب اجباری آخوندیه لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ این حسنی کلا از مخ تعطیله. ابراهیم نــبــوی یه سری متن در مورد این نوشته که یه نفر هم با صدای خودش ادای سخنرانی اینو درآورده. مال 10 سال پیشه تقریبا. من رو هاردم دارم. کاش میشد اینجا آپ کنم برید حالشو ببرید. من خودم 10 سال پیش یه کتاب از بیانات حسنی خریدم 100 رحمت به کتابای جوک لینک به دیدگاه
Aartemis 6639 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ میدونستین کلفت خونه لازم نیست حجاب داشته باشه لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ حضرت عباسيجامعه به جمال زن نياز دارد يا به كمال او؟ . . كمال زن مال همه است واگر كمال وي نباشد.........جامعه سقوط مي كند ولي جمال او مال خودش ومحرمش وهمسرش است ....... جمال زن اختصاصي است وبايد در پوشش باشد وبس چون جامعه به جمال زن احتياج ندارد .........كه آن را عرضه بدارد .......... البته ایشون نظر شخصیشون را گفتند و محترم هست ولی منم هم با نظر ایشون مخالفم.حجاب عفت نمیارد که آنرا مانع انحراف زن بدانیم.این شخصیت،تربیت و فرهنگ زن و دختر هست که مانع انحراف و لغزیدن زن میشود. زن زیباست و به نظر من هیچ ایرادی نیست که این زیبایی را در حد معقولی به نمایش بگذارد. زنانی که خود را در گونی پیچیده و با انواع حجاب خود را میپوشانند به مرور اهمیت دادن به زیبایی خود را فراموش میکنند و حتی در منزل نیز از این موضوع خودداری می کنند.کم کم از نظافت و آرایش صورت و مو و همینطور حفظ تناسب اندام غافل میشوند و به این حدی میرسند که امروزه اکثریت ما در خانواده هامون شاهدش هستیم.مادرانی که فقط برای مهمونی ها و عروسی های زنانه تا حدی به ظاهر و آنهم فقط در حد صورت میرسند.اندامهای آنها از فرم افتاده و زیبایی خود را به سادگی به خاطر همین محبوس بودن در حجاب از دست داده اند. لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ این حسنی دیوونست بابا ولش کنین اگه دستش باشه ی دستو ی پای همه ملتو میبره لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ وااااااااااااااای :jawdrop:خوب شد من اورومیه نیستم و نمیتونم برم وگرنه ۱۰۰درصد مرتکب قتل میشدم:w00: لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ وااااااااااااااای :jawdrop:خوب شد من اورومیه نیستم و نمیتونم برم وگرنه ۱۰۰درصد مرتکب قتل میشدم:w00: :167::167::167: biya berim man hazeram لینک به دیدگاه
soleyman 603 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ • محجوبه چه مي گويد وحجاب يعني چه؟ تکرار طوطی وار این جملات واهی نشان دهنده سطح وسیع اعتقادات واطلاعات شما و عمق بسیار کم آن است!!! هیچ ارتباط منطقی بین این مطالب تکراری شما و کمال زن وجود نداره. حتی از لحاظ آماری هم بخوایم در نظر بگیریم بیشتر که چه عرض کنم همه زنهای باکمال بی حجابند اگر کمال زن به کشیدن یه چیزی روی سرش باشه که واقعا موجود ..... لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ با کمال احترام باید بگم این تفکر اشتباهی که شما دارید از اول انقلاب تا بحال رشد کرده و جامعه رو به اینجا رسوندهمشکلات و فساد اخلاقی امروز کشور ما نتیجه ی حجاب اجباری آخوندیه 1 -اين تفكر من ناشي از اعتقادات وارزشها وباورهاي مكتب اسلام و مذهب تشيع است .......ودين اسلامي جاودانه وهرگز كهنه نمي شود ؛ چون رنگ وبوي آسماني وخدايي دارد 2- انقلاب اسلامي هيچوقت در جهت عكس وضد ارمانها واهداف خودش رشد وعقب نشيني نمي كند ........هرگز 2 - بي بند وباري وعشوه گر ي وخودآرائي وجلوه گري وبي حجابي ؛ مايه فساد وفحشاء وعقب ماندگي جامعه ميگردد 3 - مراعات حجاب ؛ مراعات قانون ومقررات يك كشور اسلامي است وعمل به قانون اسلامي ؛ اجبار وتحميل نمي شود 4 - اگر اهل مناظره وبحث منطقي هستيد .........بيائيد جلو تا پاسخ مناسب دريافت كنيد لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ بي بند وباري وعشوه گر ي وخودآرائي وجلوه گري وبي حجابي ؛ مايه فساد وفحشاء وعقب ماندگي جامعه ميگردد پس علت پیشرفت جامعه افغانستان تحت حکومت طالبان و اجرای دقیق پوشش اسلامی ناب در زنان و اجرای تمامی حدود الهی،همینست...... میگم چقدر کشوری مثل سوئیس عقب مانده است...... لینک به دیدگاه
بيتا 1214 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ البته ایشون نظر شخصیشون را گفتند و محترم هستولی منم هم با نظر ایشون مخالفم.حجاب عفت نمیارد که آنرا مانع انحراف زن بدانیم.این شخصیت،تربیت و فرهنگ زن و دختر هست که مانع انحراف و لغزیدن زن میشود. زن زیباست و به نظر من هیچ ایرادی نیست که این زیبایی را در حد معقولی به نمایش بگذارد. زنانی که خود را در گونی پیچیده و با انواع حجاب خود را میپوشانند به مرور اهمیت دادن به زیبایی خود را فراموش میکنند و حتی در منزل نیز از این موضوع خودداری می کنند.کم کم از نظافت و آرایش صورت و مو و همینطور حفظ تناسب اندام غافل میشوند و به این حدی میرسند که امروزه اکثریت ما در خانواده هامون شاهدش هستیم.مادرانی که فقط برای مهمونی ها و عروسی های زنانه تا حدی به ظاهر و آنهم فقط در حد صورت میرسند.اندامهای آنها از فرم افتاده و زیبایی خود را به سادگی به خاطر همین محبوس بودن در حجاب از دست داده اند. اسلام تاكيد كرده است كه لطافت وزيبايي وجمال خود را به بهترين وجه ممكن براي همسر ومحرمش نشان دهد وعرضه بدارد .................يك زيبايي زن همگاني ومانكن وار ونمايشگاهي نيست كه براي ديگران مفت مجاني نشان دهد .......دو عفت از راه ايمان وتقوا وخود سازي وتربيت وپاكدامني وپايبدي به اصول واخلاق ديني و ارزشهاي اللهي دارد ..............و از وسايل ولوازم وراهاي آن مراعات پوشش ونما وجلوه زن به حساب مي ايد ............سه جمال زن بايد براي صاحبان اصليش عرضه شود ؛ ونبايد حراج شود ودر معرض اغيار وبوالهوسان دل مريض ؛ تقديم وهديه گردد ............چهار لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، ۱۳۹۰ پستهای بی ارتبایط با موضوع حذف شد لطفا درچارچوب موضوع تاپیک بحث کنید... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده