رفتن به مطلب

جملات زیباتو بگو

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 350
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هیج وقت نباید عشق رو گدایی کنی ,چون هیچکس چیزه با ارزشو رو به گدا نمی ده (Iman-Emperatour)

جملات بايد از خودتون باشه ...

جمله تو قبلاً کس ديگه گفته ....:icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
جملات بايد از خودتون باشه ...

جمله تو قبلاً کس ديگه گفته ....:icon_pf (34):

ااااااااااااااااااه ببخشید آرماندیس جان!!

این جمله رو من چند سال پیش شنیده بودم,حالا دوباره این جمله اومد تو ذهنم فک کردم جمله از خودم خلق کرده بودم!!!! معذرت می خوام :w139: :4chsmu1:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ااااااااااااااااااه ببخشید آرماندیس جان!!

این جمله رو من چند سال پیش شنیده بودم,حالا دوباره این جمله اومد تو ذهنم فک کردم جمله از خودم خلق کرده بودم!!!! معذرت می خوام :w139: :4chsmu1:

اکشال نداره ....

به جاش يه عالمه جمله قشنگ گفتي ....flowerysmile.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه کسی میگوید گذشته ما به خودمان مربوط است؟پس آیندگان باید از چه چیز ما درس بگیرند؟(جاوید)

مرسي جاويد جان .... خيلي قشنگ بود ... تاييد شد و رفت تو ليست .:w139:

• Like 3
لینک به دیدگاه

1 - چنانچه در کاری شکست خوردیم آن را « shut down » نکنیم بلکه آن را « restart » کنیم.

2 - برای مانیتور زندگی‏مان بک گراند (Background) سبز یا آبی را در نظر بگیریم، نه سیاه یا دودی .

• Like 5
لینک به دیدگاه

بکوشیم تا خوش اخلاقی را به جای این که در رم (Ram) و حافظه موقت داشته باشیم، در رام (Rom) و حافظه پایدار داشته باشیم تا در هنگام آغاز (Start) ارتباط با دیگران، آن را به کار گیریم.

اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

1- در زندگی و معاشرت با دیگران، نرم افزار باشیم نه سخت افزار.

2- در سایت زندگی، همیشه لینکِ (Mahabbat) داشته باشیم و هیچ گاه برای این سایت، ********** نگذاریم.

3- برای پسوند فایل زندگی اجتماعی و خانوادگی ، از سه کاراکتر « ع» ، « ش » و « ق » استفاده کنیم.

4- هیچگاه قفل سی دی قلب مردم را نشکنیم . که «تا توانی دلی به دست آور/ دل شکستن هنر نمی‏باشد».

• Like 3
لینک به دیدگاه

اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم.

قانون کپی رایت زندگی اجتماعی به ما اجازه نمی دهد که سی دی بدی ها و عیب های دیگران را رایت کنیم.

در طراحی کتاب زندگی، از برنامه «فتوشاد» و «فری خند» و «کرل مزاح» نیز استفاده کنیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...