شقایق31 40377 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 تا میتوانی اسپمی ول بده/کپی پیست کردن هنر نمی باشد فقط موندم این تاپیک چرا تو این تالاره؟ به ما چه تو اینجا هم از این شر و ورا میخونی:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 امین خلاق دوباره تاپیک میزند....:4chsmu1: خب من یه تیکه کلام دارم همیشه وقتی میخوام دوستامو تشویق کنم به یه کاری بهشون میگم. :بهشون میگم تو میتونی چون باید بتونی 4
Amin 6457 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2010 مرسی فرناز خانم عزیز.جمله قشنگی بود .این هم رفت جزء جملاتی که باید در موردش مشورت کنیم.بسیار ممنون / 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 ممنونم امین جان هرچند تا چند وقت دیگه این جمله میره زیر عکس ترحیمم ولی همیناست که از آدم یادگار میمونه 1
Mr.pain 183 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 خب بزارید ماهم بنویسیم تا راه بیفتیم دیگه. تنها وقتی که موهایم روی فرم می اید, میفهمم که وقت حموم رفتنم شده. این روزها وقت که در چشمانت نگاه میکنم, تصویر خود را محو تر از گذشته میبینم ,اشک شوقی نیست دیگر, که جیوه دیده هایت باشد:ws1: 3
Amin 6457 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2010 ابوذر از اون حرفا زدی ها .در مورد جملت با محمد مشورت میکنم خیلی خوفناکه :ws6: در ضمن دوستان من جملاتی که در تاپیکهای مختلف میگید را اگر زیبا بودن حتما استفاده میکنم .
Anooshe 11040 ارسال شده در 3 فروردین، 2010 تروخدا اینجارو ببین فکر کنم قیافه امین حسابی دیدنی بوده بعد از زدن این تاپیک . امین----->:ws18: هر دو تا پست که اینجا زده شده امین اومده گفته از خودتون باشه باز بچه ها از بقیه گذاشتن:4chsmu1: 1
Amin 6457 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2010 ای بابا انوشه چی بگم .البته من از تاپیکهای مختلف هم صحبت های دوستان که خودشون گفتن را بر میدارم مخصوصا تاپیکهای که خودت در ایم زمینه ها زدی مثل این : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Anooshe 11040 ارسال شده در 3 فروردین، 2010 کلا کار خیلی خوبی میکنی ایدت هم واسه این کار خیلی خولب بوده منم یه جمله از خودم افتتاح می کنم اینجا البته اینو قبلا به دوستام زیاد گفتم به این باور برس که خودت آیندت رو رقم میزنی بعد اولین قدم رو بردار 5
Amin 6457 مالک ارسال شده در 3 فروردین، 2010 انوشه جمله شما که رفت تو لیست .محمد جملت با حال بود جمله محمد هم رفت تو لیست . من نمی دونم چرا خودم جملم نمیاد 2
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 4 فروردین، 2010 کامیار میخوای اون بالای انجمن بگیم که رسماً نابودمون کنن 1
FrnzT 18194 ارسال شده در 4 فروردین، 2010 دنیا انقدر منتظرمون نمیمونه که به تک تک خواسته هامون برسیم. بهتره همراهش بشیم، خودمونو بهش برسونیم. 1
Mr.pain 183 ارسال شده در 4 فروردین، 2010 کامیار میخوای اون بالای انجمن بگیم که رسماً نابودمون کنن محمد جان پس بنویسیم. نو اندیشی هنر بذر گلی است که از خاک مرده سر به آسمان می سابد. ای بابا. هر کاری میکنم آخرش بقول خانم مونا پاچه خواری سایت میشه:cryingf: 3
ارسال های توصیه شده