رفتن به مطلب

جملات زیباتو بگو

ارسال های توصیه شده

سلام بر تمامیه دوستان عزیز و خوبم .منو که میشناسید ؟ امین هستم :w16:

می خواهید سخنان زیبا و دوست داشتنیتونو همه ببینن و لذت ببرن ؟ اگر اره پس جملات خودتون بیان کنید تا زیباترین جمله را همراه با اسمتون در بالای انجمن نو اندیشان قرار بدیم :ws49:

جملات می تونند طنز باشند می تونند پند باشند هر چیزی که زیبا باشه .هر تعداد خواستید می تونید جمله قرار بدید ما از میان انها انتخاب میکنیم و در سر در انجمن نصب میکنیم :w16:

دوستان توجه داشته باشند جملات از خودتون باشه و کسه دیگه ایی نگفته باشه .

با تشکر از تمامیه دوستان .

امین

• Like 19
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 350
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هيچ وقت از زندگي شكايت نكنيم.................

چرا؟................

چون كارگردان هميشه نقش هاي خوب ودشوار را به ادم هاي خوب مي سپارد:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ستاره از خودت بود ؟ :ws52:

دوستان اگر مطلبی از خودتون نبود بگید چون قرار هستش اسم شما را به عنوان کسی که اون جمله را گفته در پایان جمله اورده بشه .

• Like 4
لینک به دیدگاه

ترانه خیلی با حال بود خوشم اومد :ws28: این جملت رفت تو لیست که ازش استفاده بشه .

سپیده جمله باید از خودت باشه .گفتم که قراره اسم شما در اخر اورده بشه .

• Like 2
لینک به دیدگاه

آنچه میخواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمیخواهیم ٬

آنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریم٬

و عجیب است هنوز امیدوار به فردائی روشن هستیم ...

یه بنده خدا !

• Like 4
لینک به دیدگاه

اين قسمت ويرايشش خيلي قضيه رو سخت كرد.:ws52:

اگه من مي تونستم از خودم جمله بگم كه الان..

انشا هام رو هميشه مامانم واسم مي نوشت.:icon_pf (34):

واسه امتحان انشا حفظ مي كردم در مورد فصل بهار و فلسطين و واقعه عاشورا.:icon_pf (34):

:ws49:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28: لازم نیست جملات حتما فلسفی باشه هر جمله ایی که دوست دارید بگید البته این کار تداوم داره و جملات بالای انجمن ممکنههر روز عوض بشه /
لینک به دیدگاه

در شگفتم که سلام آغاز هر دیداریست ، ولی در نماز پایان است . شاید این بدین معناست که پایان نماز ، آغاز دیدار است . (دکتر ابوذر علی شریعتی نيا:ws28:)

لینک به دیدگاه

هیچ دیگه کافیه اینو بزنیم بالای انجمن تا انجمن در عرض 3 دقیقه متلاشی بشه .اما این جمله هم رفت تو لیست تا در موردش مشورت بشه .ممنون میلاد جان .بازم جمله داشتی بگو :w139:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ميگوئل سرانوي « بايونگ و هيسه »: مهم نيست که چقدر منزوي هستيد و چه مايه احساس تنهايي مي کنيد، اگر کار خود را حقيقتاً و خودآگاهانه انجام دهيد، ياران ناشناخته مي آيند و شما را طلب مي کنند

• Like 1
لینک به دیدگاه
هیچ دیگه کافیه اینو بزنیم بالای انجمن تا انجمن در عرض 3 دقیقه متلاشی بشه .اما این جمله هم رفت تو لیست تا در موردش مشورت بشه .ممنون میلاد جان .بازم جمله داشتی بگو :w139:

:ws28:

تا میتوانی اسپمی ول بده/کپی پیست کردن هنر نمی باشد

:ws52:

فقط موندم این تاپیک چرا تو این تالاره؟:ws38:

به ما چه:w16:

لینک به دیدگاه

رضا جان جمله از خودت بگو :a030:

اینکه نوشتی کپی پست هنر نمی باشد جالبه البته اگر اون عبارت اسپم را خارج کنی و یک چیز دیگه بگی .

خوب حتما باید اینجا باشه تاپیک دیگه :ws2:

دوستان جملات از خودتو باشه :icon_pf (34):

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...