pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ فیلم اخراجیها 3 به كارگردانی گلهدار سابق لباس شخصیها و انصار مخوف حزب الله، مسعود ده نمكی، مراحل آخر ساخت را میگذراند و به زودی با كمك تبلیغات فراوان به روی پرده سینماها میره. من، تو، او، شما، آنها، ما؛ اگه ایرانی هستیم، اگه به وطن و هموطن عشق میورزیم؛ اگه خون پاك نداها و سهرابها و اشكانها و امیرها ... فرزندان برومند و جوانان به خون خفته وطن برايمان ارزش دارد، این فیلم را تحریم كنیم ! هر كسي اين حق را دارد كه عوض بشود. بايد براي هر جلادي اين شانس را قائل شويم كه از گذشتهاش فاصله بگيرد. اما براي اين كه بدانيد او هيچ فرقي با گذشته نكرده بدانيد كه دهنمكي هرگز براي جناياتي كه كرد، براي زنجيرهايي كه خودش و مزدوران تحت امرش بر روي زنان اين كشور(خواهران و مادران من و شما) كشيدند، براي رهبري اوباش در 18 تير و كشتن عزت ابراهيم نژاد (پروندهاي كه با دزدي يك ريشتراش ماستمالي شد)، توبه نكرد. بلكه به آن گذشته ننگين افتخار هم ميكند. به ياد بياوريم كه وقتي براي اخراجيهاي 1 داوران شرافتمند جشنواره به او جايزه ندادند بر روي سن چه عربده كشي راه انداخت! آخرين سناريوي دهنمكي حضور در تلويزيون و انتقاد از وضعيت موجود بود. آيا كسي نمي پرسد كه در بين اين همه افراد سياسي، نماينده مجلس و يك عده ديكر، يكدفعه حضور دهنمكي به عنوان كارگردان چه معنايي دارد؟ او مي خواهد با يك ژست دروغين آزاديخواهي، آگهي تبليغاتي فيلم بعديش را به خورد ملت بدهد. دوبار اشتباه بس است؛ دو بار از یه سوراخ گزیده شدن كافي است. دو بار تحت تاثیر زرق و برق تبلیغات گیشه و لوده بازی خائنانی چون شریفینیا (كه در مراسم تحليف احمدينژاد شركت كرد) قرار گرفتیم و تا ابد سرافكنده ایم. بيايد با تحريم اين فيلم اعلام كنيم كه ما غيرت داريم و پولمان را به جلادمان نميدهيم. قبلا با رفتن به سينما و ریختن سرمایههای ملی به حساب مزدوران آدمكش و انصار حزب الله، چماق و ابزار سركوب را به دستان كثیف و آلوده به خون این جنایتكاران دشمن ملت دادهایم. اما اين بار ديگر هشيار خواهيم بود. اگر با ما تحريم كنندگان موافق هستيد، لطفا اين نامه را براي ديگران هم بفرستيد و به دوستان و اقوام بگوييد كه اين فيلم را تحريم كنند. 45 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من از همین الان میشینم دانلودش کنم به 100 نفرم میدم کپیشو.... لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من از همین الان میشینم دانلودش کنم به 100 نفرم میدم کپیشو.... چرا هاردت رو نجس میکنی!!!؟ :mornincoffee: 23 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چرا هاردت رو نجس میکنی!!!؟ :mornincoffee: خوب....باوشه....میریزم رو فلش....:45645: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من از همین الان میشینم دانلودش کنم به 100 نفرم میدم کپیشو.... امین 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ امین چیه خو؟ این بهترین روش برای ضربه زدن به یه فیلمو تولید کنندگانشه! وگرنه مهران مدیری خودشو .... نمیداد که بگه کپی نکنید....:45645: لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خوب....باوشه....میریزم رو فلش....:45645: چرا فلشت رو نجس میکنی!!!؟ :mornincoffee: 8 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چرا فلشت رو نجس میکنی!!!؟ :mornincoffee: میریزم رو dvd....بالاخره باهاس به یه روشی اینو به دست 100 نفر برسونم یا نه؟ لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چیه خو؟این بهترین روش برای ضربه زدن به یه فیلمو تولید کنندگانشه! وگرنه مهران مدیری خودشو .... نمیداد که بگه کپی نکنید....:45645: گویا گفتن نبینین این فیلم رو کلا تو میخوای دان کنی؟ اصن بمن چه انقد اسپم نکن بزار ملت ببینن متن استارتر رو 5 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ میریزم رو dvd....بالاخره باهاس به یه روشی اینو به دست 100 نفر برسونم یا نه؟ چرا میخوای وسایل Storage کامپیوتری رو نجس کنی!!!؟ :mornincoffee: 8 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ گویا گفتن نبینین این فیلم رو کلا تو میخوای دان کنی؟ اصن بمن چه انقد اسپم نکن بزار ملت ببینن متن استارتر رو وا....چرا آخه؟ بذار ملت ببین که این ننگ بشریت چه خیانت هایی در حق ملتش میکنه.... من؟ اسپم؟ تو اصلاٌ دیدی من جایی اسپم کنم؟(سوووووووووت) تاپیک آپ! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چرا میخوای وسایل Storage کامپیوتری رو نجس کنی!!!؟ :mornincoffee: خو میریزم رو فلش دوستم....خوب شد؟ لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من که 1و 2 شم ندیدم...خوشبختانه... 6 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ خو میریزم رو فلش دوستم....خوب شد؟ منظورم کل وسایل ذخیره سازی بود . فلش دوستت هم یه وسیله ی ذخیره سازی محسوب میشه دیگه! 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من که 1و 2 شم ندیدم...خوشبختانه... من دارم...می خوای بدم بشت؟ منظورم کل وسایل ذخیره سازی بود . فلش دوستت هم یه وسیله ی ذخیره سازی محسوب میشه دیگه! خو اون که مال من نیس که....مال اونه...اصلاً شاید دوستم بی دین باشه....نجاست نمیدونه چیه که! تاپیک آپ دوباره...... لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ از بازیگرای قبلی فکر کنم فقط ارژنگ امیر فضلی توش بازی نکرده ایول بهش چرا فلشت رو نجس میکنی!!!؟ :mornincoffee: خب بعدش میسوزنتش 7 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ من دارم...می خوای بدم بشت؟ مثل این که علاقه ی زیادی به پخش کردنش داری تا تحریمش!!!! 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ چرا فلشت رو نجس میکنی!!!؟ :mornincoffee: من از همین الان میشینم دانلودش کنم به 100 نفرم میدم کپیشو.... منم یکی از اون صد نفر منم موخوام منم ثبت نام میکنم 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ مثل این که علاقه ی زیادی به پخش کردنش داری تا تحریمش!!!! بابا چیکار کنم خو....همش تخسیر این بابامه....هی میگه دانلود کن ببینیم این .... چی درست کرده! لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ منم یکی از اون صد نفر منم موخوام منم ثبت نام میکنم هاه؟ اگه این حسین تیربار منو سولاخ سولاخ نکنه به توام میدم.... هر dvd میشه 2500:w02: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده