mona_serendipity 4365 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ نبین کی می گه، ببین چی می گه! ( اندیشه مهم است نه صاحب اندیشه) 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ جمله قشنگیه .فکر کنم قبلا هم اینو گفته بودی(تو تالار مدیرا) .رفت تو لیست :w139: 2 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ فردا خورشید طلوع خواهد کرد ... حتی اگر ما نباشیم (RezaYa) لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق ثبت است بر جریره عالم دوام ما (حافظ) 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ فردا خورشید طلوع خواهد کرد ... حتی اگر ما نباشیم (RezaYa) خوب بود رفت تو لیست هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشقثبت است بر جریره عالم دوام ما (حافظ) جاوید جان جمله باید از خودت باشه :ws6: بی خیال دنیا کوتاه و مختصر اینو باید بیشتر بررسی کنم تا بره تو لیست :jawdrop: نه این هم رفت تو لیست لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ سکوت سرشار از ناگفته هاست ... برای همین هستش که من فریاد سکوتم .جالب بود لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، ۱۳۸۸ سکوت سرشار از ناگفته هاست ... این امضای من توی باشگاه مهندسان دهه :w00: سکوتم سرشار از ناگفته هاست، ولی .... خودخواسته سکوت میکنم. تازه دنباله هم داره.... لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ کاش میدیدم چیست آنچه از چشم تو *** تا عمقه وجودم جاریست (Iman-Emperatour) 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ کاش میدیدم چیست آنچه از چشم تو *** تا عمقه وجودم جاریست (Iman-Emperatour) مطمئنی این جمله از خودته :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Turtoise 876 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ دل هیچ کس نمی سوزد برای حال غمناکم ... مگر سوزد همان شمعی که می سوزد سر خاکم (Turtoise) 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ اگر دین ندارید لا اقل آزاده باشید (میلاد) 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ کاش میدیدم چیست آنچه از چشم تو *** تا عمقه وجودم جاریست (Iman-Emperatour) این زیباست .بررسی میشه و استفاده میکنیم . دل هیچ کس نمی سوزد برای حال غمناکم ... مگر سوزد همان شمعی که می سوزد سر خاکم (Turtoise) عالیه رفت تو لیست اگر دین ندارید لا اقل آزاده باشید (میلاد) بسیار زیباست اما فکر کنم این جمله را امام حسین در کربلا گفتند :ws6: 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ امين لباس نظامي را دراورد و لباس شخصي پوشيد:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۸۸ امين لباس نظامي را دراورد و لباس شخصي پوشيد:icon_pf (34): زیباس اما قابل قبول نیست :jawdrop: لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۸ مطمئنی این جمله از خودته :ws2: نه یه چیزایش رو خودم ساختم یه تیک ماله سعدیه ببخشید من زیاد آشناهیت نداشتم :ws6: لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۸ یه دل و این همه غم؟:connie_24: لینک به دیدگاه
ramtinteymouri 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۸ اگه می خوای تو ماشین زندگی خوابت نبره، نگران پیج در پیچی و لغزندگیه جاده مشکلات نباش! Ramtinteymouri 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده