آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۸ نحوه رسيدن به يك تفكر به اندازه همان تفكر با ارزشه و شايد بيشتر (EmperorMHSN) مرسي رفت تو ليست :w139: 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۸ هیج وقت نباید عشق رو گدایی کنی ,چون هیچکس چیزه با ارزشو رو به گدا نمی ده (Iman-Emperatour) جملات بايد از خودتون باشه ... جمله تو قبلاً کس ديگه گفته ....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۸۸ جملات بايد از خودتون باشه ... جمله تو قبلاً کس ديگه گفته ....:icon_pf (34): ااااااااااااااااااه ببخشید آرماندیس جان!! این جمله رو من چند سال پیش شنیده بودم,حالا دوباره این جمله اومد تو ذهنم فک کردم جمله از خودم خلق کرده بودم!!!! معذرت می خوام :w139: :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۸ ااااااااااااااااااه ببخشید آرماندیس جان!!این جمله رو من چند سال پیش شنیده بودم,حالا دوباره این جمله اومد تو ذهنم فک کردم جمله از خودم خلق کرده بودم!!!! معذرت می خوام :w139: :4chsmu1: اکشال نداره .... به جاش يه عالمه جمله قشنگ گفتي .... 1 لینک به دیدگاه
a_m68 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ گناهی که پشیمانی آورد بهتر از عبادتیست که غرور آورد... 1 لینک به دیدگاه
a_m68 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ خوب من نمی دونستم جمله باید از خودمون باشه! ببخشید 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ چه کسی میگوید گذشته ما به خودمان مربوط است؟پس آیندگان باید از چه چیز ما درس بگیرند؟(جاوید) 2 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۸ چه کسی میگوید گذشته ما به خودمان مربوط است؟پس آیندگان باید از چه چیز ما درس بگیرند؟(جاوید) مرسي جاويد جان .... خيلي قشنگ بود ... تاييد شد و رفت تو ليست .:w139: 3 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ به چيزي دچاريم،دردي شايد،شوري شايد،زخمهاي شايد. لینک به دیدگاه
sepide1990 1242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ زندگی مثل کوهه،پستی بلندی زیاد داره ولی مهم رسیدن به قله است لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۸ فكر ميكني خيلي ميفهمي؟؟؟ فقط داري "فكر ميكني" ! 4 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ خاطرات را زمانی میبینم که به آینه نگاه میکنم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ اینده الان درست میشود.....سهیل(ع) 5 لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.... 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ 1 - چنانچه در کاری شکست خوردیم آن را « shut down » نکنیم بلکه آن را « restart » کنیم. 2 - برای مانیتور زندگیمان بک گراند (Background) سبز یا آبی را در نظر بگیریم، نه سیاه یا دودی . 5 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ بکوشیم تا خوش اخلاقی را به جای این که در رم (Ram) و حافظه موقت داشته باشیم، در رام (Rom) و حافظه پایدار داشته باشیم تا در هنگام آغاز (Start) ارتباط با دیگران، آن را به کار گیریم. اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم. 5 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ اگر میخوای به قله های سعادت صعود کنی فقط هیچ وقت به پشته سرت نگاه نکن! (Iman-Emperatour) 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ 1- در زندگی و معاشرت با دیگران، نرم افزار باشیم نه سخت افزار. 2- در سایت زندگی، همیشه لینکِ (Mahabbat) داشته باشیم و هیچ گاه برای این سایت، ********** نگذاریم. 3- برای پسوند فایل زندگی اجتماعی و خانوادگی ، از سه کاراکتر « ع» ، « ش » و « ق » استفاده کنیم. 4- هیچگاه قفل سی دی قلب مردم را نشکنیم . که «تا توانی دلی به دست آور/ دل شکستن هنر نمیباشد». 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم. قانون کپی رایت زندگی اجتماعی به ما اجازه نمی دهد که سی دی بدی ها و عیب های دیگران را رایت کنیم. در طراحی کتاب زندگی، از برنامه «فتوشاد» و «فری خند» و «کرل مزاح» نیز استفاده کنیم. 3 لینک به دیدگاه
*هانی* 825 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۸ به فردا دلخوشم شاید که فردا طلوع خوب خوشبختی من باشد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده