*هانی* 825 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 باد می وزد...... می توانی در مقابلش دیوار بسازی یا آسیاب بادی تصمیم با توست؟! 2
*هانی* 825 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 علم سلاح جنگ شیطان است و خداوند سلاح را چون به اسیری برند شرمساریش فزونی یابد 2
آرماندیس 4786 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 به چيزي دچاريم،دردي شايد،شوري شايد،زخمهاي شايد. سلام مدير بازنشسته .:w139: مرسي تاييد شد . زندگی مثل کوهه،پستی بلندی زیاد داره ولی مهم رسیدن به قله است سلام . اين جمله قبلاً به گوشم خورده . بهتره ازش استفاده نکنيم . مرسي از اينکه تو اين تاپيک شرکت مي کني :w139: 1
آرماندیس 4786 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 فكر ميكني خيلي ميفهمي؟؟؟ فقط داري "فكر ميكني" ! سلام شادمهر جونم .... مخلصيم ...خيلي قشنگ بود رفت تو ليست . خاطرات را زمانی میبینم که به آینه نگاه میکنم مرسي دوست خوبم . تاييد شد :w139: اینده الان درست میشود.....سهیل(ع) به سلام داداش خودمم که اينجائه .... هموني که تو ميگي سهيل ، رفت تو ليست :w139: از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.... مرسي . تاييد شد منيره جون :w139: 1 - چنانچه در کاری شکست خوردیم آن را « shut down » نکنیم بلکه آن را « restart » کنیم. 2 - برای مانیتور زندگیمان بک گراند (Background) سبز یا آبی را در نظر بگیریم، نه سیاه یا دودی . سلام . مرسي:w139: جملات شما تاييد شد ... 4
آرماندیس 4786 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 بکوشیم تا خوش اخلاقی را به جای این که در رم (Ram) و حافظه موقت داشته باشیم، در رام (Rom) و حافظه پایدار داشته باشیم تا در هنگام آغاز (Start) ارتباط با دیگران، آن را به کار گیریم. اگر می خواهیم در زندگی خویش موفق و خوشبخت باشیم، باید خودمان زیرمنوهای Programs را دقیقاً تنظیم کنیم و نباید بگذاریم که دیگران این کار را برای ما انجام دهند؛ اگر چه می توانیم در این زمینه، با آنان مشورت نماییم. تاييد شد .. . ممنونم 1- در زندگی و معاشرت با دیگران، نرم افزار باشیم نه سخت افزار. 2- در سایت زندگی، همیشه لینکِ (Mahabbat) داشته باشیم و هیچ گاه برای این سایت، ********** نگذاریم. 3- برای پسوند فایل زندگی اجتماعی و خانوادگی ، از سه کاراکتر « ع» ، « ش » و « ق » استفاده کنیم. 4- هیچگاه قفل سی دی قلب مردم را نشکنیم . قانون کپی رایت زندگی اجتماعی به ما اجازه نمی دهد که سی دی بدی ها و عیب های دیگران را رایت کنیم. در طراحی کتاب زندگی، از برنامه «فتوشاد» و «فری خند» و «کرل مزاح» نیز استفاده کنیم. تاييد شد .... فقط جمله 4 تون قسمت آخرشو حذف کردم .... :w139: 2
آرماندیس 4786 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 به فردا دلخوشم شاید که فردا طلوع خوب خوشبختی من باشد باد می وزد......می توانی در مقابلش دیوار بسازی یا آسیاب بادی تصمیم با توست؟! علم سلاح جنگ شیطان است و خداوند سلاح را چون به اسیری برند شرمساریش فزونی یابد سلام نرگس عزيز جملات بايد از خودتون باشه ... :w139: 3
آرماندیس 4786 ارسال شده در 28 فروردین، 2010 اگر میخوای به قله های سعادت صعود کنی فقط هیچ وقت به پشته سرت نگاه نکن! (Iman-Emperatour) سلام ايمان جان :w139: مرسي که اين تاپيکو هميشه پيگيري مي کني مضمون جمله يه مقداري تکراريه من ترجيح مي دم استفاده نشه بعد از مشورت با محمد نتيجه نهاييشو ميذارم . فعلاً رفت تو ليست انتظار ... 3
Iman-Emperatour 4937 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 خدا از اونیکه فکر می کنی بهت نزدیکتره! دستتو بذار روی قلبت خودت احساسش می کنی (Iman-Emperatour) 2
آرماندیس 4786 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 خدا از اونیکه فکر می کنی بهت نزدیکتره! دستتو بذار روی قلبت خودت احساسش می کنی (Iman-Emperatour) تایید شد ... مرسی:w139: 2
آرماندیس 4786 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 خدا از اونیکه فکر می کنی بهت نزدیکتره! دستتو بذار روی قلبت خودت احساسش می کنی (Iman-Emperatour) تایید شد ... مرسی:w139: 2
*هانی* 825 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 سلام نرگس عزيزجملات بايد از خودتون باشه ... :w139: سلام آرماندیس جان.......... نه جملات از خودم نیست:ws2: تمام چیزی که باید از زندگی آموخت یک کلمه است .........می گذرد 2
*هانی* 825 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 یک کاغذ سفید را هر قدر هم تمیز باشد کسی قاب نمی گیرد برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت 3
*هانی* 825 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 ما هرگز اطرافیانمان را فراموش نمی کنیم فقط تلاش می کنیم انها را به یاد نیاوریم 3
آرماندیس 4786 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2010 سلام آرماندیس جان..........نه جملات از خودم نیست:ws2: تمام چیزی که باید از زندگی آموخت یک کلمه است .........می گذرد یک کاغذ سفید را هر قدر هم تمیز باشد کسی قاب نمی گیرد برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت ما هرگز اطرافیانمان را فراموش نمی کنیم فقط تلاش می کنیم انها را به یاد نیاوریم فدات شم می دونم جمله ها از خودت نیست ولی تو این تاپیک باید جمله هایی که خودتون گفتین رو قرار بدین .... جمله ها باید از خودتون باشه . لطف کنین این جمله های قشنگو تو تاپیک مربوط به خودش یعنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار بدین . ممنونم ...
آرماندیس 4786 ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2010 سلام آرماندیس جان..........نه جملات از خودم نیست:ws2: تمام چیزی که باید از زندگی آموخت یک کلمه است .........می گذرد یک کاغذ سفید را هر قدر هم تمیز باشد کسی قاب نمی گیرد برای ماندگاری باید حرفی برای گفتن داشت ما هرگز اطرافیانمان را فراموش نمی کنیم فقط تلاش می کنیم انها را به یاد نیاوریم فدات شم می دونم جمله ها از خودت نیست ولی تو این تاپیک باید جمله هایی که خودتون گفتین رو قرار بدین .... جمله ها باید از خودتون باشه . لطف کنین این جمله های قشنگو تو تاپیک مربوط به خودش یعنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قرار بدین . ممنونم ... 4
آرماندیس 4786 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2010 سنگینی باری که خدا بر دوش ما می گذارد انقدر نیست که کمرمان را خم کند انقدر است که برای دعا به زانویمان در اورد شما اصلاً پستای منو می خونی ؟؟؟؟؟؟ فارسی نوشتمااااااااااااااا
آرماندیس 4786 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2010 سنگینی باری که خدا بر دوش ما می گذارد انقدر نیست که کمرمان را خم کند انقدر است که برای دعا به زانویمان در اورد شما اصلاً پستای منو می خونی ؟؟؟؟؟؟ فارسی نوشتمااااااااااااااا 2
Anooshe 11040 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2010 بچه که بودم فکر می کردم همه ی آدما خوبن الان فهمیدم باید وانمود کنم همه ی آدما خوبن... 4
ارسال های توصیه شده