شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ تا میتوانی اسپمی ول بده/کپی پیست کردن هنر نمی باشد فقط موندم این تاپیک چرا تو این تالاره؟ به ما چه تو اینجا هم از این شر و ورا میخونی:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ امین خلاق دوباره تاپیک میزند....:4chsmu1: خب من یه تیکه کلام دارم همیشه وقتی میخوام دوستامو تشویق کنم به یه کاری بهشون میگم. :بهشون میگم تو میتونی چون باید بتونی 4 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ مرسی فرناز خانم عزیز.جمله قشنگی بود .این هم رفت جزء جملاتی که باید در موردش مشورت کنیم.بسیار ممنون / 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ ممنونم امین جان هرچند تا چند وقت دیگه این جمله میره زیر عکس ترحیمم ولی همیناست که از آدم یادگار میمونه 1 لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ خب بزارید ماهم بنویسیم تا راه بیفتیم دیگه. تنها وقتی که موهایم روی فرم می اید, میفهمم که وقت حموم رفتنم شده. این روزها وقت که در چشمانت نگاه میکنم, تصویر خود را محو تر از گذشته میبینم ,اشک شوقی نیست دیگر, که جیوه دیده هایت باشد:ws1: 3 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۸۸ زیبا بود رفت تو لیست تا ازش استفاده کنیم . 1 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ قبلاً ديوونه بودم. الان ديوانه شدم. :ws6: نخنديد 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ ابوذر از اون حرفا زدی ها .در مورد جملت با محمد مشورت میکنم خیلی خوفناکه :ws6: در ضمن دوستان من جملاتی که در تاپیکهای مختلف میگید را اگر زیبا بودن حتما استفاده میکنم . لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ تروخدا اینجارو ببین فکر کنم قیافه امین حسابی دیدنی بوده بعد از زدن این تاپیک . امین----->:ws18: هر دو تا پست که اینجا زده شده امین اومده گفته از خودتون باشه باز بچه ها از بقیه گذاشتن:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ ای بابا انوشه چی بگم .البته من از تاپیکهای مختلف هم صحبت های دوستان که خودشون گفتن را بر میدارم مخصوصا تاپیکهای که خودت در ایم زمینه ها زدی مثل این : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ کلا کار خیلی خوبی میکنی ایدت هم واسه این کار خیلی خولب بوده منم یه جمله از خودم افتتاح می کنم اینجا البته اینو قبلا به دوستام زیاد گفتم به این باور برس که خودت آیندت رو رقم میزنی بعد اولین قدم رو بردار 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ اینجا همه اندیشه نو دارن، شما چطور؟ :tael_81: 4 لینک به دیدگاه
Amin 6457 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۸ انوشه جمله شما که رفت تو لیست .محمد جملت با حال بود جمله محمد هم رفت تو لیست . من نمی دونم چرا خودم جملم نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ ورود سیب زمینی ممنوع اینجا همه سبزند 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ کامیار میخوای اون بالای انجمن بگیم که رسماً نابودمون کنن 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ دنیا انقدر منتظرمون نمیمونه که به تک تک خواسته هامون برسیم. بهتره همراهش بشیم، خودمونو بهش برسونیم. 1 لینک به دیدگاه
Mr.pain 183 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ کامیار میخوای اون بالای انجمن بگیم که رسماً نابودمون کنن محمد جان پس بنویسیم. نو اندیشی هنر بذر گلی است که از خاک مرده سر به آسمان می سابد. ای بابا. هر کاری میکنم آخرش بقول خانم مونا پاچه خواری سایت میشه:cryingf: 3 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۸ 2nya 2roze ba jome ham mishe 3 roz 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده