Amin 6457 ارسال شده در 31 اسفند، 2009 سلام بر تمامیه دوستان عزیز و خوبم .منو که میشناسید ؟ امین هستم می خواهید سخنان زیبا و دوست داشتنیتونو همه ببینن و لذت ببرن ؟ اگر اره پس جملات خودتون بیان کنید تا زیباترین جمله را همراه با اسمتون در بالای انجمن نو اندیشان قرار بدیم جملات می تونند طنز باشند می تونند پند باشند هر چیزی که زیبا باشه .هر تعداد خواستید می تونید جمله قرار بدید ما از میان انها انتخاب میکنیم و در سر در انجمن نصب میکنیم دوستان توجه داشته باشند جملات از خودتون باشه و کسه دیگه ایی نگفته باشه . با تشکر از تمامیه دوستان . امین 19
setare.blue 23086 ارسال شده در 31 اسفند، 2009 هيچ وقت از زندگي شكايت نكنيم................. چرا؟................ چون كارگردان هميشه نقش هاي خوب ودشوار را به ادم هاي خوب مي سپارد 6
Amin 6457 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2009 ستاره از خودت بود ؟ دوستان اگر مطلبی از خودتون نبود بگید چون قرار هستش اسم شما را به عنوان کسی که اون جمله را گفته در پایان جمله اورده بشه . 4
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 31 اسفند، 2009 انسان تنها مخلوقیست که از چیزی که هست راضی نیست فکر کنم از ناپلئن باشه 4
Ariyayi-eng 1648 ارسال شده در 31 اسفند، 2009 هی روزگارررررررررررررر ........................................... از خودمه (مطمعن باش ) 7
setarehbaran 669 ارسال شده در 31 اسفند، 2009 ايمان بي عشق اسارت در ديگران است و عشق بي ايمان اسارت در خود. "دكتر علي شريعتي" 2
Amin 6457 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2009 ترانه خیلی با حال بود خوشم اومد این جملت رفت تو لیست که ازش استفاده بشه . سپیده جمله باید از خودت باشه .گفتم که قراره اسم شما در اخر اورده بشه . 2
Peyman 16150 ارسال شده در 31 اسفند، 2009 آنچه میخواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمیخواهیم ٬ آنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریم٬ و عجیب است هنوز امیدوار به فردائی روشن هستیم ... یه بنده خدا ! 4
setarehbaran 669 ارسال شده در 31 اسفند، 2009 اين قسمت ويرايشش خيلي قضيه رو سخت كرد. اگه من مي تونستم از خودم جمله بگم كه الان.. انشا هام رو هميشه مامانم واسم مي نوشت.:icon_pf (34): واسه امتحان انشا حفظ مي كردم در مورد فصل بهار و فلسطين و واقعه عاشورا.:icon_pf (34): 1
Amin 6457 مالک ارسال شده در 31 اسفند، 2009 لازم نیست جملات حتما فلسفی باشه هر جمله ایی که دوست دارید بگید البته این کار تداوم داره و جملات بالای انجمن ممکنههر روز عوض بشه /
Abo0ozar 8637 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 در شگفتم که سلام آغاز هر دیداریست ، ولی در نماز پایان است . شاید این بدین معناست که پایان نماز ، آغاز دیدار است . (دکتر ابوذر علی شریعتی نيا)
Amin 6457 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2010 هیچ دیگه کافیه اینو بزنیم بالای انجمن تا انجمن در عرض 3 دقیقه متلاشی بشه .اما این جمله هم رفت تو لیست تا در موردش مشورت بشه .ممنون میلاد جان .بازم جمله داشتی بگو :w139: 1
rezadevilmaycry 37 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 ميگوئل سرانوي « بايونگ و هيسه »: مهم نيست که چقدر منزوي هستيد و چه مايه احساس تنهايي مي کنيد، اگر کار خود را حقيقتاً و خودآگاهانه انجام دهيد، ياران ناشناخته مي آيند و شما را طلب مي کنند 1
میلاد 24047 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 هیچ دیگه کافیه اینو بزنیم بالای انجمن تا انجمن در عرض 3 دقیقه متلاشی بشه .اما این جمله هم رفت تو لیست تا در موردش مشورت بشه .ممنون میلاد جان .بازم جمله داشتی بگو :w139: تا میتوانی اسپمی ول بده/کپی پیست کردن هنر نمی باشد فقط موندم این تاپیک چرا تو این تالاره؟ به ما چه
Amin 6457 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2010 رضا جان جمله از خودت بگو اینکه نوشتی کپی پست هنر نمی باشد جالبه البته اگر اون عبارت اسپم را خارج کنی و یک چیز دیگه بگی . خوب حتما باید اینجا باشه تاپیک دیگه :ws2: دوستان جملات از خودتو باشه :icon_pf (34):
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 1 فروردین، 2010 اینجائه چون قرار نبود تو این تاپیک اسپم بشه. :ws18: قراره هرکس از خودش جمله بگه تا بالای انجمن نمایش بدیم.
ارسال های توصیه شده