آرماندیس 4786 ارسال شده در 21 فروردین، 2010 نحوه رسيدن به يك تفكر به اندازه همان تفكر با ارزشه و شايد بيشتر (EmperorMHSN) مرسي رفت تو ليست :w139: 1
آرماندیس 4786 ارسال شده در 21 فروردین، 2010 هیج وقت نباید عشق رو گدایی کنی ,چون هیچکس چیزه با ارزشو رو به گدا نمی ده (Iman-Emperatour) جملات بايد از خودتون باشه ... جمله تو قبلاً کس ديگه گفته ....:icon_pf (34): 1
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 21 فروردین، 2010 جملات بايد از خودتون باشه ... جمله تو قبلاً کس ديگه گفته ....:icon_pf (34): ااااااااااااااااااه ببخشید آرماندیس جان!! این جمله رو من چند سال پیش شنیده بودم,حالا دوباره این جمله اومد تو ذهنم فک کردم جمله از خودم خلق کرده بودم!!!! معذرت می خوام :w139: :4chsmu1: 1
آرماندیس 4786 ارسال شده در 23 فروردین، 2010 ااااااااااااااااااه ببخشید آرماندیس جان!!این جمله رو من چند سال پیش شنیده بودم,حالا دوباره این جمله اومد تو ذهنم فک کردم جمله از خودم خلق کرده بودم!!!! معذرت می خوام :w139: :4chsmu1: اکشال نداره .... به جاش يه عالمه جمله قشنگ گفتي .... 1
EN-EZEL 13039 ارسال شده در 23 فروردین، 2010 چه کسی میگوید گذشته ما به خودمان مربوط است؟پس آیندگان باید از چه چیز ما درس بگیرند؟(جاوید) 2
آرماندیس 4786 ارسال شده در 24 فروردین، 2010 چه کسی میگوید گذشته ما به خودمان مربوط است؟پس آیندگان باید از چه چیز ما درس بگیرند؟(جاوید) مرسي جاويد جان .... خيلي قشنگ بود ... تاييد شد و رفت تو ليست .:w139: 3
sepide1990 1242 ارسال شده در 25 فروردین، 2010 زندگی مثل کوهه،پستی بلندی زیاد داره ولی مهم رسیدن به قله است
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 27 فروردین، 2010 1 - چنانچه در کاری شکست خوردیم آن را « shut down » نکنیم بلکه آن را « restart » کنیم. 2 - برای مانیتور زندگیمان بک گراند (Background) سبز یا آبی را در نظر بگیریم، نه سیاه یا دودی . 5
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 27 فروردین، 2010 بکوشیم تا خوش اخلاقی را به جای این که در رم (Ram) و حافظه موقت داشته باشیم، در رام (Rom) و حافظه پایدار داشته باشیم تا در هنگام آغاز (Start) ارتباط با دیگران، آن را به کار گیریم. اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم. 5
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 اگر میخوای به قله های سعادت صعود کنی فقط هیچ وقت به پشته سرت نگاه نکن! (Iman-Emperatour) 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 1- در زندگی و معاشرت با دیگران، نرم افزار باشیم نه سخت افزار. 2- در سایت زندگی، همیشه لینکِ (Mahabbat) داشته باشیم و هیچ گاه برای این سایت، ********** نگذاریم. 3- برای پسوند فایل زندگی اجتماعی و خانوادگی ، از سه کاراکتر « ع» ، « ش » و « ق » استفاده کنیم. 4- هیچگاه قفل سی دی قلب مردم را نشکنیم . که «تا توانی دلی به دست آور/ دل شکستن هنر نمیباشد». 3
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم. قانون کپی رایت زندگی اجتماعی به ما اجازه نمی دهد که سی دی بدی ها و عیب های دیگران را رایت کنیم. در طراحی کتاب زندگی، از برنامه «فتوشاد» و «فری خند» و «کرل مزاح» نیز استفاده کنیم. 3
ارسال های توصیه شده